Efterlängtad helg...

Okej, jag hade totalt glömt bort hur otroligt jobbigt det är med spinning. Känner redan av det i benen, så det lär inte bli kul imorgon. Men det var ganska roligt. Kan jag säga såhär i efterhand iaf. Just då eftersträvade jag mest att överleva. 

Imorgon slutar jag lunch. Väldans skönt. 13.52 lämnar jag sedan stan... Borlänge i helgen. Åhh vad jag längtar!!



28 / 1 -2009

Idag har det tränats igen. Jag är riktigt stolt över mig själv. Helt tråkigt är det inte heller. Tränade med Johanna idag, trevligt. Imorgon ska jag och Emma gå på spinning. Ska bli riktigt skoj. Säger jag nu iaf, jag har nog förträngt hur oerhört jobbigt det är...

Har roat mig med att tvätta ikväll med.... Har även hämtat min telefon som jag haft inlämnad, så nu har jag en ny fungerande lucka. De roade sig även med göra så alla mina sms och så försvann, tack för det. Helt nödvändigt när luckan är trasig.

Blev lite förvånad blev jag på väg till The Phone House. Hela tio polisbilar stod det utanför forex. Där hade det en stund innan jag gick förbi varit ett rån med motorsåg och kofot. Glad att jag missade det.

Nej, nu ger jag upp.... Sängen nästa.


...

Idag säger jag bara BLÄ!

Duktigt av mig.

Idag var jag så duktig att jag köpte träningskort. Skulle träna spinning, men var fullt på passet. Kasst system det där. Bara sex platser som går till drop in. Och när jag gick in och skulle boka till den här veckan, var alla pass fullbokade förutom ett bas-pass. Verkar som att man måste sitta och vänta på måndagen att de ska släppa nästa måndags pass för att hinna med att få en plats. Helt värdelöst. Blev jympa ikväll istället. Kände mig oerhört duktig efteråt.

Tränade med Emma och efteråt gick vi hem till mig och lagade mat. Tittade på Mia och Klara sen. De nya avsnitten började idag. Så jäkla roligt!!


Sådär ja...

Ja, städat det blev det minsann. Nu är grejer uppburna på vinden och det är skinande rent i lägenheten. Fick även för mig att jag skulle baka när allt var klart.... Blev dumlemuffins =)

Tror jag ska se några Vänner-avsnitt nu och provsmaka en muffins! Saknar det mysiga sällskapet....

Karins städdag

Jag försöker verkligen att ta tag i städningen här. Men det är inte helt kul. Dessutom så är jag expert på att fastna överallt.... Hittar nåt som är mer spännande än att fortsätta med det jag egentligen höll på med. Försökte även smita genom att ringa och fråga om mamma och pappa ville ha besök idag. Men mamma jobbade och när hon jobbat klart skulle de på anikmässa i Västerås, så det gick inte. Jag har väl inte så mycket val än att fortsätta här. Har iaf kommit till det stadiet då det är dags att gå upp med lite grejer till förrådet. Det går framåt, sakta men säkert.

Vad jag för övrigt gör vid datorn har jag ingen aning om....  Städa städa städa!!!

Det är visst fredag....

Denna fredagkväll spenderar jag här i soffan... Jag är inte helt nöjd. Men på tok för trött för att hitta på nåt annat. Ingen större lust heller, så jag ska väl inte klaga. Men det hade ju kunnat vara bättre också.

Har fått positiva ord på jobbet idag från flera håll, vilket uppskattas!! Jobbardagen var helt okej, tiden gick hyffsat fort.... Förutom sista timmen som varade i en hel evighet. Men en fredag eftermiddag kan man stå ut med det mesta.

Imorgon ska här städas och fixas... Kommer bli skönt när det är klart, man får se det så. Blir jag klar i lägenheten måste förrådet på vinden fixas till med, men jag ska väl inte överdriva kanske. Ska försöka sova ut imorgon med, men det vet jag hur det brukar gå när jag inte har Anders vid min sida.... Lär bli tidig uppstigning.  

Ska även se till att det onda i min hals försvinner... Så här kan det inte fortsätta. Jag ska ju börja träna nästa vecka! Så skärpning nu!

Tröjan

Idag efter jobbet träffade jag Johanna som jag inte träffat på över ett år.... Blev en trevlig sväng på stan. Inhandlade tröjan jag skrev om igår. Plånboken sa nej, men det kunde inte hjälpas.... Den var tvungen att följa med mig hem.

Känns konstigt att det är fredag imorgon och jag inte har några som helst planer. Får bli en lugn sova-ut, städa och pyssla helg. Som det ser ut just nu iaf.


Jaha ja....

På jobbet var det inte mycket som gick som det skulle idag. Men vad gör väl det...

Efter jobbet kom Anna och Tindra hit. Det var supertrevligt. =) Hann även med en liten sväng på stan... Jag kära ner mig i en jättefin tröja på Gina Tricot. Åhh vad jag vill ha den!!

Nåt annat jag vill är att få tillbaka min telefon.... Fick låna pappas gamla jobb-mobil och den funkar ju. Men den är inte direkt smidig och skriva sms på den orkar man knappt göra för det tar ett halvt år. Men lämnade in min telefon igår, så lär ju dröja ett antal veckor innan jag får tillbaka den.

Nej nu gnäller jag igen. Det ska jag sluta med.

Det var måndagen det

Klockan sex imorse startade mitt alarm...  Jag var inte alls sugen på att gå upp. Ännu jobbigare att slita sig från sängen när jag visste att när jag sen skulle komma hem från jobbet skulle Anders redan ha åkt hem. Men jag hade inte mycket val....

På jobbet var allt som vanligt. Eller, som det har varit de senaste två veckorna... Än så länge går det prima. Imorgon står det montera takkrok, sätta upp en hatthylla som ramlat ner, kall lägenhet och lite andra småjobb på programmet. Det ska jag väl klara av.

Efter jobbet blev det en promenad till The Phone House, eftersom min lucka på mobilen behagat gå sönder. Går som tur är på garantin. Ska dit o lämna in den imorgon när jag fått tag på en telefon jag kan ha undertiden eftersom de inte hade några lånetelefoner inne för tillfället.

Ska även köpa träningskort och träna imorgon. Var evigheter sen.... Hade ett träningskort förra våren, men det användes inte särskilt flitigt. Men i år ska det användas.... Minst två gånger i veckan är mitt mål. Blir tisdag och torsdag den här veckan. Blir nog bra när jag väl är där.


Datorn är nu även färdigbetald... Vilket känns väldigt bra. Mindre trevligt att alla mina besparingar är borta. Men men, det är skit man får ta.


Börjar bli dags för mig att göra mig redo för sängen... Helt ensam. Stackars mig. Godnatt!


.......

Ligger i soffan och väntar på att vi ska få gå och äta, jag håller på att svälta ihjäl. Men vi ska till Berirut Seller sen så det är värt väntan.

Igår tyckte jag att jag var värd lite extra ledighet så jag tog ut komptid och stannade hemma istället. Eller, jag och Anders tillbringade nästan hela dagen på stan. Gick till banken för att sätta in mina mynt och sen blev det en oplanerad shoppingrunda. Mycket trevligt! För min del blev det en luvtröja, lite underkläder, ett träningslinne och ett alfapet. Bara saker jag behövde. Blev även lunch på stan. Kvällen tillbringade vi i soffan med god mat och paj till efterrätt!

Idag har vi bara tagit det lugnt och nu blir det som sagt libanesisk mat! Ska se på P3 Guldgalan sen  ikväll =)



Bara tisdag

Känns som onsdag idag... Men sån tur har jag ju inte. Bara tisdag. Går iaf över förväntan på jobbet nu med egen felanmälan och att klara jobben själv. Man har iofs inte så mycket val... Det är bara att testa allt som kommer in. Man klarar visst mer än man tror har det visat sig.

Idag efter jobbet skulle jag vara duktig och växla in alla mina mynt så jag kan betala klart pappa för datorn. Men klart maskinen strulade igen, så det var bara att släpa hem pengarna igen. Jag var inte helt nöjd.

Blev mat och tv med Emma sen....

Imorgon kommer Anders. Det gillas!


Jag vill inte

Jag vill inte vara sjuk.... En förkylning känns väldigt onödig just nu. Så nu tänker jag gå och lägga mig och imorgon när jag vaknar tänkte jag må prima! Så det så.


Hemma igen då

Helgen har spenderats i Borlänge, lika trevligt och mysigt som det brukar vara! Och lika tomt att komma hem som det brukar vara med.... Men den här gången behöver jag nog inte vänta så länge tills jag får träffa honom igen! Det tycker jag om.

Imorgon börjar allvaret på riktigt på jobbet. Nu är mina hus mina och bara mina. Ghhhaaa, hur ska detta gå?! Jag är fan nervös. Men det ska väl gå på något sätt. Har en liten lista med jobb kvar sen i fredags så jag hoppas telefonen håller sig lugn imorgon så jag hinner klara av dem först. Men men, man kan väl inte mer än misslyckas =)

Står även träning på programmet imorn. Hoppas jag inte blir sjuk bara.... Hade väldigt ont i halsen när jag vaknade imorse, men nu känner jag inget av det iaf. Får hoppas på det bästa.

Just ja, tvätta imorn var det också ja. Jag har en mycket spännande dag framför mig med andra ord....

Bloggtorkan är eventuellt över...

Länge sen jag skrev, nytt år och allt har det blivit... Skyller på trasig dator och att jag haft vettigare saker för mig.

Förra måndagen fick jag oväntat men väldigt uppskattat besök... Anders stod helt plötsligt utanför min dörr och oj vad glad jag blev =) Han stannade här i en vecka... Helt underbart!!

Det nya året krävde visst även en ny dator. Var så otroligt trött på min gamla. Var inte värt att kosta på den ny strömsladd kom jag efter mycket velande fram till. Har varit alla möjliga fel på den och det var inte så länge sen den var till Tyskland på reparation efter att ha dött helt för tredje gången. Så nu får vi hoppas att den här datorn är snällare mot mig.

Har haft en hel del ledigt under jul o nyår. vilket varit underbart skönt. Men nu är visst alla lediga dagar över. Nu är allt som vanligt. Men blir ju lite mjukstart nu ändå med bara tre arbetsdagar till helgen.

Har bestämt mig för att börja träna igen med. Är dock inget nyårslöfte. Men jag tror jag skulle må bra av att komma igång igen. Två gånger i veckan låter som ett rimligt mål. Får se om jag hinner med ett pass imorgon, annars kör jag igång på måndag. På måndag ska jag vilket fall dit... Då blir det spinning. Ska nog till och med bli lite kul.