Helgen som varit

Firandet av Mari i lördags var väldigt trevligt. Tog oss även en liten simtur i Borsöknasjön... Var väldigt skönt! Mycket varmare än i Vilsta. Blev dock lite kallt när man kom upp, så då blev det en stund i bastun! Var iaf en trevlig kväll. Skulle egentligen cykla hem, men vi hade tur och fick skjuts hem av Hoa. Det var skönt att slippa cykla hem mitt i natten....

Gårdagen spenderade jag hos mamma och pappa! Trevligt. Och idag var det dags för jobb igen... Alltid lika roligt. Har varit så otroligt varmt och man orkar inte längre jaga solen som vi gjort innan. Nu njuter man av varje sekund som kan spenderas i skuggan.

Imorgon har jag tagit semester, lite spontant! Mamma och jag ska åka till Stockholm. Blir en sväng på stan och sen Allsång på skansen. Ser jag fram emot!


Shopping, första doppet och fest

Igår blev det en sväng på stan med Emma och även Johanna en liten stund. Råkade komma hem med tre stycken linnen från Gina Tricot. Var lite tveksam om jag verkligen skulle slå till på allihopa, men sen kom  Emma med den smarta idén att vi faktiskt sparat en hel del pengar eftersom vi inte åkte på Peace & Love... Så så lättövertalad var jag =) Är iaf mycket nöjd. Efter några timmar på stan gick vi och åt och sen gick vi hem till mig. Var riktigt trevligt. Tror ingen annan hade stått ut med oss igår kväll =)

Idag har vi legat i Vilsta, Emma och jag. Så idag har jag badat för första gången i år. Galet kallt i vattnet var det... Och bada var kanske en överdrift med. Vi solade, doppade oss, solade nån timme och sen doppade oss och sen mera sol! Var iaf skönt att ligga där. Vi hade goda baguetter, jordgubbar och vindruvor med oss! Nu har jag just kommit hem och ska väl snart börja göra sig iordning för kvällens fest. Maris 25-års fest! Kl 17 ska vi vara där.

Dags för en efterlängtad dusch nu! =)

=) =)

Idag har jag verkligen bara slappat efter jobbet... Åt middag på balkongen, med underbart goda jordgubbar till efterrätt! La mig sedan i solen för att vila lite och sov en timme. Hur skönt som helst. Fredag imorgon, galet skönt.

Oj vad positiv jag låter! Bäst att sluta inlägget där ; )

En bra tisdag

Har varit en bra dag på jobbet idag med. Varmt och skönt. Efter jobbet cyklade jag förbi hos mamma och pappa för att vattna alla deras blommor då de är på semester. När jag kom hem sen var jag duktig och gick upp till vinden för att ta ner mina balkongmöbler. Så nu blev väl grannarna glada... De tyckte nog synd om mig som bara hade en stol på balkongen så de erbjöd mig möbler de hade på vinden häromdagen. Men har ju inte varit så bra väder innan så jag haft nån ork till att ta ner mina, men nu så!

Mötte sedan upp Emma på stan.... Gick till apoteket för att inhandla solskyddsspray. Såg och kände att jag var lite röd på axlarna idag och det är ju varken bra eller skönt, så det är lika bra att smörja in sig även fast man bara ska till jobbet. Sen råkade vi även slinka in på Gina Tricot... Blev två tröjor... Men det var halva priset på dem, så det var okej. Ett par nya leggins blev det med. Så gick vi och handlade mat och satte oss på min balkong och åt och hade det trevligt. Underbart med kvällssol!!

Sommar o sol!!

Nu är sommaren verkligen här och jag älskar det. Dagar som dessa älskar jag till och med mitt jobb. Klippa häckar och olja utemöbler i solen.... Kan inte klaga på det direkt. Känns som att jag verkligen behöver den extra energi det fina vädret för med sig... Tre veckor kvar till semestern nu, men har inte den där riktiga längtan efter det för tillfället.

Fick höra lite rykten idag som var lite intressanta.... Se vad som kommer hända med det nu! =)

Vad som kommer hända nu vet jag däremot... Nu ska jag gå och lägga mig! Godnatt!

17 / 6 - 2009

Idag har det faktiskt känts som en riktig sommardag.... Underbart! Har klippt en massa häckar på jobbet både idag och igår. Har sån träningsvärk i armarna! Men det är en rätt rolig syssla så.... Speciellt om man får vara i solen!  Sen när jag kom hem stod det tvättning och städning på programmet. Var lat och tvättade bara en omgång, dvs två maskiner... Och nån städning blev det inte alls.

Pratade däremot med Emma på msn och råkade nämna att tacos vore ju inte fel.... Så så blev det. Emma handlade på vägen och kom sedan hit.... Väldans gott och trevligt!

Skulle ha packat ikväll med.... Men det har jag inte gjort heller. Ska nog se till och stänga av datorn snart och fixa det innan jag lägger mig. Vore nog en bra idé.

Stoppa mig juni ( Lilla Ego)

"Den här känslan som Jag har
är inte min
Den blev kvar, är den din?
Den smakar som Du..."
kent

Shoppat lite

Att gå på stan idag var mer tänkt som ett tidsfördriv än att det skulle shoppas... Kom ändå hem med lite nytt. Ett rosa linne och en vit tröja med 3 / 4 ärm från Gina Tricot och ett vanligt svart linne och en bh från H&M. Jag är hopplös för tillfället.

Nu ska jag slappa i soffan resten av kvällen. Det är jag värd. Grey´s anatomy går i repris snart.... Tror jag ska se det igen. Så himla bra!


Söndag

Dålig uppdatering här, vilket inte är så ovanligt. Igår var jag på Vilsta marknad med mamma och pappa... Mycket skit som vanligt på såna marknader, men jag lyckades iaf komma hem med 12 par strumpor och ett superfint halsband! Nöjd! Sen följde jag med dem hem och fick god mat och så spelade vi lite kort. Trevligt.

Nu har jag just gjort mig iordning för en sväng på stan med Emma. Har inte ätit nån frukost idag som vanligt, vilket jag verkligen borde skärpa mig med. Man mår inte särskilt bra utan. Men men, vi tänkte iaf luncha på stan så.

Sen var snart den här helgen slut med.... Nästa arbetsvecka är iaf bara 4 dagar, eftersom det är midsommarafton på fredag. Det är inte fel. Nedräkningen till semestern har börjat med, 4 veckor kvar att jobba. Nu väntar vi bara på vackert väder....

Nej, ut i regnet nu!

Faller isär



Har lyssnat på den här låten i princip hela kvällen... Säkert!
Så himla bra!

Hur ska det bli? Berätta för mig!!

Värre sömnbrist än vanligt, mer tankar, funderingar och oro än vanligt, en huvudvärk som inte är av denna värld... En jävla framtidsångest helt enkelt. Jag vet inte hur man ska få pusselbitarna att falla på plats... Inte lätt alls.

Gick och blev irriterad på mig själv idag.. När man verkligen älskar nån så mycket som jag älskar honom... Hur kan man då säga att man inte är beredd och flytta med honom?! När man egentligen känner att man skulle kunna göra allt för den personen.... Kände mig så himla dålig. Vad kan vara viktigare egentligen?! Men att flytta nästan 40 mil bort.... Från familj, vänner och ett fast jobb... fan.

Varit en lång dag... Jobb 06.55 - 16.00, 16.30 - 20.00. Inte konstigt att man är trött av den anledningen med. Borde bli sängen snart! Eller nu på en gång rättare sagt. Omedelbums!!

Eskilstuna 350 år

Här firas det Eskilstuna 350 år... Synd bara att vädret inte varit nån höjdare, då hade man nog velat se lite mer. I fredags var vi på Bamboo city och åt mongolian barbecue och sen gick vi hem till mig för lite öl / cider. Tog oss sedan till Rothoffsparken för att se Yvonne. Det var faktiskt bra. Var dock bara två låtar jag kände igen...

Igår såg vi Fredrik Lindström på Strömsholmen på eftermiddagen... Det var riktigt kul att lyssna på. Han pratade om våran dialekt här i Eskilstuna bland annat. Så nu är det då konstaterat att vi inte gnäller när vi pratar! 19.30 var vi sedan i Rothoffsparken igen. Då spelade Sator. Måste erkänna att jag inte ens visste vilka de var innan... Men Anders ville se dem så vi gick dit. Var väl helt okej. Alltid roligast om man känner igen lite låtar när man är på konsert, men det var trevligt ändå. Tittade sedan på fotbollen här hemma... Kändes inte som nån höjdare att sitta på Strömsholmen i regnet och se det på storbildsskärmen... 23.00 var vi åter tillbaka i Rothoffsparken för att lyssna på Tiger Lou. Det var bra.

Idag ska vi till Södertälje för att fira Helena som fyller 20 år idag. Grattis!

Ikväll spelar Anna Ternheim. Tycker det är lite konstigt att hon spelar 22.30 en söndag... Men om man är hyffsat pigg så skulle jag vilje se henne. Hon är riktigt bra.

Tack för klippningen!

Jävla skitdag. Regn, rusk och motgångar. Droppen var den spontana klippningen. Blev så glad att det fanns en ledig klipptid, men jag räknade inte med att reslutat skulle bli så dåligt. Känns som att hon gjorde precis tvätemot vad jag sa. Jag sa till henne att jag inte vill ha det så mycket uppklippt. När det var klart säger hon "Jag klippte upp det för det blir finast". Så ville jag ha det LITE urtunnat.... Hälften av mitt hår försvann där. Och "luggen" ska vi inte ens prata om hur den ser ut. Inte kul att vara jag idag.

Jag vet precis vad jag skulle behöva just nu.... Men det går visst inte : /

Boxercise, ny mobil o inget peace and love

Idag har jag varit på Boxercise. Det var faktiskt kul. Tog mycket tid att gå igenom slagen och så, så det blev ett lite enklare pass. Men jag tror det är nåt jag skulle tycka va kul o träna. Ska fundera på om det kanske är nåt att satsa på till hösten. Tränade Ki Box på friskis ett tag förut och det var ju riktigt skoj så... Och galet jobbigt.

Hämtade min nya mobil igår. Den är snygg och verkar bra! Gillade aldrig den förra jag hade.... Så det känns bra. Man ska väl få unna sig nånting : )


Har bestämt mig om Peace and Love. Har funderat och funderat och bestämt mig hundra gånger om. Men nu tror jag att jag tagit det slutgiltiga beslutet... Jag får hoppa över det. Känns tråkigt att missa, men även tråkigt att gå själv. Så så får det bli. Tror jag.


Bra måndag

Idag har jag jobbat ute i solen nästan hela dagen... Så skönt. Man ville inte ens gå in på rast för det var så skönt ute. Sen var det bara hem o duscha och sen iväg för att träffa Johanna och Elin. Blev mat på Grappas uteservering. Deras kräftpizza är riktigt god. Blev en päroncider till det. Inte illa alls. Trevligt var det med.

Snart får man sova, det ska bli skönt! =)