Helgen hos Emma

Följde med Emma hem till Örebro i fredags. Hon hade fått det fint i sin nya lya. I fredags kväll tog vi det bara lugnt. Åt tacos och tittade på Mia och Klara.

Gick upp redan klockan sju igår morse för att vi skulle till Gustavsvik och bada. Man vill ju vara där tidigt innan det kommer allt för mycket folk. Blev en rejäl cykeltur dit, men lite motion har väl ingen dött av. (Eller?) Var dock en besvikelse att forsen var avstängd. Det är ju den som är roligast. Även en av bubbelpoolerna var avstängd. Så vi var där en timme och sen kände vi att det räckte.

Då bestämde vi oss för att gå på stan! Blev som tur var billigt.... En sminkväska och en ljuslykta var allt som fick följa med mig hem. Kvällen tillbringade vi hos Emma med filmtittande och pizza med hemkörning.

Idag hann vi med en skön promenad i det härliga vädret innan det var dags för mig att åka hem. En mycket trevlig helg har det varit : )

Kommentarer
Postat av: Tessi

Sv: jaa, får spara lite pengar eller om den blir nerladdad:P jaa, det hoppas jag med. ska nog stanna hemma från skolan imorrn iaf. kram kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback