....

Jag är skitarg och missnöjd. Punkt.


På återseende farfar!

Jag kan säga att jag inte var det minsta förberedd på hur tungt det skulle kännas idag. Jag trodde jag skulle vara starkare. Det var oerhört jobbigt. Tårarna ville inte sluta rinna... Men det var så himla fint allting. Alla blommor, alla fina ord, alla nära och kära. Prästen sa nånting i stil med att vi inte behöver ta ett sista farväl, utan det är mer "på återseende"... Det känns så skönt att tänka så. Vi kommer ses igen. Det känns faktiskt så.


Våran blomma från oss syskon med familjer. "Tack för ljusa minnen"


Begravning imorgon

Då var det färdigjobbat för den här veckan. Tre lediga dagar väntar. Morgondagen går dock i sorgens tecken. Jag ska på min älskade farfars begravning. Jag har inte riktigt förstått det ännu. Det kommer bli jobbigt, men ändå skönt på sitt sätt... Blir en lugn kväll nu och skaplig uppstigning imorgon. Klädseln är ännu inte bestämd, så lika bra att gå upp i tid. Men ja, det är ju inte det viktigaste.....


Inget Band Of Horses för mig inte

Det är visst bara att glömma Band of horses konserten som jag så gärna ville gå på. Det tog 8 minuter och sen var alla biljetter slut. Så jag ska väl lägga till på listan över saker jag ska bli bättre på att inte vara så himla velig. Det är väl bara att slå till direkt. Iofs så hade jag ingen aning om att de skulle ta slut så himla fort.... Men är ju inte så stort på Trädgår'n heller.... Har jag insett nu i efterhand när jag läste att det bara släpptes 1000 biljetter. Det är ju ingenting.


Trevlig tisdagkväll

Ikväll har jag umgåtts med Johanna. Alltid lika trevligt. Blev en runda på stan... Dock inga inköp då min plånbok inte är så fet just nu. Kul att titta iaf. Sen blev det pizza på American. Mycket trevligt.

Två arbetsdagar kvar på den är veckan... Om det inte blir snöskottning i helgen dvs. Har klarat mig undan det hela säsongen. Jag har iofs sagt att jag verkligen inte vill, men kan ställa upp om det krisar sig. Men på lördag har jag sagt att de kan ringa om jag behövs. På ett sätt skulle jag ju inte tacka nej till pengarna, men jag tycker att ledigheten är värd mer. Men men, bara att vänta och se.

Göteborg i april?

Ikväll fick jag höra av Anders att Band of horses ska spela i Göteborg i april... Gissa om jag blev sugen på att gå!! Lyssnat mycket på dem det sista 1 ½ året. Älskar det verkligen! Frågan är bara hur man skulle lösa det... 17 april är det. Tror jag kommer ångra mig om jag inte går. Jag är bra på att ångra saker.... Kanske dags för en förändring på den fronten.


Farsan

Har blivit ganska många biobesök sista tiden. Idag var dags för ytterligare ett. Såg "Farsan" med Johanna. Den var verkligen superrolig och helt klart värd att se. Många skratt blev det! Vi sågs vid fem och gick och åt och snackade en väldig massa skit om allt.... Skönt att få prata av sig lite. Sen började filmen klockan sex. En trevlig kväll har det verkligen varit. Behövde det.

Ett inlägg från mig... Förvånade?!

Länge sen jag bloggade, igen! Jag har blivit helt hopplös =) Helgen som var var lugn... Var på bio i lördags och såg Wolfman. Den var helt okej. Sen i söndags förmiddag var jag duktig och pallrade mig iväg till friskis för att träna. Blev jympa för första gången den här säsongen. Har träningsvärk i precis hela kroppen idag. Aj aj aj. Var även en sväng till Lager 157 i Hälleforsnäs och shoppade igår. Blev fem tröjor. Första gången jag var där, men kan lätt tänka mig att åka dit igen! Visst det fanns mycket skräp, men en hel del bra med.

Idag efter jobbet var jag och syskonen och beställde blommor till begravningen. Annars har jag inte gjort så mycket ikväll. Nu ser jag på Familjen annorlunda. Tio barn verkar ju inte vara det minsta jobbigt ;)

Brunt är fint.

Frisörbesöket som tog några timmar och kostade dryga tusenlappen, timmarna Emma ägnade åt att göra ännu fler ljusa slingor i mitt hår och hundralapparna för den blekningen. Plus hur mycket det har slitit på mitt hår... Helt i onödan! Idag blev jag brunhårig igen! Gick och kände mig allmänt missnöjd och det kändes inte alls som jag. Varit ljushårig några gånger förut, men nu kändes det bara fel. Hade en toning från frisören stod här hemma i skåpet, så den slängde jag i håret ikväll. Jag är supernöjd!! Älskar´t!

Och imorgon är det fredag. Behöver det så galet mycket. Varit en tung period på jobbet nu, men det är bara att bita ihop! Bättre tider kommer nån gång. Jag blir nöjd bara det blir varmare tider. Solen har dock varit framme en hel del idag och den värmer så underbart skönt. Man blir lite gladare och piggare på en gång.

10 / 2 - 2010

Bloggen lägger jag inte ner så mycket tid på just nu... Igår fick jag dock ett sug att blogga, men då var det såklart strul och det gick inte att logga in. Idag är jag mest trött. Ett litet inlägg blir det iaf. Bara för att!

Igår var jag och hälsade på Christina, Therese och Tom i deras nya lya. De hade fått det fint och mysigt och det var trevligt att träffa dem. Idag var jag och Magnus hos farmor och hälsade på. Det var med trevligt! Hon bjöd på goda semlor och vi pratade en hel del om allt som hänt...  

Är så mycket jag egentligen skulle vilja skriva av mig här. Men det går inte. Det skulle inte förstås.

Duktiga jag

Idag har jag varit lite duktig. Var till både ÖB och Willys med Magnus på förmiddagen och shoppade. Fick hem en hel del bra-o-ha-saker. Krävdes dock lite städning i städskåpet och skåpet i badrummet för att få in det med nån sorts ordning... Så då fick jag det gjort med. Passade även på att göra iordning garderoberna i hallen. Lagade mat två gånger idag med för att få lite matlådor till veckan. Så nu behöver jag inte tänka på det. Vet inte vart jag fick extraenergin från idag?! Länge sen jag kände av så mycket energi i överhuvudtaget.... Får hoppas den är på väg tillbaka! : )

Såg just blåsningen. Var riktigt kul idag måste jag säga. Nu blir det en timme vid datorn skulle jag tro, sen blir det tidigt sänggående. Eller vanlig tid kanske det är för mig.

Underbara helg.

Igår umgicks jag med Emma. Hon var i stan och då får man passa på =) Vi såg vid ett på stan. Åt lunch, gick en runda på stan och shoppade lite. Jag köpte bland annat hårfärg så Emma fick fixa mitt hår när vi kom hem. Kändes ju lite dumt efter att ha betalat dyra pengar hos frisören, men men. Blev ännu mer ljusa slingor. Dock blev jag lite irriterad över hur lite blekning man fick med. Visst det är bara till slingor, men man kanske har långt och mycket hår. Så ja, det blev inte riktigt så ljusa slingor som jag tänkt mig. Är iaf nöjd. Emma gjorde ett bra jobb!! Sen blev det pizza, djupa samtal om livet och döden, solsidan, kvarteret skatan och många skratt.

Idag var planen att städa. Var dock inte så sugen på det när jag vaknade så jag frågade Magnus om han hade lust att spela pingis med mig. Det hade han, så det blev en promenad till Munktellarenan. Var superkul att spela pingis. Inte gjort det på många, många år. Förlorade dock hela tiden, men nästa gång... Då jäklar! Blev mat på stan med och sedan var det bara att gå hem och ta tag i städningen! Skönt när det är gjort.


Välbehövlig promenad

Blev en promenad med Johanna ikväll. Det behövde jag. Inte just motionen i sig kanske... Eller.. det behöver man väl alltid, men känns som jag inte gjort annat än gått idag på jobbet. Men det var härligt med en promenad och att få snacka lite skit. Blev en timmes promenad och med mig hem köpte jag sedan mat från Spicy hot. Det var jag värd.

Snart helg. Jag behöver det som fan!


Helt slut är vad jag är!

Vilken måndag alltså. Känner mig helt slut. Mycket på jobbet med snöskottning och en massa annat. Direkt efter jobbet hade jag tvättstugan. Sex maskiner tvättade jag... Hur mycket kläder använder jag egentligen?! Galet. Magnus tittade även förbi en sväng efter jobbet och tittade på min strömsladd till datorn jag köpte igår... Den satt så löst och åkte isär så lätt så vi gick och bytte den. Den här känns dock inte så mycket bättre den. Skitgrejer!!!

Nu är frågan, ska jag se Familjen annorlunda eller Outsiders kl 20?! Svårt beslut ; )