Lite förberedelser

Resan närmar sig.... Idag har jag varit nere på stan och tagit ut euro. Så passade jag på o köpa ett par nya shorts, tre linnen och en väska med! Pappa var även här och lämnade resväskan, så nu är det bara att börja packa.

Det är galet varmt... Phu! Dags för dagens tredje dusch då!

Puss o hej




Budva

Allsång på Skansen

Igår var jag och mamma till Stockholm. Gick en sväng på stan och sen var vi på "Allsång på Skansen". Trevligt!!

      

=)

Måndag igen då, nu börjar semestervecka tre. Det går undan! Bara två veckor kvar! En i Sverige och en i Montenegro! Har varit lite halvkasst väder i Montenegro den senaste veckan.... Men såg just på smhi att det blivit bättre. Inte galet varmt.... Men iaf 24 - 26 grader! Låter lovande!

Idag ska jag ringa till en dam och fråga om / när jag får kika på hennes lägenhet! Ska bli spännande!

På eftermiddan ska jag äta ming med Emma! Ska nog g en sväng på stan då med o leta efter en till bikini kanske! Kanske kommer gå åt på resan! Så kanske man springer på nåt annat man verkligen behöver!

Jaha, ringa damen och sen ut i solen innan man ska ner på stan!

Puss o hej

Skön dag

Idag blev det Vilsta med Magnus och Roger! Sol och bad hela dagen! Hur skönt som helst!

Är dock nåt som hela tiden stör i tankarna.... Jag kan inte ha det så! Måste göra nåt åt det där....

Hot hot hot =)

Igår blev det Sundbyholm med mamsen! Åt gott och hade det bra i solen! = ) Sen blev det sola på balkongen och god mat med mor o far på kvällen! Och så jordgubbar till efterrätt! Toppendag!

Nu kom jag just hem... Legat i Vilsta o solat! Galet varmt. Ska ta o äta lite kinamat nu och sen ta en dusch! Sen blir det marknaden i Malmköping med mor o far o ev bror! Trevligt trevligt!

Puss o hej

Solen är här!!

Igår var en bra dag. Solade hemma hos Anna på dan, vilket var väldans trevligt. Sen blev det träning med Emma på friskis o svettis! Det var väldigt väldigt duktigt av mig.... Sen käk med kräftskive- och Montenegrogänget på Mari o Johans gräsmatta. Jag, Emma och Henrik köpte med mat från ming, medans de andra grillade! Trevligt! Montenegro-resan närmar sig.... Kommer bli galet kul!

Idag ska jag hitta på nåt med min kära mamma! Hon kommer hit om en dryg timme, så får vi se vad vi hittar på sen. Duschen nu!

Puss o hej

kent + Håkan Hellström

12 / 7 - 2008. En dag värd att minnas. Den efterlängtade kent + Håkan Hellström konserten på Strömsholmen, Eskilstuna.

Håkan började klockan åtta och gjorde en superbra spelning.... Det var full fart skulle man kanske kunna säga = ) Han spelade en massa bra låtar! Absolut gladast blev jag för att han spelade "Det är så jag säger det".... Det var hur fint som helst. Så spela han min andra favoritlåt också - Hurricane gillbert. Han spela i nästan 1 ½ timme och det var kanon rakt igenom! Tack kära Håkan = )

Så var det då dags för Jocke och grabbarna! Älskade kent! Spellistan var grym.... Hur glad blev jag inte av att höra låtar som: Stenbrott, Blåjeans, Ingen kommer att tro dig, Celsius, Kallt kaffe, Vi kan väl vänta tills imorgon, Beskyddaren och Utan dina andetag. Grymt att de spelade så mycket äldre låtar. Me like!! Det var vekligen en helt underbar konsert! Tack som fan = )

Jag och Anna             


Semester!!

Då var det semester då! Hela fyra veckors ledigt.... Blir nog bra det där.

I förrgår träffade jag förresten en av de få som läser min blogg.... Tack för den trevliga promenaden! ; )

"Jag minns saker han sa, som gjorde mig större, äldre, inte så blyg"

Imorgon är det kent och Håkan Hellström som gäller.... Det kommer bli galet nice! Ser verkligen fram emot det! Känner på mig att det kommer bli lika magiskt som vanligt.

Nej, nu är det sängen o tv:n som gäller!



Sex and the city

Ja igår såg vi "Sex and the city" på bio. Anna och jag. Den var typ hur bra som helst. Galet rolig.... Och jäkligt sorglig! En toppenfilm!! Innan det åt vi på Bamboo, det smaka fint!

Idag är det ikea som gäller!! Så ska jag försöka hinna till Hemtex också och handla för mina presentkort. Fick tillskott på presentkorts-fronten igår när Tina och Johan var här och firade mig på eftermiddan! Så 700 har jag att spendera där! Härligt!

Nu blir det frukost bestående av jordgubbar!!

Puss & Hej

24 år, oj oj oj!

Det var min 24:de födelsedag det. Var en helt okej dag på jobbet.... Tog ledigt sista timmen så jag kom från jobbet redan klockan tre. Så var jag o handlade och sen hem och fixade iordning mig och så. Sen kom gästerna o det blev paketöppning och fika. Var trevligt! Sen helt plötsligt hade alla gått hem.... Och nu sitter jag här helt ensam. Jag hatar att vara ensam. Alla envisas med att säga att det är skönt... Men jag kan inte känna det. Tyvärr. Det är PISS.

Fick förresten bra presenter. Presentkort på Hemtex och Gina Tricot, fina blommor, 5 st (!!!) lypsyl, Mammas underbart goda hemmagjorda köttbullar!!!! TACK alla!