Mellandagsrean

Var galet mycket folk på stan idag.... Är det mellandagsrea så är det. Började på Gina Tricot och där var det värst! Att prova var bara att glömma. Så jag köpte bara tre enkla linnen som jag visste skulle passa. Köpte även lite smått på H&M. Sen följde Christina, Therese, Helena och Jimmy med mig hem och fikade. Varit en trevlig dag.

Tänkte ta mig en sväng på stan imorgon med faktiskt. En hel del jag skulle behöva köpa... Ska även kika på den där fina lampan jag så gärna skulle vilja ha från Duka.

Ikväll har jag roat mig med att tvätta. Vilket fredagsnöje. Kikar lite på en film nu... Är inte ens trött. Olikt mig.


Mina juldagar

Julen har varit helt okej. Firade i Skogstorp på julafton med jultomte och allt som hör till. Skjutsade sedan mamma till jobbet och så följde jag och Magnus med pappa hem. Jag var den enda som lyckades hålla mig vaken till Kalle Anka... Sen spelade vi kort och spel till mamma kom hem från jobbet strax efter nio. Då blev det skinkmacka och så såg vi klart på Sunes Jul.


Juldagen blev det mat hos mamma och pappa. Kvällen tillbringade jag sedan hemma i soffan och tittade på vänner. Såg de fem första avsnitten, så blir väl kanske fortsättning senare idag....


Men först blir det en sväng på Mellandagsrean! 10.30 ska jag träffa Therese och ev Christina, Helena och Jimmy på stan. Se hur länge man orkar trängas med allt galet folk..... Nu blir det duschen och sen frukost.

         


Julafton då...

God morgon! Blev uppstigning klockan åtta, även fast jag egentligen hade velat ligga kvar nån timme till. Har just ätit god frukost och borde väl egentligen skynda in i duschen och sen göra mig iordning. 9.40 väntar skjutsen på mig här nedanför.

Såå, är väl lika bra att ta tag i det.

God jul!


Jul?!

De här två arbetsdagarna har varit riktigt stressiga... Mycket att göra och kort om folk. Riktigt skönt idag när klockan blev fyra och man fick gå hem. Blev en snabb sväng på stan och sen direkt till mamma och pappa. Klädde julgranen och hjälpte till med det som skulle göras. När allt var klart blev det som vanligt provsmakning av julskinkan. Tittade även lite på Sunes jul. Allt var som det ska med andra ord.

Har roat mig med att slå in paket till nu.... Det är ju bra att man är ute i god tid.  

Jag är så jäkla trött. Blir att gå upp hyffsat tidigt imorgon. Eftersom mamma börjar jobba vid tre imorn eftermiddag så måste tradionerna ändras i år..... Ska vara ute i Skogstorp redan kl 10 för att hinna med jultomte, klappar, mat, fika och allt vad det är.

Så det är nog dags att sova om man ska orka med morgondagen ; ) Godnatt!

Semester vore inte fel

Det är nästan så man ångrar sig att man inte tog några dagars semester nu i samband med jul... Hade inte krävts många semesterdagar för att få vara ledig i två veckor. Men men, nu har jag dagarna kvar. Blir alltså jobb imorgon och på tisdag.

Ska träffa flickorna imorgon kväll. Först en sväng på stan med Emma, sen ska vi möta upp Mari och Johanna och äta. Trevligt trevligt. Men innan det väntar en hård arbetsdag....

Börjar en film på tv nu, ska nog börja se den iaf och se om jag orkar se hela.

Köping

Igår åkte jag till Köping för att träffa världens bästa! Hade det väldigt bra där. Blev dock dags att åka hem alldeles för fort. Känns så himla tomt här nu. Borde ju vara så att jag vaknar imorn bitti av att Anders kommer hem från jobbet och kryper ner under täcket och vi kan sova vidare tillsammans... Det är ju så självklart, så varför är det inte så?! ;)

Jag kom till Eskilstuna 18.07 ikväll och då gick jag direkt till mamma och pappa. Magnus var där med och det blev tacos och tv-tittande. Kom väl hem för en halvtimme sen och la mig direkt i sängen med datorn på magen. Ska väl snart försöka sova tror jag.  

Imorgon ska jag ev ta en sväng på Tuna Park. På eftermiddan ska vi iaf fira Nathalie som fyller år.... Det är väl morgondagens planer.

Godnatt!

.

Jag har haft bättre dagar.... Sämre också för den delen, så jag ska inte klaga. Men hoppas att morgondagen blir bättre kan jag ju göra iaf.

Godnatt.


Trött...

Imorse måste jag ha varit väldigt trött. Vaknade 06.25... Hade inte en aning om att alarmet hade ringt... Två gånger måste jag ha stängt av det dessutom. Vaknade iaf upp med telefonen bredvid mig i sängen med luckan öppen och massa siffror på displayen.... Så det blev att kasta sig ur sängen och göra sig iordning snabbt och sedan halvspringa till jobbet. Bra start på dagen.

Haft en helt okej dag iaf.... Just nu väntar jag på nån dokumentär som ska börja på 5:an snart. Skulle börja kl 21, men är visst försenat. Sen efter det är det sängen som gäller! =)

Ska krypa ner under filten nu.....

Julklappsbekymmer

Idag har jag lekt målare på jobbet. Fan vad fint det blev. Jag också för den delen =) Var faktiskt rätt skönt att spendera dagen i ett cykelrum i min ensamhet.... Det behövde jag nog, hehe.

Efter jobbet stod det julklappsshopping på programmet. Jag och Emma sprang runt och letade och funderade.... Några klappar inhandlades, men krävs nog några fler vändor på stan innan jag är klar. Skulle även behöva ta mig till tuna park en sväng... En bil vore ju inte fel nej. Eller lite vettiga ideér på vad man önskar sig ;) Hehe.

Mer sömn i natt tack!!

.

Igår träffade jag Anna och Tindra på stan efter jobbet. Det var väldigt trevligt... Åt på Phoenix och pratade en massa skit. Lilla Tindra var så glad och log de sötaste leendena man kan tänka sig!

Och idag efter jobbet var Magnus här en sväng och lånade min dator till en sak som inte funkade på hans dator.... Så min dator är visst bra på nåt iaf. Helt otroligt.

Jobbar heldag imorn, känns lite surt.... Men inte mycket att göra. 19.52 tar jag tåget till Borlänge sen. Känns väldigt, väldigt bra. Får se vad som händer i helgen.... Det ryktas om sovmorgon =)

Nästa vecka har Emma och jag många planer... Lär väl inte hinna hälften. Har pratats om julbak, julshopping och att spela pingis på munktellarenan. Får se vad vi anser vara viktigast / roligast.

Godnatt snart! =)


Hur fan ska det här gå?

Imorgon kommer den äntligen. Solen i ögonen, filmen om Lars Winnerbäck. Det ser jag fram emot. Hade totalt glömt bort det och kom på det nu ikväll. Något kul iaf.



8/12 - 2008

Det var måndagen det. Phu! Var mycket att göra på jobbet, men dagen gick ganska fort iaf. Fick skjuts hem av mina kära föräldrar... Sen så ringde Emma när jag just kommit innanför dörren och frågade om vi skulle ses en stund. Så det blev en sväng på stan. Vi funderade lite på julklappar, men det gick inte bra alls... Ghhaa!!

Har även satt upp gardiner i sovrummet och köket ikväll... Inhandlade dem i lördags och så har mamma varit så otroligt snäll och sytt dem. Har även tvättat ikväll. Blir nog morgondagens nöje med, då en tvättmaskin var trasig idag så jag inte hann med allt jag planerat att tvätta.

Imorgon blir det julbord med jobbet igen.... Westergrens bjuder. Det är inte fel.

I natt ska det bli galet skönt att sova!!

Låg

Vet inte om jag är på rätt humör för att göra det som ska göras idag... Känner mig väldigt låg. Men jag ska försöka rycka upp mig helt enkelt. Det blir nog bra.


Min fredag

Har varit en helt okej dag.... Julbordet på eftermiddan var rätt så bra. Jag hade dock fel när jag gissade att årets julklapp från företaget skulle bli en väska i vanlig ordning.... I år blev det en mössa och en halsduk. Självklart satt det ett litet märke på med det berömda k:et.... Men var ovanligt diskret i år mot hur det brukar se ut.

Ikväll har Emma varit här.... Blev mest tv:tittande. Såg inte idol, bara själva utröstningen. Tycker Kevin är överskattad, så han borde åkt ut istället för Robin. Men min favorit Alice håller sig kvar.

Jag är så himla trött, men är inte särskilt sugen på att sova. Men borde väl snart ställa ifrån mig datorn och göra ett försök. Är väldigt ensamt här. Det gillar jag inte alls.


Ledig eftermiddag.

Idag kände jag att jag behövde komma ifrån jobbet, så jag tog min tidiga fredag idag istället för imorgon. Mycket bra val av mig. Så jag var och lunchade med Anna och Tindra på ming. Det var mycket trevligt. Gjorde dock en liten tabbe.... Jag satt och pratade om mitt och Anders godis-, chips- och colaförbud. Sen helt plötsligt kommer jag på vad det är jag gör.... Äter glass efter maten. Glassförbudet hade jag totalt glömt bort. Illa illa.

Jag kände inte riktigt för att gå hem sen så jag gick en sväng på stan... Inhandlade de första julklapparna =) Till lilla Tindra... Det var ju det enklaste av julklappsinköpen.

Imorgon eftermiddan blir det julbord med jobbet... Se vad årets julklapp från jobbet blir. En väska kanske?! Känns som att det är standard.

Ska träffa Emma på kvällen. Blir väl lite mattepluggande och sen en lugn kväll vid tv:n. Ska försöka sova ut i helgen.... Se hur det går.



Mitt internet är elakt

Dåligt med bloggande här.... Skyller det på mit strulande internet.

Har haft besök av Anders i helgen. Haft det superbra! =) Mindre kul att helgen försvann så fort o det blev måndag igen....

Jobbade till 20.30 igår... Var en föreläsning om islam. var väl iofs rätt intressant, men jag ville mest hem. Så idag bestämde jag mig redan när jag gick upp att ikväll ska det bli lugnt. Duschade, fixade mat och satte mig sedan i soffan  direkt när jag kom hem från jobbet och tittade på en film. Ligger nu nedbäddad under en filt och ser på vänner.

Imorgon efter jobbet kommer pappa hit! Ska sätta upp spegeln i hallen och så. Jag måste skärpa mig och få ordning här. Stör mig på att jag aldrig blir klar....