Tidiga vårkänslor

Idag har det varit en bra dag. På jobbet gick det bra och vädret var ju helt otroligt fint. Solen riktigt värmde. Underbart! Fick riktiga vårkänslor där... Det är helt otroligt vad lite sol kan göra för humöret. Att det nu snöar lite grann glömmer vi....

Var hos Anna igår efter jobbet. Supertrevligt att träffa både henne och barnen!! Och imorgon kommer Anders hit, vilket känns typ hur bra som helst!! Längtar.

Nu ska jag koncentrera mig på Lyxfällan.

Måndag 23 / 2

Har haft en riktigt slapp måndagskväll. Superskönt! Bara legat i soffan och tittat på dåliga tv-serier. Tittade även på 183 dagar på SVT1 klockan åtta. Det är faktiskt rätt bra. Nu börjar det bli dags för sängen. Krypa ner under täcket ska bli väldigt skönt =)

Imorgon kommer mina kära föräldrar hit efter jobbet. Trevligt. Ska få hjälp med nya sänglampan så den kommer på plats. Jag vet, egentligen skulle jag klara av det själv. Hur svårt är det lixom?! Borra två hål o skruva dit den. Jag har bara inte insett än att jag faktiskt kan sånt själv.

Godnatt på er!


Snart ny vecka, igen.

Träningen idag gick bra. Det jobbiga är ju att ta sig iväg till friskis, när man väl är där är det ju rätt så kul. Visst det var jättejobbigt, men det är ju jäkligt skönt att känna att det gör nån nytta. Var ett helt okej spinningpass idag.

Har varit en väldigt lugn helg. I alla fall om man tänker på vad jag har gjort. Har inte känt mig så lugn, inte kunnat slappna av och njuta av att bara vara.

Måndag imorn igen då... Planerna för veckan är att jag ska träna med Johanna en dag, pappa ska komma hit en dag och hjälpa mig sätta upp nya sänglampan och på onsdag ska jag träffa Anna och barnen. Var så himla länge sen jag träffade Gustav och Jonathan, så det ska bli kul! Sen på torsdag hade jag visst tvättid. Så jag kommer nog få veckan att gå.

Nu börjar snart Mia och Klara. Det får man inte missa. Är dock inte alls lika bra som förra säsongen.... Men vissa delar är iaf fortfarande roliga! Sen får vi se vad det blir innan det är dags för sängen.

....

Blev inte så mycket sömn i natt heller tyvärr, vaknade en massa gånger och det blev uppstigning före klockan åtta idag också. Men det blev bara förflyttning till soffan då. Tittade på Lasse-filmen. Solen i ögonen. Har haft den liggandes här sen dagen den släpptes, men av nån anledning inte tittat på den. Den var iaf väldigt bra.

Nu sitter jag här och försöker peppa mig själv att gå och träna. Hur svårt kan det vara?! Det är väl bara att pallra sig iväg. Ja, så får det bli! Dags att byta om och gå till friskis!


Det är en dålig dag...

Ja, idag är ingen toppendag direkt. Vaknade före åtta imorse och då gick jag upp och avbokade spinningen. Dumt. Kanske var det precis vad jag hade behövt. Och sen dess har jag bara gått omkring här och inte fått nånting gjort alls. Har inte ens kommit mig för att äta frukost än. Känns inge bra alls idag. Hur är det tänkt att man ska överleva en sån här helg när förra helgen var så underbar?! Blä säger jag bara! 

Ska iaf till mamma och pappa ikväll, vilket ska bli trevligt. Magnus ska dit med! : )

Var lite sugen på en sväng på stan nu, men insåg när jag kollade kontot att jag borde stanna hemma. Vill köpa massa nya tavlor och grejer hem. Men det får vänta. Ska nog se några avsnitt av Vänner och äta nåt nu. Sen blir det en, förhoppningsvis, uppiggande dusch. Så kanske allt känns prima igen... Eller nåt.

 

Godnatt!!

Är sådär galet trött så jag inte ens orkar gå och lägga mig. Då är det illa. Men jag ska nog försöka ta mig till sängen ändå.

Träna eller inte träna imorgon?! Det är den stora frågan. Hade tur att få en plats på spinningspasset 11.45 imorgon som någon avbokat. Vore kanske bra att gå dit och svettas lite. Längtar verkligen till våren och långa promenader. Det saknar jag. Slippa gå och spänna sig för att det är så jäkla kallt och halt och förjävligt helt enkelt. Lite sol och barmark, ja tack!

Ska till mamma och pappa imorgon med. Trevligt trevligt.

Men just nu är det iaf sängen som gäller. Godnatt!

Det är så jag säger det / Kärlekens tunga



Utan tvekan bästa Håkan-låten. Kan se på det här klippet ,sen allsången jag var på förra sommaren, om och om igen...

Alla hjärtans dag

Den här helgen har än så länge varit superbra! Igår efter mitt jobb gick jag och Anders till Hälsostudion för att bada kurbad ihop. Var jättemysigt. Superskönt bubbelbad, bastu och fruktdrinkar. Jag gilla det massor. Bara få vara där och ha det bra i 1 ½ timme, lyxigt. Sen tog vi en fika på Tingsgården innan det blev en sväng på stan. Kvällen blev lugn och skön.

Idag när jag vaknade möttes jag av fina små hjärtlappar utspridda i lägenheten. Jag blev väldigt glad =) Sista lappen låg på vardagsrumsbordet och det visade sig att jag och Anders ska åka till Stockholm om en månad och se Hello Saferide! Tack älskling!!

Ska snart gå och väcka Anders nu, han ligger och vilar lite.... Sen om nån timme ska vi gå ut och äta. Var dock fullbokat på Akropolis, så vi får se vart vi hamnar. Ska försöka med Thai-restaurangen.

Införskaffade mig för övrigt en sänglampa idag. Något jag verkligen behövde. Jättefin = ) Hade kostat 1000 kronor, så 300 för den tyckte jag var ett klipp.

Ny hårfärg och underbart sällskap....

Idag har jag äntligen varit och fixat till mitt hår. Har gått och funderat på det så länge nu, så det var skönt att få det gjort. Klippte bara topparna och så färgade jag det. Är faktiskt rätt så nöjd. Så efter att ha spenderat 2 ½ timme där gick jag hem och började städa lite. Blev inte så mycket gjort, men lite iaf. Nu sitter jag här och väntar på att få gå till stationen och möta Anders. Trevligt =)


Lite dåligt av mig

Idag sprack mina träningsplaner. Fan. Men jag orkade verkligen inte. Inte en chans att jag hade pallat. Har iaf tvättat och lagat mat och gjort matlådor efter jobbet, så lite duktig vill jag påstå att jag varit. Ska lägga mig hyffsat tidigt  ikväll och vara pigg och glad imorgon. Jobbar länge imorgon så det kanske jag kan behöva.

Ohh vad jag skulle vilja komma bort från jobb och rutiner ett tag....


Söndag 8 / 2

Min söndag har varit helt okej. Jobbade några timmar idag, var lägenhetsvisning. Det  var rätt trevligt och inte särsklit jobbigt. Annars har jag mest tagit det lugnt.

I veckan verkar det bli rätt fullt upp. Träning imorgon och så ska jag tvätta, på tisdag ska jag jobba över igen då det är borådsmöte och på onsdag ska jag till frisören! Sen så ska jag vänta på min älskling som kommer nån gång till helgen. Jag skulle dock helst vilja att han var här redan nu.

Nu ska jag se klart på filmen, The Break-Up, innan det är dags att sova!


Skavlan, usch o fy!

Blev varken utekväll eller tvättande igår som det var tänkt. Blev istället mat och tv med Emma. Väldigt trevligt. Såg på det mest värdelösa program jag sett på länge. Skavlan hette det och var nån pratshow. Såg det bara för att Lars Winnerbäck skulle vara med. Men norrmannen som höll i det var helt kass och ställde konstiga frågor och framställde honom inte särsklit bra. Var även andra gäster med och de var inte helt normala heller. Som Sarah Symonds som pratade om otrohet och att vara den andra kvinnan... Jag förstår inte tänket. Nej usch vad upprörda vi var här, Emma och jag. Vi stod iaf ut hela programmet så jag fick höra Lasse avsluta med "Ingen soldat".

Nu sitter jag här och funderar starkt på att äta frukost. Det vore iaf en väldigt bra idé eftersom jag ska träna 11.30. Blir jympa med Emma idag. Duktigt av mig. Blir tredje gången den här veckan. Värre blir det nog nästa vecka... Då kanske det bara kan bli en gång.

Nej dags att ta tag i dagen!

Inte lätt att vara jag

Jag känner mig inte på topp idag. Får hoppas på att det känns bättre imorgon. Jobbar till fyra då, men det är ju fredag så det brukar gå bra. Får se vad kvällen erbjuder... Tvättkväll eller utgång?!

Jaha, sovdags då.


Nej, jag gnäller inte....

Jag är så trött att jag knappt vet vad jag heter.... Efter jobbet idag blev det spinning med Emma. Väldigt kul, men jobbigt. Min träningsvärk lär ha byggts på ganska ordentligt.... Det känner jag väl imorgon när jag ska kliva ur sängen. På tal om sängen så är det nog dit jag är på väg nu. Men jag fryser och att lämna den varma filten och gå upp och göra sig iordning känns tufft.... Men bara att bita ihop.

Godnatt!

Handla handla handla

Hade känslan av att det var fredag idag, men så var det ju såklart inte.... Insåg snart att det bara var tisdag.Men det var fullt upp på jobbet, så dagen gick fort ändå.

Efter jobbet träffade jag Anna och Tindra. Inhandlade en fin sjal och en klänning. Jag skulle ju försöka att inte handla nåt mer den här månaden, men jag kunde inte låta bli. Men nu ska jag skärpa mig. Tror jag.

Imorgon ska jag försöka, med min galna träningsvärk i ben, rumpa och armar, köra ett medelpass spinning. Det blir spännande att se hur det går...

Helgen

Då var man hemma i Eskilstuna igen efter en bra helg med min älskling. I fredags var det fest och även fast jag inte tyckte jag drack så mycket så lyckades jag ändå bli bakis. Dock inte som förra gången. Men lördagen blev iaf väldigt lugn. Film och mys. Idag har vi tillbringat eftermiddagen på Kupolen. Köpte nya träningsbyxor och ett träningslinne! Inhandlade även två fina ljusstakar. Trevligt trevligt. Mindre trevligt att säga hejdå och sätta sig på tåget hem.,

Imorgon står det träna med Johanna på programmet. 16.30 ska vi gå på medel puls. Bygga på träningsvärken lite =)