Morgondagen är efterlängtad...

Här är det förkylt.... Har druckit snuskigt ört-te från Sri Lanka i några dagar nu som skulle vara så bra, men väldigt tveksam till om det hjälpt. Idag fick jag även några andra skumma påsar därifrån med nån slags hostmedicin. Jag är skeptisk, men gör allt för att bli frisk.

Otroligt skönt att det är fredag imorgon, det behövs! Slutar 12 dessutom, underbart!

Får nyckeln till min nya lägenhet imorgon! Bara en vecka till flytten, känns väldigt skönt! Minns knappt hur lägenheten ser ut, så det ska bli spännande att gå dit imorgon. Ska träffa Anna och Tindra imorgon med! Det ska bli väldigt kul! Luncha på stan och så. Ska träffa målaren vid halv tre sen för att ge honom en nyckel o berätta för honom vad jag ska ha för tapeter! Sen kl 15.52 sätter jag mig på tåget till Borlänge, fick lyxa till det lite och åka första klass dit.

Packa vore en bra idé nu! Det hinner jag då verkligen inte imorgon när jag ska träffa Anna kl ett på stan... Hinner bara hem för en snabbdusch då! Knappt det, men jag ska försöka hinna.





Läckert!

Fick just lite bilder från Vickan sen Montenegro-resan. Här är nog snyggaste bilden nånsin på mig! Riktigt läckert, haha! Det var en bra resa det där! Hur det annars hade varit nu vill jag inte ens tänka på....

  

Stackars stackars mig ; )

Idag är det faktiskt lite synd om mig! Var helt förkyld när jag vaknade imorse... Riktigt jobbigt. Helt snuvig o värsta huvudvärken hela dan. Jag vill inte bli sjuk nu ju... Går inte med på det.

Lite nässpray, en huvudvärkstablett och sen bädda ner mig under filten! Yes, så får det bli.

19 / 10 - 2008

Dags att ta sig upp ur sängen kanske. Blir frukost och sen Tuna Park med Emma.... Måste fortsätta packa sen. Känns som att jag vill få det mesta klart idag. Förrutom kläder, kök och badrum då. Är ju två veckor kvar, men jag vill inte få det stressigt på slutet. Vill försöka hinna städa lite innan med, så det inte blir alltför jobbigt att flyttstäda den på söndagen.

Idag fyller Lars Mattias Winnerbäck år =) Det måste ju firas...

Nej, dags att ta tag i dagen!


Den här natten kommer döda mig....

Idag har det pratats Berlinmurar, mitt är mitt och ditt är ditt, allt är skit, fy fan vad dåligt det kommer bli på jobbet..... Man bara känner hur all lust och energi bara rinner av en. Men tanken på att det är fredag har hjälpt mig från att dras ner allt för mycket.

Jobbade till klockan fyra idag och sen gick jag direkt till pappa för att låna hans bil. Åkte sedan o hämtade upp Magnus, så åkte vi till färghuset för att leta tapeter. Jag vet inte varför jag inte kan bestämma mig. Eller, hade jag fått välja vad som helst utan att tänka på priset hade det ju varit en annan sak (700 - 1000 kronor rullen känns inte helt aktuellt). Men nu funderar jag på att ringa hon som har lägenheten nu och fråga om jag får komma och kika på den en gång till. Borde inte vara några problem eftersom jag redan betalat dem 1100 :- för att jag skulle få nycklarna lite tidigare... Och så se om jag inte ska strunta i att tapetsera just nu och känna efter hur det känns  och isf göra det senare. Ahhhh, jag vet inte!!!

Sen blev det iaf mat på Corner innan vi åkte och hämtade upp Farmor och Farfar.... Så var det kalas hos pappa! Det var trevligt. Roligt att träffa lilla Tindra igen med, hon är ju för söt.

Kom just hem nu och vet inte riktigt vad som ska göras. Är väl egentligen rätt trött, men det vill jag inte riktigt erkänna för mig själv.

Känns tråkigt att inte få träffa Anders i helgen... Riktigt tomt är det här.

"För jag vet att den här natten kommer döda mig
Om jag inte får va med dig"    
Håkan Hellström



Fan vad jag är bra

Idag efter jobbet har jag varit duktig... Började packa! När åtta kartonger var fulla tänkte jag att det får räcka för idag! Jag måste ju ha nåt att göra i helgen också =)

Imorgon ska jag jobba kväll också... Klockan 17 - 19 ska vi ha utkvittering av taggar igen. Jobb jobb jobb!

Ligger helt utslagen i soffan nu.... Lyssnar på Lars... Spelar "Dom tomma stegen" om och om igen. Jag älskar verkligen den låten.



Det känns att det är måndag....

Usch och fy för griniga människor som bara ser till sig själva.... Som inte inser att man kanske kan få nån hjälp tillbaka om man ställer upp för nån annan. Men men, skit samma.... Jag klarar mig själv, på nåt sätt.

Sunes sommar med Emma blev det ju idag efter jobbet.... Det är alltid lika roligt! Känns som att nästa gång skulle vi kunna se den utan ljud, för replikerna kan man ju ändå! Hehe.

Idag var sista dagen vi inte fick äta godis på..... Och vad gjorde vi inte efter maten?! Jo, vi gick och köpte godis... Dåligt av oss. Men vi fuskade ju tillsammans så.

Sov knappt något alls i natt så det känns som att sängen vore en bra idé snart. Vet inte varför jag inte kunde koppla av alls igår kväll / natt.... Dumt dumt.

Sov gott =)

Söndagskvällsförvriden

Redan söndag, jag skulle inte tacka nej till lite längre helger... Har haft det jättebra hos Anders i helgen, ville som vanligt inte alls åka hem.... Det känns som att det blir jobbigare och jobbigare för varje gång. Men det är väl nåt bra antar jag!

Den kommande veckan har jag inga större planer.... Ska träffa Emma imorgon. Ska se på Sunes sommar. Bästa filmen nånsin =) 

Sova kanske....


Bowlingen....

Efter jobbet idag spenderade jag nästan tre timmar på stan.... Det var inte det minsta roligt. Hade man haft pengar så man kunde ha shoppat hade det inte varit några problem, men nu måste jag försöka spara.... Så det var segt.

Klockan sju var det iaf bowling med jobbet! Det var riktigt skoj! Blev sedan god tacobuffé och prisutdelning. Jag lyckades få en stegräknare med radio i.... Precis vad jag alltid velat ha - eller nåt!

Försöker köpa tågbiljett till imorgon och på söndag nu... På söndag verkar det redan vara slut den tiden jag funderade på att åka hem. Jag som trodde jag var ute i hyffsat god tid iaf! Men men, ska fixa klart det där nu. Bara jag kommer dit så är jag nöjd.... Hem är inte lika viktigt ; )

Dags för sängen snart med tror jag!


Trött är bara förnamnet

Jag är så otroligt trött. Somnade till och med på lunchen idag, sittandes, med huvudet på bordet. Jag gjorde allt för att försöka hålla ögonen öppna, men de ville inte riktigt som jag ville.... Märkte att nåt inte var som det skulle när tankarna övergick i drömmar... Blev riktigt segt på eftermiddan sen. Så var det kvällsjobb idag med, borådsmöte. Det gick bra, fast kom inte så mycket folk... Som vanligt kan man kanske tillägga!  

Sen åkte jag och pappa och hyrde lastbil till flytten. Fanns bara en enda ledig kvar den dagen, så det var tur!

Så idag tog jag av mig arbetskläderna halv åtta. Känns mindre bra. Då var det bara in i duschen och så äta en macka för att sedan hamna här. Ska nog se Grey´s Anatomy klockan 21, sen är det dags för sängen.

Tänk om det kunde bli helg snart.....

Tindra

Idag har jag träffat lilla Tindra för första gången... Ohh, vad hon var söt! Så himla liten! Man bara smälter...

6 / 10 - 2008

Jag tänkte skriva att jag haft den bästa helgen på länge... Men kom på att jag inte haft annat än underbara helger de senaste två månaderna. Jag har blivit bortskämd =)

Fredagen spenderades i soffan med pizza och film, i lördags firade vi min mamma som fyllde år och på kvällen inflyttningsfest hos Emma, igår var vi ner på stan en sväng och så bowlade vi. Väldigt väldigt trevligt.

Idag har jag varit sådär galet trött. Men dagen gick ganska fort ändå! Har krattat en jäkla masa löv....

Efter jobbet var jag ner på stan med Emma. Köpte supersöta kläder till lilla Tindra som föddes i lördags. Ska till Anna imorgon så jag får träffa henne...

Den här veckan kommer förhoppningsvis gå fort.... Till Anna imorn, borådsmöte på onsdag, bowling och tacobuffé med företaget på torsdag, Borlänge på fredag!! Borde försöka hinna med att börja packa där emellan nånstans med.

Lite slötittande på tv nu kanske.....