Ledig måndag

Idag är det visst måndag, men det känns inte så... Åkte hit till Borlänge så jag var här i lördags kväll. Gick då till Anders för att se honom genomföra sitt slutprojekt! Väldigt kul att se. Jag tyckte det såg jättebra ut... Inte för att jag kan nåt om det där, men jag vet att jag har rätt iaf ; )

Under gårdagen gjorde vi inte så mycket. Sov länge och bara tog det lugnt. Kändes iaf väldigt skönt att slippa åka hem redan igår. Så idag tar jag ut en semesterdag! Det är jag värd. Eller nåt.

Nu är Anders i skolan och jag skulle väl egentligen vilja sova lite till, men det verkar inte gå så bra.Så det blir kanske frukost och en sväng på Kupolen sen. Så åker vi till Eskilstuna på eftermiddan eller ikväll.


Äntligen helg

Det var den arbetsveckan det... Arbetsdagen gick fort, vilket iofs inte var så konstigt eftersom jag slutade redan klockan tolv. Hade dessutom en hel del att göra. Bara en hyresgäst som blev besviken.... Hon trodde det skulle komma en snygg kille och hjälpa henne, så var det bara jag som kom. Blev lite full i skratt.... Hon såg uppriktigt beviken ut gamla damen. Annars var alla glada och trevliga idag.

Efter jobbet tränade jag med Johanna. Var ett riktigt kasst pass med dålig musik.... Men jag tror det tog lite iaf för jag känner redan av det i benen. Sen har jag städat lite här hemma. Inte så mycket som jag hade tänkt, men lite iaf. Blir väldigt lugnt ikväll. Skönt! Lite tråkigt dock att det inte är nåt bra o se på tv ikväll... Jag får väl roa mig med nåt annat helt enkelt.

Dumma tåg

Varför skulle tåget spåra ur just där just nu?! Ett godståg som spårat ur vid Kvicksund, så att man under kommande veckan inte kan åka tåg mellan Eskilstuna och Västerås.... Bara för att strula till det för mig. Ja, jag tror det är anledningen. Så nu lutar det åt att jag får ta en sväng förbi Arboga och Örebro på lördag när jag ska till Borlänge. Tar ju bara dubbelt så lång tid. Men jag vill verkligen se Anders slutprojekt och jag längtar efter att få träffa honom. Så det verkar vara det bästa alternativet.

Ikväll blev det våfflor hos mamma och pappa. Gott och trevligt. Imorgon står det tvätta på programmet... Inte fullt lika skoj.


Blablabla

Dagen började med att jag vaknade 05.45... Fan! Jag vill inte gå upp om en kvart, jag vill inte jobba idag. Tog en liten stund innan jag förstod att det faktiskt var söndag idag och jag inte alls behövde gå upp. Var skönt att få ligga kvar i sängen även fast jag inte sov särskilt bra eller länge efter det. Började sedan dagen med en timmes promenad. Var väldigt skönt i solen. Efter det har det inte blivit särskilt mycket gjort alls... Skulle ha tränat med Johanna idag, men varken hon eller jag hade nån lust alls så vi struntade i det. Det där med att peppa varandra vet jag inte vart det tog vägen =)


Min lördag

Blev en promenad till mamma och pappa imorse.... Trevligt. Fast blev bara en kort stund innan mamma skulle iväg och jobba. Så blev det en cykeltur hem därifrån. Har ju haft min cykel ståendes där sen en gång för några månader sen när jag inte orka cykla hem utan fick skjuts hem istället. Men nu börjar det ju bli skönt väder att cykla i igen så.

Blev även en sväng på stan idag, fast jag hade sagt till mig själv att jag inte fick. Blev iaf en till klänning och lite underkläder. Det där med att jag skulle städa blev det inte så mycket med, men det är ju en dag imorgon också.

Har en väldigt lugn kväll... Har just sett "Jag vet vad du gjorde förra lördagen". Det var det roligaste jag sett på länge!! Nu blir det några Vänner-avsnitt innan det är dags för sängen.

Halvkass dag som kan bli bättre....

Känns som en ganska halvkass dag idag. Sen jag gick upp för en timme sen har jag inte fått nånting gjort och jag kan heller inte koppla av och tycka det är skönt att göra ingenting. Så vad ska man göra?! Borde städa och göra iordning min nya hylla med, men jag tar  mig inte för nånting. Äter iaf frukost nu. Solen skiner ute, så jag tänkte gå ut och ta en promenad i det fina vädret. 8 grader ska det visst vara ute om man litar på min termometer. Så en rask promenad med bra musik i lurarna.... Det kanske kan hjälpa! Det brukar det faktiskt göra.

Så får det bli!

Nästan pinsamt....

Ikväll stod det utgång med Emma på programmet. Har pratat om det länge nu, var ju evigheter sen vi var ute. Var faktiskt ganska pepp på det. Emma kom hit vid sex-tiden och då gick vi och handlade groggvirke och sen köpte vi med oss pizza hem till mig. Så började vi förfesta... Vi hade det trevligt och vi var båda sugna på att gå ut. Men sen vet jag inte vad som hände.... Vi blev trötta och tappade lusten totalt. Så himla typiskt oss. Så fick vi ett festerbjudande och funderade på att gå dit, men sen kom vi fram till att sova är ju faktiskt skönt det med. Så kan det gå. Känns lite tråkigt på ett sätt när man planerat för det, men samtidigt... Äsch!

Sängen är bättre. Fast med Anders vid min sida hade det varit så himla mycket bättre. För att inte säga helt perfekt.

Nu ska jag döva ensamheten med nyaste cosmo, som för övrigt luktar massa parfym.... Fick med ett litet prov på nån parfym och när jag öppnar plasten trillar det ut delar av röret och tidningen har sugit åt sig all parfym. Nöjd man blir.


Soldusch

Idag har jag och Emma varit på Helios och solduschat. Var lite orolig för hur det skulle bli. Varit där förut och solduschat, men det var för över två år sedan. Då hade jag även ett halvårs solariesolande och en vecka i Turkiet  bakom mig så då var man ju faktiskt redan ganska brun. Nu var ju då läget lite annorlunda.... Blek är bara förnamnet! =) Eller var kanske det heter.

Förberedelserna började redan igår då man skulle peela sig... Väl där gick vi igenom hur man skulle stå och alla praktiska grejer. När man väl står där inne i duschen får jag lite panik när man får all ånga och så i ansiktet, men det går ju fort så det får det vara värt. Jag är nöjd än så länge. Färgen ska tydligen förstärkas under sex timmar med. Duscha får jag inte göra heller....Det får bli imorgon innan jobbet. Då blir det ännu tidigare uppstigning då då. Yippie!

Ska koncentrera mig på lyxfällan nu och sen efter det blir det sängen för jag är supertrött.

17 / 3 - 2009

En jobbardag som alla andra, inte så mycket att säga om den. Börjar bli dags att få veta de nya lönerna snart. Lagledaren har satt lönerna, förvaltaren har godkänt dem och nu är det väl bara facket som ska säga sitt. Är lite små-spännande faktiskt. Jag tycker jag är värd minst en tusenlapp i ökning. Annars blir jag faktiskt lite besviken. Sen är det alltid lika roligt med allt tissel och tassel... Alla smyger med dessa lönekuvert och sen berättar man den nya lönen för en enda person och inom en kvart vet alla vad alla får. Men vad gör väl det.

Efter jobbet gick jag hem till Magnus för att fira honom. Han fyllde ju år i fredags, men då var jag och Anders till Stockholm så jag gick dit idag istället. Trevligt =) Där knåpade jag även ihop en ansökan som ska lämnas in imorgon. Vet inte riktigt vad jag vill.... Men lika bra att få iväg den, så får jag se sen vad som händer. Får jag det inte ens är ju saken klar... Då slipper jag iaf känna att jag hade chansen men inte tog den.


....

Det är inte lätt att vara jag....


Hello Saferide

Jag har haft en jättebra helg.

I fredags åkte Anders och jag till Stockholm för att gå på konsert. Hello Saferide på Tyrolen, min alla hjärtans dag present. Jag tyckte det var kanon!! Mycket nöjd. Så sov vi hos Anders syster och åkte hem till Eskilstuna på lördag eftermiddag. En liten snabb sväng på stan hann vi med också. Annars har vi bara tagit det lugnt! Skönt =)

Nu börjar det bli dags för sängen... Men efter tre nätters underbart sällskap är det inte så lockande att lägga sig ensam. Men det är väl bara att bita ihop. Godnatt!

På väg till sängen

På jobbet var det fullt upp hela dagen... Så har det även fortsatt när jag kom  hem. Direkt när jag kom hem bytte jag om och begav mig ut för att göra några ärenden. Råkade även slinka in en snabbis på Gina Tricot där jag köpte en fin klänning. Sen har det tvättats, lagats mat och plockats lite här hemma. Nu är jag så trött så jag knappt vet vad jag heter så nu blir det sängen.... Sova är skönt =)

Imorgon kommer Anders hit.... Ser verkligen fram emot det!

Skönt att bubbla

Var på badhuset med Emma idag. Bubblade och bastade mest, vilket var riktigt skönt. Var ensamma i relaxen. Var knappt nå folk i äventyrsbadet heller ( om man nu verkligen kan kalla det för äventyrsbad ). Det var vi och tre ungar. Så det var väldans lugnt. Trevligt trevligt.

Tittar lite på "Den rätte för Rosing" nu. Jag vet att jag inte får se det Anders =) Men det är trots allt lite kul att se...

Imorgon ska jag försöka få lite gjort här hemma efter jobbet. Har tvättid och så ska jag städa lite. Förhoppningsvis.



Jobb jobb jobb

Idag är det inte konstigt att jag är trött. Uppstigning klockan sex i vanlig ordning, jobb hela dagen och sen jobba på bostadsmöte 17.30 - 20.00. Lång dag! Så nu är det snart dags för sängen. Vilket liv =) Men jag får ju igen det en annan dag när jag vill ta några timmar ledigt så....

Har verkligen inte hänt nånting annat idag, bara jobb. Men imorgon blir det badhuset med Emma, vilket ska bli trevligt =)

8 / 3 - 2009

Igår var jag som sagt på ikea och där inhandlades det en till bokhylla till vardagsrummet. Blev fint, även fast den än så länge är rätt tom. Skruvade ihop den på förmiddan, men orkade inte engagera mig i att ställa in grejer. Annars köpte jag mest lite småsaker.

Blev mat med Emma på Athena igår när jag kom hem och sen var vi och bowlade. Mycket trevligt. Så blev det film och godis hos mig.

Idag blev det förutom möbelskruvande en sväng på stan. Blev dock väldigt billigt, två ljus kom jag hem med. Nu ska jag göra så lite som möljligt. Måste gå och lägga mig tidigt ikväll med tanke på att jag inte la mig förrän fem i natt.... = )

Sova ut, dem planerna gick åt h-vete!

Sa till min kära pappa igår när vi pratade om att vi skulle höras idag på förmiddagen och bestämma vilken tid det bär iväg till ikea att han inte fick ringa för tidigt. Jag skulle nämligen sova ut idag! Ha! Så bra gick det. Kunde som vanligt inte sova och jag var uppe med tuppen. Kunde ha fått mycket gjort om jag orkat ta mig för nåt, men så blev det såklart inte. Ska nog plocka undan lite här nu och kanske faktiskt gå runt och fundera på vad jag verkligen behöver. Det är inget jag brukar göra. På ikea brukar det spontanshoppas. Sen ska jag iaf ringa till pappa och höra när han hämtar upp mig, men det blir inte förrän mamma slutat jobba vid två-tiden.

Får se vad kvällen har att erbjuda. Pratade med Emma nyss, men vi skulle höras lite senare när vi vet lite mer...


Äntligen fredag!!

Det här var en bra dag på jobbet. Kändes som att dagen aldrig skulle ta slut där ett tag, men oj vad eftermiddan gick fort sen. Träffade glada och trevliga människor och tiden bara försvann. Fick även uppskattning i form av en chokladask... Hur gulligt som helst.

Ikväll har jag en lugn kväll för mig själv... Blir nog en massa tv-tittande om jag inte fastnar vid datorn. Skönt att bara ta det lugnt iaf. Imorgon blir det ikea med mamma o pappa. Där är det alltid kul att strosa omkring... Har lite grejer som måste inhandlas. Blir nog antagligen en hylla till vardagsrummet och sen nån lampa och lite annat nödvändigt. Antagligen kommer jag hem med en massa nya fina ljus med.

Ska kika vidare på Så ska det låta nu. Fredagar bjuder inte på den allra bästa tv-tablån.... Men vad gör väl det. Det enda som fattas just nu är min älskling.... Fattar inte att jag missar deras spelning ikväll, illa! Jag håller tummarna för att det går bra iaf =)  

Träning x 2

Nu har det blivit träning två dagar i rad... Kanske inte ska se det som att jag har varit sådär jätteduktig för det, för innan dess var det 1 ½ vecka sen jag satte min fot inne på Friskis. Men lite duktigt vill jag jag nog påstå att det var iaf. Igår tränade jag med Emma och idag med Johanna. Utan sällskap kan jag säga att jag nog inte hade tagit mig dit nån av dagarna.

Trött som få är jag idag! Nu blir det två avsnitt av vänner... Det blir lagom till Grey´s anatomy börjar klockan 21. Perfekt!

Måndag!

I natt kommer jag nog sova gott.... På jobbet var det fullt upp. Att i ett månadsskifte som dessutom infaller på en måndag bara vara tre stycken på jobbet istället för sex känns kan jag lova. Efter jobbet hämtade jag taggar så jag kan komma in här när de byter cylinder. Kan vara trevligt att få komma hem. Sen roade jag mig i tvättstugan =) Underbara måndag!

Fick hem en resekatalog från Nazar idag. Den får nog följa med till sängen ikväll, så kan man drömma sig bort lite...


Söndag 1 / 3 2009

Har haft en bra helg, väldigt glad att Anders varit här! Det behövde jag! Och idag på eftermiddagen var det kalas. Therese blev 18 år. Grattis grattis!! =) Nu är jag redan på väg till sängen faktiskt.... Så mer än så blir det inte idag =) Ska lägga mig o läsa lite innan jag somnar! Godnatt.