Träningspass 2

Träningspass två inom loppet av en vecka. Jag är så jäkla bra. Blev spinning idag igen. Ska försöka med två pass i veckan... Varken mer eller mindre. Jag vet hur lätt jag tröttnar. Snart börjar de dåliga ursäkterna komma. Eller så kanske jag ska försöka lyckas med nåt för en gångs skull! =)

Helgen i övrigt då? Ganska lugnt. Träffat lite nära och kära! Anna, Gustav, Jonathan och Magnus bland annat. Har gått en del på stan... Inhandlade ett par nya hörlurar och lite småsaker. Idag upptäckte jag även att strömsladden till min laptop var helt av... Det sprakade fint och fungerade inte alls, så det var bara att bege sig ut på stan igen. Var inte lätt att hitta och den de sa skulle funka vet jag inte om den är helt bra till min dator. Lite sugen på ny dator, men den är ju bara ett år gammal och jag har inte riktigt de pengarna... Vill hellre ut och resa istället!

Ny vecka börjar imorgon... Den är nog ganska fullbokad. Med både roliga, tråkiga och spännande saker.


Solsidan

Sitter här och väntar på solsidan. Är väldigt förväntansfull. Är en ny komediserie med Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg och Josephine Bornebusch. Fullkomligt älskar ju Mia Skäringer! Det jag läst och sett inför serien verkar ju bara hur bra och roligt som helst. Karin-humor. Hoppas det är lika bra som jag tror.

  


Galet mycket snö!!!

Idag har jag inte gjort annat än o skotta snö. Skottade mitt område från klockan sju till nio och sen gick jag in och åt frukost. När jag sedan gick ut halv tio igen var det helt igensnöat redan, så då var det bra att börja om igen. Sen blev det en liten runda med skyffeln på eftermiddagen med och sen en massa sandning. När jag lagom ställt in skyffeln sen så ringde en äldre man och kom inte loss från sin parkeringsplats, så då fick jag gå dit och göra dagens goda gärning och hjälpa honom loss därifrån och sedan skotta hans plats. Ibland är jag snäll : )

Träningsvärk i benen från spinningen igår och lär nog ha träningsvärk i armarna från skottningen imorgon! Underbart.

Tränat ikväll, tro det eller ej!

Ingen kvällsmat igår och magen har skrikit efter näring hela dan, knappt nån sömn i natt, ledsen, mycket att tänka på, trött... Jag hade inte direkt odsen på min sida. Hade bokat ett spinningpass i söndags till ikväll. Tänkte först att jag skulle skippa det, men sen tänkte jag att det är lika bra att jag går... Visst det hade väl varit en okej anledning att hoppa över träningen idag, men jag känner mig själv.... Jag hittar alltid massa anledningar till att inte träna. Så jag pallrade mig dit. 55 minuter spinning stod på programmet. När jag kommer dit får jag dock höra att det är ändrat till ett 70-minuterspass. Glad jag blev. Drar igång träningen lite lugnt ; ) Men det var faktiskt skoj. Mina ben kändes som spagetti när jag gick därifrån. Se hur det kommer kännas imorgon, om jag ens kommer ur sängen. Det var träningspass nr 1 det. Se hur länge jag håller igång denna gång.....

Imorgon bitti blir det ett träningspass på jobbet i form av snöskottning! Galet mycket snö är det och mer lär det väl bli under natten. Tjoho!

Frisörbesöket igår

Igår när jag fick det där tråkiga samtalet hade jag just klivit ut från frisören... Men det var inget som kändes så relevant att skriva om eller ens tänka på just igår. Inte idag heller egentligen. Men jag var i alla fall hos frisören och klippte och färgade håret. Det blev dock inte så stor skillnad. Känns lite trist. Det är klart det är skillnad, det är bra mycket ljusare... Men kanske ingen som reagerar på det om man inte vet om det. Gjorde ljusa kolaslingor som hon kallade det. Sen klippte jag bara topparna. Det blev inte så farligt dyrt så jag får lov att vara nöjd. Hade räknat med bortåt 1500, men det kostade 1050. Då passade jag på att köpa mig ett bra shampoo och balsam där med.

Hejdå och vila i frid Farfar!

Hejdå med er! Det är vad farfar sa igår. Han menade tydligen vad han sa. Idag gick han bort. Såg att jag hade ett missat samtal från pappas mobil och eftersom jag pratat med honom flera gånger tidigare idag förstod jag att det nu hade hänt. Så han hämtade upp Magnus och mig och vi åkte upp för att säga hejdå. De hade gjort honom så himla fin. Han hade en skjorta och en slipover på sig. Precis så som han alltid såg ut. Världens finaste och bästa farfar. Känns helt overkligt och hemskt. Han slipper i alla fall lida nu och oroa sig. Det är lugnt och fridfullt.

Farfar, du är så saknad och älskad!!

Hos Farfar

Direkt efter jobbet idag var jag upp till Farfar. Träffade Magnus i entrén och vi gick upp tillsammans. Hade tänkt att bara gå upp en snabb sväng, men vi blev kvar i 2 ½ timme. Hade verkligen inte hjärta att gå därifrån. Han var vaken nästan hela tiden. Han frågade när jag kom vad klockan var och han konstaterade då att jag nyss slutat jobba, så jag sa att jag kom direkt efter jobbet... Han såg på mig, såg allvarlig ut och sa "Ja, det var tur". Känns som att jag hade kunnat sitta kvar hela natten, hålla hans hand och bara finnas där.... Men halv sju började vi röra oss hemåt och jag har duschat och tittat lite på tv. Ätit glass till middag har jag gjort med. Det är bra har jag hört. Kände inte för att laga mat. Nu ska jag snart gå och krypa ner under täcket... Är förbannat trött.

Jag är en dålig granne.

Jag undrar vad jag kan ha gjort grannen som bor nedanför för ont?! Jag måste verkligen vara en hemsk granne. Ni vet en sån som inte ens är värd att säga hej till. En sån som man bara tittar på om hon hälsar, sen tittar bort och låtsas som om hon inte finns.

Har hänt ett antal gånger nu... Ändå kan jag inte låta bli att hälsa när jag möter henne i trappen. Tycker det känns otrevligt att inte göra det. Jag blir lika upprörd varje gång. Det är så svårt att inte vräka ur sig nåt i stil med "Skit i det då!!" Liksom, jag fattar inte.... Ett litet hej är väl inte så svårt o klämma fram.

Så jag tänker.... Vad kan jag ha gjort? Har jag spelat för hög musik? Har jag varit högljudd på andra sätt? Hmm... Ja vad tusan kan jag ha gjort?!

Hon lär kanske iofs hälsa ännu mindre nästa gång om hon hörde min undran till Emma om vad det är för fel på folk egentligen när vi passerat henne.

Ingen större förlust iofs =)

Lugn söndag

Imorse vaknade jag som vanligt alldeles för tidigt... Hade verkligen tänkt försöka sova ut, men så blev det inte. Jag förflyttade mig då iaf bara från sängen till soffan, för lugnt tänkte jag iaf ta det!! Sen klockan elva kände jag att jag var tvungen att ta tag i dagen så då blev det en lång och skön promenad. Gick till Vilsta och där gick jag runt badet och herrgården och så och sen längs ån hemåt och så en extra runda i gamla stan. Har sedan mest plockat lite här hemma och så. Välbehövligt =)

Imorgon börjar en ny spännande vecka ; )


Spontan tripp till ikea

Sent igår kväll fick jag ett sms av Johanna... Hon undrade om jag ville med till ikea idag. Jag som inte hade några som helst planer för dagen blev såklart glad. Så klockan elva hämtade hon upp mig och vi åkte till ikea i Västerås. Där strosade vi runt några timmar och kikade på allt. Hur trevligt som helst. Hittade dock inte så mycket av det jag letade efter.... Var på jakt efter en ny badrumsmatta, ny matta till sovrummet och lite andra saker. Kom istället hem med lite småsaker som alltid. Lite ljus, blommor, krukor, nån ram och annat smått o gott. Efter hårt shoppande hade vi sedan gjort oss förtjänta av lite mat på Mcdonald´s innan vi begav oss hemåt.

Kvällen har jag tillbringat här hemma. Bara tagit det lugnt, legat i soffan under ett täcke och sett på film. Se vad morgondagen har att erbjuda.... Har inga planer än så länge iaf.

Gårdagen

Igår hade jag en trevlig dag med Emma! Vi möttes upp när jag slutade mitt jobb klockan 12, handade med oss lite lunch hem till mig, åt och gjorde oss redo för ett besök på Vattenpalatset. Där var det vi och några få barnfamiljer. Blev lite lek i äventyrsbadet och en massa bubblande. Ohh vad jag skulle vilja ha ett bubbelbad hemma!! Efter det blev det en supersnabb vända på stan och sen tillbringade vi kvällen hemma hos mig. Blev god mat från Spicy hot och tv- och filmtittande. Mycket trevligt.

Promenix med Johanna

Bloggen får hänga med ett tag till.

Blev en promenad med Johanna idag efter jobbet. Var mycket trevligt... Riktigt skönt med en promenad med. Varit urdålig på att gå ut och gå nu, har varit så trött och hängig. Men det ska bli ändring på det! Med sällskap är det ju så mycket roligare med och framför allt lättare att ta sig ut.

Igår såg jag P3 guldgalan på tv... Älskade Lasse vann i två kategorier. Han är så förbannat söt så det finns inte ord! : ) Han spelade även en låt och jag kan bara säga att jag längtar som bara den till i sommar när jag får träffa honom igen. Miss Li spelade också, men där blev jag faktiskt besviken. Hon spelade en av de bästa låtarna från senaste skivan, men jag tyckte helt hon förstörde känslan i den.... Men hon är förlåten, gillar henne ändå : )

Lite soffmys i min ensamhet blir det här nu innan sängen....


.....

Lusten att blogga är inte på topp alls.... Ska vi lägga ner kanske?


Skärp dig! Tralla!

"Faller isär
Lalalalalalala
Jag föll isär igår
Jag är fortfarande trasig
men ingen ser ens sår om man bara går fort"

Säkert


Typiskt....

Jag är lite orolig... Har Sublime, den enda frisörsalongen som jag blivit riktigt nöjd med, stängt för gott eller vad är det frågan om? Det är mörkt som i natten där inne och när man ringer säger de att telefonnumret är stängt på kundens begäran. Inte okej! Hade tänkt boka en tid för både klippning och färgning nu. Hon jag klippte mig hos sist där hade så himla mycket bra ideér och så så jag har verkligen sett fram emot det. Men det verkar som att jag får hitta mig en ny frisör.... Tips?


...

Har tillbringat dagen hos Anna, Roger och Tindra. Magnus var också där. Det var trevligt och det serverades som vanligt supergod mat! Tindra var så glad och sprallig så det blev en massa lek! : )

Nu väntar en lugn kväll... Första hela arbetsveckan börjar imorgon. Nu är det slut på ledigheter och korta arbetsveckor.... På gott och ont.

9 / 1 - 2010

Igår kväll var världens bästa Emma här. Vi åt tacos, kikade på tv och Mia och Klara, spelade nintendo och hade det trevligt. Så sov hos kvar här! Mycket trevligt. Alltid kul med lite sällskap.

Idag har jag varit och hälsat på farfar med pappa och Magnus. Sen åkte vi en snabbis till Tuna Park och efter det följde jag med pappa hem en sväng och fick mumsigt fika! Kvällen spenderar jag här i min ensamhet. Är bara skit på tv så jag lyssnar på musik och sitter här bara. Kanske ska slå på en film och krypa ner under filten om en stund.... Eller så fastnar jag här.


Avatar

Igår var det bio igen. Såg Avatar. Så många som har sagt att den är så oerhört bra så jag var ju tvungen att se den. Visst, den var bra. Den var jäkligt snyggt gjord och fina miljöer och så. Kan tänka mig att den skulle vara grym med 3D. Storyn var väl egentligen rätt töntig... Men jag gillade den ändå. Den var lite för lång bara. Den var ju nästan tre timmar och jag tror nog att två timmar hade räckt.

Idag har jag ju varit ledig eftersom det är röd dag. Har inte ens gått utanför dörren. Är ju svinkallt ute. Var 20 minus när jag gick hem igår. Brrr. Skönt att bara slappa idag. Sen väntar två arbetsdagar innan det är helg. Mer sådana här veckor tack!!

Slut på ledigheten

Första jobbardagen efter ledigheten. Det känns kan jag lova. Har varit riktigt mycket att göra också. Är typ hur trött som helst, men det beror nog på att jag typ inte sov i natt heller. Hoppas jag är så utmattad så jag somnar ikväll. Har inte så mycket vettigt att dela med mig av... Mest massa såna där konstiga tankar som mår bäst av att stanna i mitt huvud. Eller ni mår bäst då. Men de där dåliga tankarna stannade på år 2009 som det var sagt. Typ! : )

Trevlig söndag

Idag har varit en trevlig dag. Passade Tindra medan Anna med familj var på bio på eftermiddagen. Anna kom hit med Tindra strax före ett. Vi lekte lite här först och sen gick vi ut en promenad med vagnen. Mycket trevligt. Vi gick bland annat och lämnade in min mobil som har slutat fungera helt. Gick inte ens att starta den. Så nu blir det att vänta på den mellan 2 - 4 veckor. Fick iaf låna en telefon av Emmas mamma så länge, snällt. Mötte sedan upp Anna, Roger och barnen utanför bion.... Där träffade jag även Mamma, Pappa och Magnus och det var våran tur att gå på bio. Såg Göta kanal 3. Ettan är ju bäst, sen kommer tvåan och sist den här.... Men lite smårolig och så var den ju. Sen gick vi till Beirut Seller och åt. Galet gott.

Nu har jag mest ångest inför att min 11-dagarsledighet redan är över. Vart har tiden tagit vägen egentligen?! Men jag har haft det mycket trevligt : ) Känner mig dock inte så utvilad...

Nyårsfirandet

Det nya året firades in med Emma. Vi bestämde oss för att vara bekväma och äta ute så det blev mat på Bamboo city. Deras mongoliska buffé är ju väldigt god. Sen gick vi hem till mig och förfestade. Vi har alltid trevligt, Emma och jag. Vi drack gott och spelade en specialversion av ett spel jag har, hehe. Annars snackade vi mest en massa skit. Så gjorde vi oss iordning tillsammans för en utekväll! Skålade vid tolvslaget gjorde vi här hemma och sedan gick vi direkt till Harrys. Var ganska lång kö och vi kom väl in kvart i ett kanske. Var mycket folk och kul ute. Länge sen man skakade rumpa i schlagerbaren. En skoj kväll helt enkelt!!

  


Hejdå 2009

Det är nu det är dags att göra en summering av året som gått. Mitt 2009.

Vill nog säga att det har varit ett ganska tufft år. Mycket resor... Eskilstuna - Borlänge. Eskilstuna - Göteborg. Mycket resor, svårt att få till o ses och olika viljor och meningar om vad vi ville göra i våra liv som resulterade i att förhållandet tog slut. Ett tungt beslut, men det var det enda rätta. Man är väl helt enkelt för gammal för att ha ett förhållande som är väldigt trevligt, men som man inte kan se leda någonstans i framtiden.... Känns som att jag under det här året har levt ganska mycket för just de gångerna vi skulle ses och inte så mycket här och nu varje dag liksom. Så kan man ju inte ha det. Ska dock inte glömma att det varit en väldigt bra år med fina stunder och roliga händelser. För det har det verkligen!

Annars känns det som att det här varit ett år där saker och ting bara rullat på... Jag har jobbat. Blev iofs lite förändringar på jobbet i januari 2009. Vi delade upp området och vi fick egna hus att ansvara för och sköta helt själva. Blev väldigt mycket nytt för mig och jag var ärligt talat väldigt orolig innan för hur det skulle gå. Såhär ett år senare kan jag säga att jag sköter det hyffsat bra. Lägenhetsreparationer var väl det jag inte alls hade pysslat med innan, men jag o Helena löser det mesta. Man kan mer än man tror!

Fyra veckors semester hade jag i somras... Åkte en tur på Göta Kanal bland annat med hela släkten. Mamma och pappa bjöd oss allihopa och det var såklart uppskattat. Tillbringade även en av mina fyra lediga veckor i Göteborg med Lisebergsbesök, badande i havet och annat trevligt.

Förlorade även en vän i år. En vän som egentligen inte var en särskilt nära vän... Men han var en sån person som man inte behövde träffa särskilt ofta, det var ändå alltid jättekul när man träffade honom. Träffade honom sist på Maris fest i början av sommaren... Minns att jag och Emma på vägen hem pratade om hur roligt vi hade haft med honom den kvällen. Att han är så glad, pratglad och rolig. Antar att vi på ett sätt hade fel... Tänker mycket på honom och saknar honom.

2009 som konsert-år för min del då... Har nog varit väldigt dåligt med sånt. Var på Hello Saferide med Anders i Stockholm 13 mars . Det var riktigt bra och jag hoppas verkligen att hon ska spela nånstans i närheten snart igen. Gillar henne live. För övrigt var det en mycket bra present. Sen var jag ju på Lars Winnerbäck 12 december i Örebro med Anna, Roger o Annette. Det var ju sådär galet bra så att man saknar ord. Jag kan även lägga till på min meritlista att jag rört vid Lasses hand och fått hans autograf... Jag pep även fram ett tack som lät som jag vet inte vad... Han tittade på mig, log och tänkte säkert att hon kan ju inte vara helt frisk. Så blev det när jag äntligen fick träffa min darling på lite närmre håll.

Vad ska man mer säga?! Vi kan sammanfatta det och säga att det här året har varit en riktig bergodalbana... Tur att jag haft de där topparna för att klara av gångerna allt bara varit sådär hopplöst.

Jag försöker se ljust på året som just börjat. Det ska fan bli ett bra år. Ett år där jag ska tänka på mig själv. Och mina nära och kära såklart. Jag ska uppskatta det jag har och försöka att inte sakna det jag inte har. Låter inte som nåt jag kommer kunna hålla, men det är väl en bra målsättning iaf.

Gott nytt år mina vänner!