Pannkakor & glass

Idag direkt efter jobbet träffade jag Emma. Vi handlade och gick sedan hem till mig och gjorde pannkakor. Det var typ hur gott som helst. Pannkakor, sylt och glass. Mums!! Sen har vi legat på soffan och skrattat åt allt och inget. Riktigt trevligt!! = )

Harrys i fredags!!

I fredags unnade jag mig att ta ledigt på eftermiddan... Bokade en tid på Laboro till 12.30 för plockning av ögonbryn och färgning av bryn och ögonfransar. Det blev faktiskt rikigt bra, nöjd!! Sen hem och fixa lite....

15.30 träffade jag Emma vid Friskis för vi skulle vara duktiga och träna, men det var en annan ledare än hon som brukar ha det passet... Och varken jag eller Emma gillar hennes pass, så vi hoppade över att träna. Dåligt av oss. Så vi gick på stan ett tag och sen gick vi till Bellas och åt och sen hem till mig. Hade det väldigt trevligt hos mig på förfesten och kom inte till Harys förrän nästan halv ett! Där var det också grymt kul. Bengt Dahlqvist i Schlagerbaren!! Han är grym.

Lördagen blev också bra... ; )

Kvällen tillbringade jag hos Anna. Jonathan sa en lte rolig sak... Att jag är fin med svart hår och luggen snett, att jag ser ut nästan som Jimmy Jansson. Hehe! Jag och Anna kikade iaf på tv och så. Nice nice!

Idag har jag varit på stan med Emma & Vickan. Köpte en fin tröja på Gina Tricot för mitt presentkort. Vit & svart, supernice. Så åt vi Nachos på 21:ans café.

Ikväll blir det lugnt... Riktigt skönt faktiskt.


Exploderar snart

Idag var en riktigt jävlig dag på jobbet måste jag säga. Förstår mig inte på folk som bara ska gnälla på precis allt och bara se det negativa. Har varit en massa knas idag, men inget jag orkar skriva om här. Kommer inte klara av att låtsas som ingenting länge till iaf... Explosionen är nära!

Var och kikade på en andelslägenhet idag efter jobbet. Hur fin som helst. Älskade verkligen köket. Men det verkar bökigt med andelslägenhet... Mycket ansvar och mycket som kan bli dyrt. Nog bättre att satsa på en bostadsrätt.

Nej, visa för fan vad du går för nu. Jag orkar inte mer.... Jag blir galen.