Godnatt

Dags för mig att gå och lägga mig... Imorgon kommer Anders hit. Ohh vad jag längtar =)

Trevliga dagar

Klockan 06.55 igår gick tåget som skulle ta mig och Helena till Stockholm.... Därifrån tog vi sedan tunnelbanan till Rinkeby där utbildningen skulle hållas. Var ett block i bovärdsutbildningen, att arbeta bland flera kulturer. Var väldigt intressant. Man fick lite annan syn på vissa saker och kanske lite mer förståelse. Klockan 15.30 slutade vi för dagen och tog oss till vårat hotell som låg precis vid centralen. 

Senare på kvällen träffade vi de andra på en jättemysig resaturang... Thaiboat. Kan verkligen rekommenderas. Gott och väldigt trevligt ställe. Ännu bättre att man slapp betala själv. Sen var det bara att ta sig tillbaka till hotellet och krypa ner under täcket. Lite konstigt kändes det att bo på hotell själv... Har jag aldrig gjort förrut. Var länge sen jag sov så skönt som jag gjorde i natt. Brukar ha svårt att somna och sen vakna en massa gånger... Men i natt sov jag kanon! Kanske borde bo på hotell lite oftare. Hehe.

Blev uppstigning 6.30 imorse och så blev det hotellfrukost och så packade jag ihop mina grejer och så. Sen var det Rinkeby som gällde igen... Var två olika föreläsare idag och de var båda bra. Speciellt den sista var intressant... Om hur det är att vara ung och komma från en annan kultur. När vi sedan slutade skyndade vi oss för att hinna med ett tidigt tåg, men lyckades missa det med bara nån minut. Tur att tågen går ofta iaf.

Har varit trevliga dagar. Nu är det dags för sängen... Så är det jobbet som gäller imorgon igen. Se hur mycket jobb som ligger och väntar på en.

Godnatt!

Tvådagars-kurs i huvudstaden

Det var måndagen det... Känns verkligen att det är vintertid nu. Var lite ljusare imorse, men började bli mörkt redan när jag skulle cykla hem från jobbet idag. Nu dröjer det inte länge förrän det är mörkt både när man går till och från jobbet. Inte konstigt att man blir trött.

Imorgon åker jag till Stockholm på kurs och kommer hem på onsdag kväll. Ska bli kul att komma bort lite och göra nåt annat. Tåget går 06.55 imorgon, så det blir ingen sovmorgon inte. Hoppas iaf på två trevliga dagar!!


Örebro med tjejerna

Åkte till Örebro med Johanna och Mari igår för att träffa Emma. Gick till systemet direkt när vi kom dit för att köpa lite gott och sen blev det lunch på ett mysigt café. Åt supergod pasta med svamp och kyckling. Sen tog vi en snabb sväng på stan innan de stängde...

På kvällen blev det förfest... Precis som på den gamla goda tiden när det stod utekväll på programmet i princip varje helg. Vi hade det supertrevligt. Så gjorde vi oss iordning tillsammans och pratade en massa strunt. Sen tog vi bussen in till stan och tog oss till Strömpis. Var egentligen ett trevligt ställe och det var väldigt mycket folk, men ändå var det ingen höjdare. Dels var det ingen bra musik... Och sen är det inte samma sak att gå ut längre. Känns inte som att det ger så mycket numera. Tog bussen hem redan 01.20 och då hade vi hunnit till Burger King för att köpa med lite mat hem med. Var iaf en trevlig kväll!

Åkte hem idag på förmiddagen. Johanna körde, så det var skönt att få åka bil hem. Har bara slappat idag. Lagat god mat, tagit ett skönt bad och sen legat här i soffan och sett på tv. Är supertrött nu, så blir nog sängen ganska snart.

Lite bilder från gårdagen kan jag dela med mig av... Så här roade vi oss innan vi hade bytt om och fixat oss: 

 
 

  


23 / 10 - 2009

Idag var det min tur att sluta klockan 12. Åhh så bra det kändes. Förmiddagen på jobbet gick superfort... Åt lunch på jobbet innan jag cyklade hem till mamma och pappa för att byta om och sen ta bilen och åka och hämta mamma på hennes jobb kl 13. Åkte till Skopunkten för att leta stövlar. Efter 1 ½ timmes tittande, provande och velande bestämde jag mig för tre par svarta stövlar. Trevligt med mammas sällskap och smakråd. Sen åkte vi hem och tog en fika.

Sen ringde Mari när hon var nere på stan, så då åkte jag ner och träffade henne. Gick och kikade lite på stan och så fikade vi på Smak. Trevligt!

Kvällen tillbringar jag här i min ensamhet. Tar det lugnt bara. Har sett på Idol... Tycker nog inte att det är sådär jättemånga som är bra faktiskt. Men Tove har varit min favorit från allra första början och det är hon fortfarande. Får se vem det är som åker ut idag... Jag hoppas Reza faktiskt.

Jag är trött, men samtidigt inte... Har som mål att iaf lägga mig innan klockan tolv så jag hinner sova ut i natt =) Jag behöver det!!


Kalas

Idag är det Christinas födelsedag!! Grattis grattis. Så efter jobbet var jag bara hem och duschade o gjorde mig iordning och cyklade hem till mamma. Därifrån tog vi bilen och åkte och hämtade upp Magnus och sen ut till Skogstorp på kalas. Pappa är iväg på nåt med jobbet, så då blev jag chaufför. Var evigheter sen jag körde sist... Men både vi och bilen klarade sig utan skråmor, så det gick väl helt okej.

Nu är det snart dags för sängen... igen. Redan!! Känner inte för det, men jag är galet trött så det ska nog bli skönt ändå.


Mittwoch

Dåligt på bloggfronten.... Har väl inte hänt så mycket den här veckan. I måndags jobbade jag över på kvällen. Var bomöte. Igår hade jag tvättstugan så då roade jag mig med att tvätta. Och idag skulle jag egentligen träffa Johanna, men hon har blivit sjuk så det blev inget. Trist.

Istället blev det en lugn hemmakväll, men det är ju inte helt fel det heller. Gjorde goda pannkakor till middag. Nu ska jag väl bara slappa... Är trött i både huvud och kropp. Försökte tigga till mig en massage av min underbara pojkvän... Men inte helt lätt när han envisas med att befinna sig 40 mil härifrån ; ) Inte okej!!

Bonde söker fru och Grey´s anatomy ikväll. Trevligt =)

Det är en dålig dag

Idag har jag haft en dålig dag. Eller jag har en dålig dag. Blivit lite för många sådana på sista tiden bara... Hoppas det vänder snart.

Har bara varit hemma idag och inte gjort mycket alls. Gjorde ett litet ryck och rensade i mina garderober. Det var välbehövligt. Blev två kassar som ska slängas. Borde slängt mer egentligen, men man är alltid rädd att slänga för mycket. Nu är det iaf ordning och reda och det tycker jag om.

Jag är riktigt trött, har sovit dåligt hela helgen.... Så jag längtar tills jag får gå och lägga mig! Hoppas jag sover riktigt gott i natt. Natti natti!

Vimmelbild

Hittade en vimmelbild sen vi var ute i fredags så tänkte bara dela med mig av den...


After Work igår

Igår var jag på After Work med jobbet. Det var faktiskt trevligt. Gick till O´learys. Maten var dock inte mycket att hurra för... Men man kanske inte kan begära så mycket när maten är gratis om man köper något att dricka. Så vi satt där och prata i några timmar. Strax efter tio öppnade den andra delen också, men där skulle de minnsann ha betalt om man ville komma in även fast man suttit där och ätit och druckit sen klockan fem. Men en i vårat sällskap kände vakten så vi fick gå in ändå... Var dock inte så mycket drag där inne. Men vi hade kul och var i princip ensamma på dansgolvet!

Mådde inte alls bra i natt och imorse.... Men det var ju självförvållat så jag ska väl inte gnälla. Har umgåtts med Emma ikväll. Varit här bara och slappat och sett lite på tv. Nu blir det snart sömn skulle jag tro!

Celsius

"Så nära känner lukten
nu kan jag slappna av
& utanför på trappan
får frosten dig att tappa tag
Det har hunnit bli oktober
nu fryser gräset & går av
& jag hatar allt
som böjs & går av"

Celsius - kent

(Har förresten varit och hämtat ut biljetter till kent-konserten i Stockholm den 28:de februari. Nåt att se fram emot.)


Hemma efter en fin helg

Har haft en fin helg med Anders i Göteborg. Vi tog det mest lugnt och hade det mysigt. Var och tittade i lite affärer och så igår... Hittade två par fina stövlar, men jag hade sån beslutsångest så jag kunde inte bestämma mig. Hoppas de finns här i stan med för nu ångrar jag mig och vill ha dem!

Som alltid tråkigt att åka hem.... Vänja sig vid det är omöjligt. Så blev 4 timmars tågresa hem, men det gick bra. Nu ska nog jag gå och lägga mig. Är så otroligt trött och imorgon blir det nog en lång dag.

Godnatt!


Alldeles ensam i den stora staden

Så blev det äntligen fredag igen! Slutade redan klockan 12 idag och då var det bara hem och fixa sig och sen åka med tåget kl 14 till Göteborg. När jag stod i Arboga och väntade på andra tåget ringde Anders och sa att han hade möjlighet att jobba mer idag än det var tänkt från början... Och det är väl klart att man måste ta den möjligheten.

Så när jag kom till Göteborg 17.57 var det bara att ta spårvagnen till Liseberg och hämta upp Anders nycklar. Ganska stolt över mig själv som lyckades hitta rätt och ta mig dit och därifrån ta mig iväg och handla och sedan ta bussen hem hit. Är väl inte så svårt egentligen, men jag är ingen storstadsmänniska direkt och mitt lokalsinne är under all kritik. Råkade dock kliva av bussen en hållplats för tidigt, men det säger vi beror på att det var så mörkt ute att jag knappt såg nånting. Men men, en liten promenad har väl ingen dött av.

Nu tittar jag på Idol och har fredagsmys. Men det är ärligt talat inte så mysigt utan Anders... Men i natt kommer han hem och det ser jag fram emot! Ska bädda ner mig i sängen och koncentrera mig på Idol nu.

Melissa Horn - Jag kan inte skilja på

Ännu en ny låt från Melissa Horns nya skiva finns nu på myspace och youtube. Skivan släpps på onsdag och det ser jag verkligen fram emot. Verkar lovande måste jag säga!!


Jag vill ha en gris! =)

Hur kär blir man inte när man ser de här små liven? Tänk vad mysigt med en liten gris här hemma... En mikrogris. Perfekta husdjuret! De sägs vara sociala, smarta, allergivänliga, gosiga, lätta att toaletträna och de väsnas inte heller. Så söta!!


Min onsdag

Känner mig trött. På jobbet är det fullt upp... Just nu ringer folk som galningar och jobben haglar in. Det positiva med det är ju att tiden går väldigt fort iaf. Efter jobbet cyklade jag hem för att tvätta... När tvätten var klar hämtade pappa upp mig och vi åkte och hälsade på Farfar på sjukhuset. Kom hem för en liten stund sen bara. Nu ska det bli skönt att bara vila och ta det lugnt innan det är dags för sängen. Är Grey´s Anatomy ikväll, me like!!

Kent - Töntarna

Idag blev jag glad. Fick se att kent släppte en ny singel idag - Töntarna. Eller, den släpptes digitalt idag och fysiskt den 12 oktober. Lyssnar på den på Youtube nu och har väl lyssnat igenom den minst tio gånger för att försöka gilla den. Jag verkligen älskar Jockes röst. Men det är mest en massa skrän till musik som förstör känslan i vad han sjunger. 

Det är bara att hoppas på att skivan inte är lika skränig som Töntarna. Den nya plattan heter Röd och släpps den 6 november. Jag hoppas fortfarande på det bästa och Jocke säger att det är det bästa de gjort, så jag får väl lita på det. Det säger han iofs varje gång. Nu låter jag lite väl negativ, det känns inte okej... Det är ju ändå kent vi pratar om och kent är ju alltid kent och kent är skitbra!

Blir även en turné i vår. Ska vi gå eller? = )


4 oktober, Mammas och Tindras dag!

Började denna söndag med att färga håret. Var så trött på min färg som var så urtvättad den bara kunde bli. Köpte en intensivtoning hos frisören igår. Blev verkligen nöjd! Deep brown hette färgen och blev ungefär som jag hade tänkt mig. Inte ofta det händer =)

Sen blev det en snabb tur på stan med Magnus för att inhandla present till Tíndra. Cyklade sedan förbi mamma för att ge henne en liten blomma på hennes födelsedag. Hon ska inte firas förrän om två veckor, men vi kände att vi iaf ville dit en sväng och säga grattis!

Efter det var det dags för nästa födelsedagsbarn. Lilla Tindra blev ett år idag! Grattis sötnos! =) Massa fina presenter fick hon. Men Magnus och min present måste tyvärr bytas.... Vi tyckte att en lära-gå-bil var en rolig present, men en sådan hade hon redan. Men då får hon köpa nåt annat roligt för pengarna istället! Trevlig eftermiddag var det iaf.

Nu ska jag väl göra så lite som möjligt. Klockan åtta är det "Ensam mamma söker" och det får man ju inte missa. Hög mysfaktor på det!!

En bra dag

Ligger nu i sköna sängen och väntar på att klockan ska bli så mycket att det är okej att sova. Är egentligen inte supertrött, men i brist på annat så.

På förmiddagen idag gick jag på stan... Såg nämligen en tröja igår som jag inte hann prova som jag var tvungen att gå och prova idag. Den var bra så den fick det bli. Men nu får det faktiskt vara nog på handlandet! Har iofs bara köpt saker som jag faktiskt behöver, men ändå! Det enda som är okej att köpa nu denna månad är ett par skor och en vinterjacka!

Halv två träffade jag Emma. Vi gick till badhuset och bubblade. Det var hur skönt som helst! Kvällen har vi spenderat här hemma hos mig. Trevligt som alltid!

Nu blir det lite bra musik, dumma tankar och förhoppningsvis sömn om nån timme!

Hemmakväll

Idag träffade jag tjejerna på stan efter mitt jobb... Blir inte så ofta numera, vilket är tråkigt. Men alla har fullt upp på sitt håll. Trevligt att träffa dem iaf för en liten uppdatering vad som händer i deras liv.... Blev mat på first class coffeehouse och sedan en sväng på stan. En lila tröja från Gina Tricot fick följa med mig hem. Vet inte om shoppingdjävulen tagit mig eller om det är nån form av tröstshopping jag ägnar mig åt. Den var vilket fall väldigt fin så det var ett bra köp.

Tittade på Idol nyss... Jag har en solklar favorit. Jag hoppas verkligen att Tove vinner alltihopa! Hon är grym.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Blir väl så lugnt det bara kan bli. En omgång alfapet till att börja med tror jag.


Trevlig helg!!


Torsdag

Idag efter jobbet blev det en shoppingrunda på stan med Johanna. Trevligt värre! Köpte en fin stickad kortärmad tröja på Vero Moda. Lite underkläder råkade det också bli. Sen blev det mat och skitsnack!

Nu ska här bara slappas. Tittar på Idol nu och sen blir det väl Lyxfällan.

Äntligen fredag imorgon. Tror det är första fredagen jag ska jobba hela dagen sen innan semestern... Har varit ledig ganska mycket fredagar eller bara jobbat halvdag. Men imorgon ska jag minsann jobba hela dagen och oj vad kul det ska bli! Tjoho!!