Helgen

Helgen spenderades i Borlänge. Trivs galet bra där. Frågan är om det beror på staden eller om det kan finnas andra anledningar?! ; ) Jag har haft en underbar helg! Blev ett besök på oktoberfesten på fredagen och på lördagen åt vi god grekisk mat och så såg vi Patrik 1,5 på bio. Jag gilla verkligen den filmen! Hela helgen var kanon.

Nu var måndagen avklarad också. Varit fullt upp idag på jobbet, så tiden gick riktigt fort. Hoppas resten av veckan gör det med....

Blir en sväng på stan imorgon för att leta present till min kära mamma!


Det är en dålig dag.....

Har varit en dålig dag idag. Började med en utskällning av en hyresgäst redan klockan sju på morgonen. Kändes väl sådär måste jag säga. Sen var det bara allmänt segt och tråkigt resten av dagen. Måste komma på vad som ska göras åt det. Länge sen jag hade sån energi på jobbet som jag haft förrut.

Efter jobbet var jag på stan med Emma. Letade efter jeans. Hittade ett par superfina på Gina Tricot. De var dock väldigt små i midjan, men för övrigt satt de snyggt. Storleken större var såklart på tok för stora. Nöjd man blir. Köpte iaf en snygg grå kofta där!

Jag borde verkligen packa lite inför imorgon nu. Men det orkar jag inte! Så det blir imorn... Kommer väl bli lika stressigt som vanligt =)

MORE MODERN SHORT STORIES FROM HELLO SAFERIDE

Snart dags att sova.... Just nu känns det som att det är mest jobba, äta, sova, jobba, äta, sova.... Men har vissa saker att se fram emot iaf.

Och imorn efter jobbet ska jag ner på stan med Emma. Skulle verkligen behöva hitta jeans! Ska även prova det där fina linnet jag sett på Carlings. Sen ska vi köpa med mat från ming och äta hos Emma. Ska även vattna hos mor o far imorn, men det är ju bara en trappa ner från Emma! Inte helt fel det inte =)

Något annat trevligt som händer imorn är att jag får hem en skiva som släpps imorn - More modern short stories from Hello saferide. Tror den kommer vara jättebra! Har hört en av låtarna som är med på skivan och den var i alla fall kanon. Så det ser jag fram emot.

Sen på torsdag åker jag till Borlänge.... Har tagit ledigt på fredan! Känns skönt att få en dag extra där! Åker hem på söndagen sen!

Så kommer mamma och pappa hem på lördag!

Väntar även på Anna o Rogers bebis! =)

Men nu var det som sagt dags för sängen.

Ensamt

Första fredagen jag är hemma ensam på snart två månader! Det känns väldigt konstigt och inte särskilt bra. Men det är bara att bita ihop.... Nästa helg kommer bli underbar.

Imorn kommer bli en bra dag med Emma! =)

Dessa tankar

Jag är expert på att tänka för mycket.... Tänka sönder bra saker. Det är så dumt. Men det är väl sån jag är.... Jag vill bara inte låta det förstöra för mig. Jag ska skärpa mig helt enkelt.

Godisförbud

Ja, från och med igår har jag och Emma godisförbud... Eller ja, iaf i veckorna. Fredag och lördag är okej, men annars är det strängt förbjudet! Detta gäller även chips och glass. Vet inte hur det här ska gå ärligt talat! En månad kör vi till att börja med. Om nån fuskar får den bjuda på bio...

Bok o sängen som gäller nu!

Hemma känns fel

Att sätta sig på tåget från Borlänge hem till Eskilstuna igår kändes helt fel.... Jag ville verkligen, verkligen vara kvar! Var iaf supertrevligt den korta stunden jag var där!!

Idag ska här jobbas! Snart dags att kliva upp och duscha och göra mig iordning! Ska se till att vara på jobbet strax efter halv tolv. Sen efter jobbet ska jag till Emma och äta och se klart på Mia och Klara! Måste vattna hos mamma och pappa med, som befinner sig i grekland just nu.

Jaha, dags att ta tag i dagen =)


Borlänge

Det är riktig torka här i bloggen...

Nu är det iaf snart helg... Imorgon efter jobbet åker jag till Borlänge. Ser fram emot det jättemycket. Tyvärr blir det bara en kort visit... Åker hem redan på lördag klockan sex. Hade velat stanna längre, men jobbar på söndag så jag har inte så mycket val. Är lägenhetsvisning då, vilket är ett helt okej jobb.

Snart dags för sängen nu då. Godnatt.


Håkan

Jag är inne i en sån extrem Håkan-period...

"För du är det finaste jag vet
när allt annat här är falskt och fel
och jag bara går ner mig
för det är så jag säger det
till dig
- du är det finaste jag vet"
                                                  
                                
Håkan Hellström


"Mia och Klara" med Emma

Idag efter jobbet blev det mat med Emma. Sen gick vi hem till henne för att se på Mia och Klara dvd:n. Så himla roligt. Nu börjar det snart bli dags att sova för mig.... Men jag har ingen större lust! Får se hur det blir med den saken.