Örebro med tjejerna

Åkte till Örebro med Johanna och Mari igår för att träffa Emma. Gick till systemet direkt när vi kom dit för att köpa lite gott och sen blev det lunch på ett mysigt café. Åt supergod pasta med svamp och kyckling. Sen tog vi en snabb sväng på stan innan de stängde...

På kvällen blev det förfest... Precis som på den gamla goda tiden när det stod utekväll på programmet i princip varje helg. Vi hade det supertrevligt. Så gjorde vi oss iordning tillsammans och pratade en massa strunt. Sen tog vi bussen in till stan och tog oss till Strömpis. Var egentligen ett trevligt ställe och det var väldigt mycket folk, men ändå var det ingen höjdare. Dels var det ingen bra musik... Och sen är det inte samma sak att gå ut längre. Känns inte som att det ger så mycket numera. Tog bussen hem redan 01.20 och då hade vi hunnit till Burger King för att köpa med lite mat hem med. Var iaf en trevlig kväll!

Åkte hem idag på förmiddagen. Johanna körde, så det var skönt att få åka bil hem. Har bara slappat idag. Lagat god mat, tagit ett skönt bad och sen legat här i soffan och sett på tv. Är supertrött nu, så blir nog sängen ganska snart.

Lite bilder från gårdagen kan jag dela med mig av... Så här roade vi oss innan vi hade bytt om och fixat oss: 

 
 

  


Kommentarer
Postat av: Annanna

Skojjiga o fin a bilder :)Kram

2009-10-26 @ 19:43:14
Postat av: Annanna

Skojjiga o fin a bilder :)Kram

2009-10-26 @ 19:43:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback