Helgen slut - igen!!

Dessa helger.... Att de går så himla fort. 

I lördags jobbade jag ju mellan 11.30 - 15.30. Det gick bra och extrapengar sitter aldrig fel. Efter det blev det fika med Mari & Emma på café Rutan. Det var mysigt och trevligt. Men kvällen blev inge vidare måste jag säga.... Den här dagen började inge vidare heller, men men! Gick iaf ner på stan en sväng & sen kom Rickard ner och vi åt på Subway! Fick träffa Frank också, det är alltid nice!

Nu spelar jag alfapet med syster. Ska koncentrera mig på det nu.... Take care!!



Stan, träning & sånt

Underbara fredag! = ) Slutade klockan tolv idag, vilket kändes grymt skönt. Träffade Emma efter jobbet. Vi lunchade på Ming. Väldigt gott och trevligt. Sen blev det att gå på stan... Mari gick med en stund också. Jag köpte en jättesöt lila tröja på Gina Tricot. Blev helt kär i den!! Det var verkligen en måste-ha-grej!

Sen kl fyra var vi duktiga och tränade! Plus-poäng till oss!! Efter det träffade jag Anna o vi kikade lite snabbt på stan och så åt vi tillsammans. Sen var syster så snäll att hon skjutsade hem mig & min cykel. Tack för det = )

Nu är klockan snart halv elva... Borde krypa ner i sängen, men nej.... Nu ska jag titta på film.

Imorn ska jag jobba... Börjar vid 11.30. Ska se till så det ser snyggt ut innan lägenhetsvisningen. Sen mellan kl 13 - 15 ska jag vara med och visa lägenheterna. Det ska bli lite roligt att göra nåt annat faktiskt. Och pengarna tackar jag inte nej till direkt.

Sen är en fika med Mari och Emma inbokad. På kvällen blir det film med Emma = )



"Men jag har saknat din hand,
jag har saknat din röst,
ensamma dar har jag saknat ditt huvud mot mitt bröst"
Lars Winnerbäck, min gud



Vad vill du, kära du?!

Helt otroligt att det är den 26:e september imorgon... Dagen vi väntat på. Dagen då Lasses nya platta Daugava släpps. Helt underbart!! Han är kung våran Lars!

Känns som att jag just nu går och bara väntar ut tiden... Väntar på att se hur andra ska spela sina kort. Jag vet hur jag vill ha det, men jag vill inte tjata. Jag vill inte att det ska kännas halvdant för nån annan... För det är väl så det måste vara när man inte kan anstränga sig lite mer. Äsch, jag vet inte. Bollen ligger iaf inte hos mig... Och jag kan ju tillägga att tålamodet inte är så stort länge, så snart skiter jag i hela grejen!

Idag har mor & far varit här och hjälpt mig sätta upp två taklampor. Blev bra! Fikade goda vaniljmunkar också. Mums!

Jag är trött som vanligt... Blir inte bättre av att det är så mörkt ute. Tungt att gå upp imorse när det var mörkt... Kändes som att jag klev upp mitt i natten!

Ingen rolig på msn idag... Hjälp! Hur ska jag fördriva tiden?!


"I min värld får jag göra som jag vill
Så jag gick fram och sa
"Du, dig vill jag ha"
Jag fick en kram och allt var bra"





Du dansar tyst en kärleksvals från ingen alls

Jag måste göra nånting åt vissa saker i mitt liv nu. Det här går inte. Jag måste skärpa mig och tänka på vad jag vill / behöver. Jag orkar inte bli besviken gång på gång. Det är bara jag som mår dåligt över det. Men hur lätt är det... Låter så himla enkelt, men när det är känslor med i bilden så....

Igår efter jobbet var jag och klippte mig. Det var skönt. Klippte bara topparna, men det var välbehövligt. Så fixade hon håret jättefint. Plattade det uppe på huvudet och gjorde sen stora fina lockar längre ner, gjorde "luggen" jättefin och så. Blev hur nöjd som helst!! Men sen när vi skulle hem från stan började såklart regnet vräka ner och när jag kom hem såg jag förjävlig ut! Det var mindre kul.

Träffade Emma på stan och vi gick och spanade lite och handlade på systemet. Åt på American pizza, mums! Sen var det meningen att vi skulle ut... Vi kom hem till mig, jag duschade och vi bytte om och sådär. Så satte vi oss i soffan och började grogga. Men sen tappade vi totalt suget på att gå ut... Det bara försvann. Så la vi oss i soffan en stund istället. Kändes lagom kul! Fattar inte vart energin är?! Helt bortblåst. Blev sedan en blöt promenad ner till stan för att hämta cykeln.... Kul.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Eller, jag ska äta på kina med Anna och Jonathan ikväll. Det ska bli trevligt. Men till dess...

Hungrig är jag också. Har inte ens ätit nån frukost idag. Duscha vore kanske en idé också...

"I desperat jakt på en vän kan du förnedras om igen
Du skänker mer än nån kan ta för en sekund av nånting bra
Kan någon ge vad du ska ha, Vill någon se vad du har sett,
Kan du nånsin hitta rätt och få tillbaka det du gett"


Trött Tröttare Karin

Jag är så himla trött. Tur att det är fredag imorgon. Ska klippa mig 15.30... Det ser jag fram emot. Hoppas bara att jag får ta ledigt sista timmen på jobbet. Men sånt brukar inte vara nåt problem! Sen efter det ska jag träffa Emma, Mari och ev Johanna. Blir utgång sen!! Party party!

Nu är det sängen som gäller, för jag är helt slut!


Ullared på arbetstid

Jag har inte riktigt kommit ifatt med sömnen än... I tisdags "morse" kl 02.00 gick bussen till Ullared från Brunnsbacken! Åkte dit med hyresgästerna. Var faktiskt riktigt lyckat. Glad att jag följde med! Att gå där och shoppa med fullt betalt kan man ju inte tacka nej till. Synd bara att jag inte hade mer pengar, för det fanns hur mycket som helst jag skulle kunna tänkt mig! Köpte en del iaf. Duschdraperi med döskallar på, badlakan, örngott, strumpor, tre i rad med shotsglas och lite sånt! Nice nice! Det enda som var lite jobbigt var bussresan, men det gick ju det med! Kom hem vid 21.00 igår kväll.

Idag efter jobbet träffade jag Emma & Mari på stan.... Nu sitter jag här och funderar på att förflytta mig till soffan. Är Fråga Olle ikväll. Det måste jag se!

Träna imorgon eller inte?! Jag borde verkligen, men inte så kul att gå själv. Får tänka på saken!

Take care!!

Om det blåser genom hallen....

Har haft en toppendag! Vaknade dock på tok för tidigt! Gick då och la mig i soffan och kikade på tv ett tag, så det var rätt skönt ändå! Träffade sedan Anna! Vi åkte till badhuset och bubblade en massa och lekte i äventyrsbadet! Hehe = ) Riktigt skönt att bubbla! Sen blev det fika på stan och så. Trevligt trevligt.

Dagens bästa var dock när vi gick in på Rocks för att kika på skivor. Vad hör vi inte?! Det är fan helt otroligt.... Hör en helt underbar röst... Kunde ganska snart konstatera att det var våran älskade Lasse. Det var så oväntat, skivan släpps ju inte förrän 26:e. Så vi gick fram o prata med han som jobba där och han tog ut skivan så vi fick kika på den... Sen stod vi där ett bra tag och bara lyssnade och njöt! Kärlek på hög nivå! "Om det blåser genom hallen"... Hehe.

Sen blev det alfa hos Anna och efter det pizza och film hos mig. Loverboy är en film som absolut inte rekommenderas.



"... att alla dem som du fördömde, aldrig tävlade mot dig"
 



Faller

Då var det äntligen fredag imorgon då. Känns helt underbart skönt måste jag säga. Har varit en tung vecka. Vet inte varför egentligen... Varit lite dyster, känt mig ensam och trött. Men det är sånt som blir bättre!

Vad har jag gjort den här veckan egentligen?! I förrgår var jag i alla fall hos Rickard och tittade på film och åt pizza... Det var trevligt. Igår var jag med på borådsmöte med jobbet. Extrapengar kan jag inte tacka nej till just nu. Idag har jag varit så duktig att jag varit och tränat.... Helt ensam! Stolt över mig själv!!

Ska lägga mig tidigt ikväll, sen imorgon jobbar jag bara till 12. Det känns bra. Då ska jag hem och tvätta mellan kl 13 -17. Kanske man kan samla lite krafter till att plocka lite ordning här hemma också.






"Jag hoppas på ett kort som inte lagts Jag litar till ett ord som inte sagts
Min lust är fri, men min frihet är bakom galler
Åk med mig Till ett annat land För vi faller, faller, faller..."




Mörkrädd mitt på dan

"Och är jag ensam på en söndag blir jag dum, och mörkrädd mitt på dan"



Så sant som det är sagt Lasse. Så känns det idag. Jag känner mig ensam, jag fryser, jag vill inte äta själv, jag vill inte titta på tv själv, jag vill inte bada själv, jag vill inte ta en promenad själv.... JAG VILL INTE!! Jag strejkar. Fan.

Jag är söndagskvällsförvriden.


Min Gud


Schlagerbaren med Emma igår

I torsdags fick jag akut sug efter hund igen. Emma och jag var och kikade på hundvalpar. Åhh så söta de var! Speciellt en som vi fastnade för. Riktigt fin! Men men, bara att inse.... Det funkar inte just nu iaf. Hur mycket jag än vill. Hårt, men sant.

Igår var en bra dag. Slutade jobbet kl tre, cyklade ner till stan och träffade Emma! Tränade ett medelpass på Friskis.... Riktigt duktigt av oss. Var ett helt okej pass, men musiken var helt kass. Sen träffade vi Mari och det blev mat på cafeét i 21:an. Nachos, mums! Så blev det förfest hos mig - bara jag & Emma. Var supernice!! Blev Harrys sen.... Schlagerbaren! Men är det nåt jag inte gillar så är det buggande människor. Helt respektlösa dessutom! Var rätt skumma människor där igår. Men vi hade kul!

Idag blev det stan med Rille. Jag köpte mig en ny fin tröja. En grå med stjärnor och döskallar på. Me like! Så åt vi på stan & gick runt och spana lite. Trevligt.

Ikväll blir det nog lugnt värre...

Puss o kram

Sovmorgon...

Tro det eller ej, men idag låg jag kvar i sängen till kl 14.00. När hände det senast? Har det hänt i överhuvud taget?! Brukar få panik och känna att jag inte får nåt gjort och att dagen bara försvinner. Men det var riktigt skönt faktiskt = )

Ringde sedan Anna och träffade henne på stan. Vi lunchade på Hurtigs.... Bakad potatis. Det smakade riktigt bra. Gick på stan och spanade, sen handlade vi och hyrde film som vi kollat på ikväll. "Se upp för dårarna" såg vi. Sett den förut, men den var minst lika bra nu. Anna hjälpte mig att färga håret också. Tack så mycket!! Blev lite mörkare än förut.... Har inte torkat än så lite svårt att säga vad jag tycker, men det blir nog bra.

Börjar känna att tatueringen tillhör min kropp nu. Den är jag helt enkelt.

Imorgon måste jag ner på stan eller till tuna park. Ska kika efter en höstjacka. Det är nåt jag verkligen behöver!

Just spelat alfa med syster... Blev 1 - 1. Trevligt trevligt.

Nu är det duschen som gäller!