Lars Winnerbäck 14 / 8 - 2010

En vecka sen sist och jag har ju inte ens skrivit om Lasse-konserten jag var på. Dåligt!

Jag hade i alla fall en helt fantastisk kväll förra lördagen. Blev hämtad vid tre-tiden av Anna och Roger. Vi åkte först och åt vedugnsbakad pizza och sen åkte vi till Strömsholms slott där Winnerbäck skulle spela. Vi var där strax före insläppet och väl därinne satte vi oss i gräset vid scen två. 17.50 klev första bandet på scenen vilket var Love Antell. Det var väldigt bra! Jag är inte riktigt med i svängarna när det gäller musik, men jag läste sen att han är frontman i Florence Valentin. Inte så förvånande kanske att jag tyckte det var bra då. Full koll!

Andra bandet på scenen var Dundertåget. Dryga, otrevliga och det lät illa. När han hade kallat oss "tråkiga sittisar" några gånger gick vi därifrån och ställde oss vid scen ett istället och väntade på trevligare akter. 

Sophie Zelmani var nästa på tur och henne hade jag sett fram emot att se. Det var tyvärr inte alls så bra som jag hade hoppats på. Hon såg inte ens ut att vilja vara där. Det kom i alla fall fram sen att hon aldrig spelat inför så mycket folk innan så hon var nog mest nervös.

Efter Sophie var det Lalehs tur. Hon spelade på scen två, men vi stod såklart kvar vid Lasses scen för att få bra platser. Vi stod ganska långt fram, men i sista sekund kom vi fram till att vi skulle ta oss fram så långt det gick. Efter lite tjat : ) Vi rusade i alla fall fram och tjejerna som satt på en filt framför oss som vi gled förbi skrek: "Jävlar"... Sen blev det fart på folket! En Lasse-konsert utan att stå längst fram, det går ju bara inte : )

Konserten var helt fantastisk! Jag saknar som vanligt ord att beskriva den. Han inledde med låten En tätort på en slätt som jag fullkomligt älskar. De första fem låtarna stod han där ensam på scenen. Perfekt inledning enligt mig! Under låten Åt samma håll släpps ett svart skynke ner och först då drar bandet igång. Det var inte så många skrällar i låtvalet... Det var nog En av alla dom som jag blev mest förvånad över att han spelade. Underbar! Några andra favoriter han spelade var Hjärter dams sista sång, För dig och Du hade tid. Kom ihåg mig är ju helt galet bra live numera med. Lovely!

  
Roger & Anna


Bandet som gav tillträde
till främre området

 
Fina syster & Jag

  

         
Älskade, älskade Lasse


Kommentarer
Postat av: Anna

Åhhh vad kul att se korten! Underbar kväll:) Kram Anna

Postat av: Elene:)

Jätte fin blogg:)



Besök gärna min blogg:)<3



Kramar

2010-08-21 @ 22:51:06
URL: http://theelene.blogg.se/
Postat av: Tracy - PHOTOSHOP TIPS!!!

Säljer nu personliga bloggdesigner för ett kanonpris!! bara 30-70kr per desgin! Och då snackar vi om en hel design! Checka in bloggen för att se mina andra designer jag gjort ;)



http://ghattas.blogg.se

http://ghattas.blogg.se

http://ghattas.blogg.se

http://ghattas.blogg.se

2010-08-21 @ 22:54:49
URL: http://ghattas.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Fin blogg:)

2010-08-21 @ 23:06:12
URL: http://isabellepalmgren.blogg.se/
Postat av: Anonym

härliga bilder! :D

kärlek till LW :)

2010-08-21 @ 23:15:45
URL: http://sevils.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback