Dyrt att träna tydligen

Idag har jag väldigt ont i hals och huvud.... Det kom helt plötsligt igår kväll. Usch! Det passar inte in i mina planer just nu.

Idag efter jobbet var jag till Balanze.... Det nya träningsstället som ska öppna på stan 1 oktober. Verkar ju bli riktigt schysst. Jag är dock mycket tveksam om det verkligen är värt det. Först måste man betala en medlemsavgift på 799 kronor. Sen är det en månadsavgift på 499 kronor. Jag skulle visserligen få ett billigare pris för jag skulle anmäla mig innan 1 oktober. 599 skulle jag då betala i medlemsavgift och 399 i månadsavgift. Men jag tycker det är dyrt med.... De säger att man inte kan jämföra med friskis och svettis för att det är en helt annan sak, men klart man kan. Träning som träning... Och med tanke på att jag säkert ändå inte kommer gå dit ändå känns det som slöseri med pengar!


En bild bara

Fick en till söt bild på Tindra i min famn från dopet... Tack Therese.


Tindras dop

Idag har jag varit på Tindras dop. Det var riktigt mysigt och allt gick bra. Hon var så oerhört söt i sin prinsessklänning!! Jag blev hennes gudmor och Magnus blev gudfar.

Prästen som döpte henne var Karin Wibom.... Det var hon som konfirmerade mig för elva år sen. Var så himla roligt att träffa henne igen. En helt underbar människa. Så himla glad, trevlig och kramgo!

Några bilder från dopet... Ska få fler från de andra "fotograferna" också! För min del blev det ju inga bilder tagna.




Min lördag

Imorse begav jag mig till Tuna Park... Susade iväg på min cykel så jag var där i princip till när de öppnade. Det jag skulle göra var att köpa en present, så det fixade jag innan jag tillät mig att titta på nåt till mig själv. Sen strosade jag runt där en bra stund och tittade på allt möjligt. Köpte förutom presenten en kofta, underkläder och några småsaker hem. Tog även en sväng på stan sen, men där blev det inga stora köp gjorda.

Nu har jag just ätit kombinerad frukost, lunch och middag! Inte illa att kunna slå ihop det så. Inte så bra kanske iofs...

Ser fram emot ett varmt skönt bad nu...Sen blir det en myskväll för mig själv. Romantisk film och grönsaker med dipp. Är ju festival på stan, men jag har ärligt talat ingen lust. Och imorgon vill man ju vara pigg för då ska söta lilla Tindra döpas!

Nyklippt och nystädat

Idag var det riktigt skönt att sluta jobbet klockan tolv. Cyklade hem, bytte om, åt lite lunch och sen hade jag klipptid klockan två. Har gått och väntat på det länge nu... Ända sen hon jag klippte mig hos sist förstörde mitt hår. Den här gången bestämde jag mig för att testa Sublime som jag hade hört skulle vara bra! Jag blev så himla nöjd så dit ska jag verkligen fortsätta gå. Hon förstod precis vad jag menade och hade precis samma åsikter som jag om hur mitt hår var konstigt klippt. Skönt att gå därifrån och vara nöjd!!

Sen gick jag en sväng på stan.... Där träffade jag på Anna och barnen så jag gick med dem en stund. Köpte två fina ljuslyktor på village. De har så himla mycket fint!!

Kvällen har jag ägnat åt städning. Det var faktiskt inte tråkigt alls. Känns så skönt nu med en fint och städat hem! Nu ska jag bara ta det lugnt och försöka njuta av helgen! 

 


....

Bla bla bla blaaaa.... Så mycket vettigt har jag att dela med mig av idag.


Stan med Anna o Tindra

Har träffat Anna och Tindra idag... Gick på stan, åt på phoenix och snackade skit. Det var supertrevligt och de förgyllde verkligen min dag!! Köpte en fin vit kofta på Gina Tricot. När det sedan var dags att gå hem bestämde jag mig för att göra dem sällskap en bit, men det blev i princip ända hem.... Var så skönt med en promenad.

Nu väntar en lugn söndagskväll.....


Kräftskiva

Jag har alltid en förmåga att bli lite sådär smådeppig vid den här tidpunkten så jag vet inte varför jag alltid får för mig att blogga då... Man börjar fundera över allt och inget och allt känns plötsligt sådär hopplöst. Men det försöker vi strunta i nu för hur kul är det att läsa mitt gnäll.

Imorse var jag på laboro och färgade ögonfransarna och plockade ögonbrynen. Det var min present från Emma, Johanna och Mari. Jag blev mycket nöjd med resultatet. Har även 150 kronor kvar på presentkortet, så det ska jag nog ha kvar som hjälp till nästa gång jag ska göra det.

Ikväll har jag varit på kräftskiva, men jag gjorde Emma sällskap och var nykter. Hon ska ju jobba imorgon så. Kom hem före kl 22 till och med. Men det var trevligt och kräftorna smaka bra!


Inget varmvatten

Härligt att sluta redan klockan tolv idag.... Cyklade hem till mamma och pappa för att duscha direkt efter jobbet. Varmvattnet är avstängt här hemma från igår kväll till söndag kl 20... Och jag kände inte för en kalldusch direkt. Så jag åkte dit och hade turen att få lunch där med. Cyklade sedan hem, ställde in cykeln och gick raka spåret till Åhlens. Lasses singel släpptes ju idag så den skulle jag införskaffa... Gick inge vidare då de inte fått in några alls. Så försökte jag klura ut vart den annars kan finnas, men skivaffärer på stan är det inte gott om numera. Gjorde ett försök i Kulturbutiken, men de hade den inte heller. (Förstår förövrigt inte hur den butiken kan gå runt, ser aldrig en människa där inne) Så det blev ingen singel... Får köpa den om jag kommer till Tuna Park nån dag.

Blir en väldigt lugn kväll.... Aldrig har man väl varit så sugen på ett varmt skönt bad som nu när det bara kommer kallvatten ur kranarna. Är frusen, så jag får ta till filten istället.

Häll mig full med svar

När det finns tydliga regler om hur saker och ting ska gå till blir jag upprörd när de inte följs.... Speciellt när det är tiill min nackdel. När det känns så himla fel och orättvist. Egentligen skulle jag bara vilja ha en förklaring... Varför liksom?!

Jag ska nog snart gå och bädda ner mig i min sköna nybäddade säng... Ska läsa ut boken " Jag går bara ut en stund". Började läsa den häromdagen och nu är den som sagt snart slut. Den är inte så munter direkt, men jag hoppas på ett lyckligt slut.

Bäst idag är väl att Lasses nya singel finns att lyssna på på Myspace nu.... Lyssna
här!

"Gör din tolkning
Häll mig full med svar"
L.W.


Jag får liksom ingen ordning

"Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt
Det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt
Det kanske var bra"
L.W.


Hjärter Dam dina blommor har dött

Ja, blommorna var väl i princip så döda de kunde bli... De mådde inte särskilt bra innan jag begav mig iväg på lite semester och när jag kom hem såg de inte för roliga ut. Men idag var jag till plantagen för att köpa nya som jag eventuellt ska försöka sköta lite bättre. En sväng på tuna park resulterade även i ett par till jeansleggins och ett par röda tygskor.



"Klådan bygger bo och du får ingen lugn och ro, här ser du tågen komma och gå
Och all din trygghet stramar allt för tätt inpå
Det isar och det bränns
Och du letar efter gråa dagars själ att skynda på
och vill byta planet, Hjärter Dam, jag vet hur det känns"
Lars Winnerbäck

Hejdå helgen

Då var det återigen söndag då. Helgen har gått fort - precis som vanligt. Igår umgicks jag med Emma. Vi gick på stan och shoppade lite. Blev ett par jeansleggins från VILA och en stickad kortärmad tröja från Vero Moda för mig. Så tog vi även en sväng på Å-festen igen. På hemvägen handlade vi jordgubbar och glass som vi mumsade i oss hemma hos mig.
Idag har jag och Magnus varit hos mamma och pappa. Trevligt. Kvällen ska jag tillbringa här tillsammans med min söndagsångest. Mysigt.


Äntligen fredag

Jobbade till klockan fyra idag trots att det var min tur att sluta tolv.... Känns inte som att det inte gjorde särskilt mycket. Tiden gick superfort för det fanns massor att göra hela tiden. Och nu har jag dessutom en ledig eftermiddag att ta ut nån annan dag.

Handlade på vägen hem från jobbet och sen var det bara hem och duscha och göra sig iordning. Sen kom Emma vid fem-tiden. Vi lagade mat, åt och tittade på tv. Regnade som bara den med så vi väntade och väntade på att det skulle sluta. Det gjorde det till slut och då gick vi en sväng till stan. Har inte varit nåt alls på Å-festen i år innan. Har ju hållit på i en vecka nu. Vi gick iaf en sväng och kikade. Åkte en riktigt härlig karusell med. Sen begav vi oss hem till mig igen och tittade på tv-program som alltid gör oss upprörda, Room raiders och X-effect. Skräp-tv.

Nu ligger jag i sängen och försöker få mig själv att koppla av, vilket inte är det lättaste.

Trevlig kväll

Idag efter jobbet har jag varit hos Anna. Var trevligt att träffa dem allihopa! Gustav, Jonathan, Tindra, Roger och Anna såklart. Fick god mat med. Och lilla Tindra kröp en massa och reste sig hela tiden. Klart man vill stå om man kan.... Snart springer hon väl fram! =)

Imorgon är det egentligen min tidiga fredag, men den får jag lov att skjuta upp... Lite ont om folk på jobbet. Men det gör faktiskt inte så mycket. Har inga planer förrän kvällen iaf.

.....

Haft en trevlig kväll med Emma... Köpte hem mat från Ming och så har vi tittat på tv och slappat. Gick även en sväng förbi Hemtex och köpte morgonrocken jag gått och tittat på ett bra tag nu. Hade lite pengar kvar på ett presentkort sen jag fyllde år och så fick jag ett presentkort av Anders föräldrar när jag var där... Så det räckte precis till min morgonrock. Härligt. Tror jag kommer bo i den i höst =)

Igår var jag ju så nöjd över min nya klockradio så jag kunde lyssna på ipoden när jag ska sova.... I natt var jag mindre nöjd. Displayen lyser blått och när det är mörkt lyser den upp hela sovrummet. Blev inte så mycket sömn i natt. Fick till slut lägga täcket över displayen för att kunna sova. Var ganska irriterad när jag gick upp imorse och tänkte att den där måste jag ju gå och klaga på. När jag kom hem upptäckte jag att det finns en knapp där det står dimmer. Där kan man visst stänga av det blåa skenet. Oj vad pinsamt om jag gått och klagat. Det tråkiga är att om man stänger av det kan man heller inte se vad klockan är mitt i natten.

Är oerhört trött i kroppen och speciellt i fötterna... Helgen var är du?!

Mitt nya sov-sällskap

Idag efter jobbet bestämde jag mig för att göra vad jag kan för att kanske kunna sova lite bättre framöver.... Gick till teknikmagasinet och inhandlade en klockradio med iPod-docka. Nu kan jag lyssna på bra musik medans jag somnar. Jag hoppas det kommer hjälpa.



Tillbaka till verkligheten

Det var första arbetsdagen det... Vet inte vad man ska säga om den. Tillbaka till verkligheten liksom... På alla sätt och vis. Gillar det inte. Men det har kanske inte så mycket med jobbet att göra. Blir nog tidigt sänggående ikväll, för det blev inte mycket sömn natten som var.

Har även sett att man kan förhandsboka Winnerbäcks nya skiva nu. Frågan är bara vad man ska satsa på... Bara skivan för 149 kr, eller skivan och boken "112 sånger " för 428 kr eller den limiterade boxen för 589 kr. Var helt inställd på att köpa boxen, men den blir ju rätt dyr. Innehåller visserligen en vinylversion och en cd-version av albumet, boken "112 sånger" och fyra fotografier tryckta på kartong. Ska fundera några dagar, är ju en dryg månad till skivan släpps så.

Nu, säng o bok! Godnatt.

Underbar tid med älsklingen

Nu är jag hemma igen efter min vistelse i Köping och Göteborg. Begav mig till Köping förra torsdagen för att fira Anders med hans familj och spendera några dagar där innan flyttlasset gick till Göteborg. Så nu bor min älskade närmare 40 mil ifrån mig, vilket inte känns särskilt kul alls. Följde iaf med ner till Göteborg och fick spendera en underbar vecka där med honom. De första dagarna fixade vi en hel del i lägenheten och åkte även till ikea för att handla lite saker. Där är det alltid trevligt att strosa omkring. I tisdags kväll var vi hem till Henrik och Andrea. De bjöd på god middag och så spelade vi buzz.

I onsdags fyllde Anders år. Gick på stan i princip hela dagen och på kvällen mötte vi upp Henrik, Andrea och Viktoria för att gå ut och äta. Trevligt. Torsdagen spenderade vi på Liseberg. Det var hur kul som helst! En massa karuseller blev det.... Balder är nog favoriten.

I fredags åkte vi ut till havet för att bada. Var faktiskt riktigt skönt i vattnet. Var en del vassa stenar där man gick i så vi lyckades skära upp fötterna lite, men det är smällar man får ta. Låg sedan där på klipporna och solade och hade det bra. Hur mysigt som helst!!

Gårdagen tillbringade vi på stan och på kvällen blev det mys med räkor och film.

Brukar vara jobbigt att säga hejdå och åka hem.... Men idag var det om möjligt ännu värre. Har haft det så oerhört bra och ville inte alls åka hem... Men imorgon är det ju dags att börja jobba igen så jag hade inget val. Känns helt galet tomt nu. Helt fel att inte kunna vara med den man älskar och mår som bäst med. Blev en bussresa på nästan sex timmar hem.... Jag borde gå och lägga mig nu. Hoppas på sömn.