24 / 11 -2008

Helgen har spenderats i Borlänge. Har haft det väldigt bra, även fast festen i fredags resulterade i en väldigt bakfull Karin. Tur att jag har världens bästa pojkvän som tog hand om mig. Frukost på sängen och allt. Var filmtittande i sängen som gällde hela dagen.

Oj vad det har snöat i natt och idag... Det räcker nu. Ska visst ändå försvinna senare i veckan. Jag känner inte för att skotta imorgon. Fast det är klart, det är bra mysigt med snö. En månad till julafton idag, så okej... Snön får gärna ligga kvar tills dess! 

Idag har jag hjälpt Emma med matten efter jobbet....

Se om min far kommer hit imorn, är lite grejer jag skulle behöva ha hjälp med... Imorn verkar vara enda dagen denna vecka det passar. Ska jobba kväll både onsdag och torsdag. Borådsmöte och julgranständning. Kan vara bra med lite extrapengar eller komptid att ta ut. Sen i helgen får jag besök =)

Blir nog snart sängen, hoppas jag kan sova bättre i natt...


16 / 11 - 2008

Drygt tre veckor sedan jag bloggade sist, ungefär så länge jag varit utan internet. Men nu sitter jag här i min nya lägenhet och har fått internet här även fast det verkar funka lite som det vill... Det roar sig med att strula, men just nu verkar det gå bra iaf.

Lyssnar på Håkans senaste skiva "För Sent För Edelweiss" nu. Fastnade inte riktigt för den när den kom, men när jag plockade fram den igår igen så verkligen älskade jag den. Den är helt underbar.

Igår var Anna, Gustav, Jonathan och Tindra här och fikade. Det var väldigt trevligt! Sen blev det en sväng på stan med Emma. Inhandlade två tröjor på Gina Tricot. Så blev det mat här och sen mattepluggande. Emma har just börjat läsa Matte C, så jag försökte hjälpa henne med det. Vi satt fyra timmar och lite hjälp kanske jag var iaf även fast det var ett antal år sen man läste den kursen.

Idag borde jag verkligen försöka få lite ordning här hemma. Framför allt skulle jag behöva köpa nya gardiner och sätta upp dem, men det är inte min starka sida. Men det är väl ingen annan som fixar det åt mig så lika bra att ge sig ut och leta, hehe. Ska även försöka leta efter stövlar på stan.

Dags att duscha nu så jag kan komma igång.... Blir nog stan direkt när de öppnar klockan tolv!