Tattoo nr 2

Idag slutade jag jobbet klockan 12, vilket var underbart skönt! Åkte hem, duschade och fixade lite. Följde sedan med Rickard till lägenheten och sen åkte vi ner på stan. Det var trevligt! Strax före fyra hämtade Anna upp mig på stan... Då hade jag handlat kinamat, så vi åkte hem till mig och åt. Mumsigt!

Halv sex hade vi en tid bokad.... På Blue Lotus. Nu sitter tatuering nr 2 på min kropp! Fy tusan vad ont det gjorde. Aj aj aj! Det var hemskt. Men vill man bli fin.... ; )

Ikväll har syster och jag varit på bio. "Underbar och älskad av alla" såg vi. En rolig film helt enkelt.

Nu blir det väl att softa en stund och sen sova gott! Take care!

Ut i det blå....

Kom just hem från "Ut i det blå" med företaget! Åkte räkbåt! Mycket trevligt. Gott med räkor, bra musik och allmänt skoj. När vi skulle åka hem från Torshälla var det såklart punktering på bussen, så vi fick stå ute och frysa o vänta på en ny.... Gissa om jag är frusen nu?! Men men, har haft en bra kväll.

Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt och sov så gott!


Träningspass 1

Nu är det avklarat iaf - första träningspasset på evigheter! Ska ta ett annat pass nästa gång. Gillade inte musiken och så! Men men, skönt att ha tagit sig dit en gång! Ska inte göra som förra gången jag skulle börja träna o träna tre - fyra pass i veckan.... Efter tre veckor hade jag tröttnat och visade mig aldrig där igen! Nu ska jag satsa på en eller två gånger i veckan. Kanske är mer lagom. Se om man får nån träningsvärk då... Konstigt vore det väl annars.

I övrigt är det väl sådär. Sov dåligt i natt, dagen på jobbet har väl inte varit nån höjdare och så känns det allmänt tråkigt att komma hem till en "tom" / ensam lägenhet. Men men, det är skit man får ta!

Imorgon efter jobbet är det tvätta som gäller... Igen! Jag gör inget annat känns det som. Jag vill ha egen tvättmaskin igen. Det var bra mycket skönare!

Äsch, jag ska inte klaga.... Jag har det bra.

"Stackars hon som flyter med Som aldrig lärde sig ta sats
Hon som ägna all sin tid Åt nåt hon inte ville bli
För det var bara där det fanns en plats
Stackars den som inte bryr sig
Stackars dom som aldrig tyr sig Till andra än sig själv"



Grattis syster!

Kalas hos syster Anna ikväll! 35 år, grattis kära du!! Trevligt kalas med gott fika och supergod tårta!! Mums!

Det är nog allt jag känner för att dela med mig av idag.... Ta hand om er.



 


En bra helg, men kort....

Jag förstår verkligen inte att en helg kan gå så himla fort.... Har iofs varit en bra helg! Kräftskiva i fredags, igår på dan tog jag det bara lugnt och var hemma och på kvällen var jag hos Anna. Där blev det alfa, goda varma mackor, godis, vindruvor och sånt! Väldigt trevligt. Och idag har det också varit väldigt lugnt... Var till mamma och pappa en sväng och lämnade tillbaka lite filmer jag lånat. Ikväll är det filmkväll!

Imorgon är det kalas! Då fyller min kära syster Anna år! = )

Kom på att jag måste betala mina räkningar idag!! Lika bra att ta tag i det på en gång....

Ta hand om er!

Kräftskivan

Just hemkommen från kräftskivan hos Emma. En riktigt trevlig kväll.... Kom dit vid sju och då var alla jättehungriga, så det blev mat på en gång. Först åt vi en paj som Emma gjort med broccoli och räkor, jättegott! Sen åt vi en paj som Henrik gjort, med köttfärs.... Även den supergod. Sen satt alla och plockade med kräftor och räkor i några timmar! Ost, kex, vindruvor och allt som hör en kräftskiva till.

Så blev det musikquiz.... Även där hade Emma och Henrik gjort varsitt. Jag o Johan som va i samma lag vann Emmas quiz . Emma och Hoa vann Henriks quiz! Riktigt kul!!

Min dag på jobbet har väl varit helt okej. Var förjävligt de första tre timmarna.... Mina händer var helt förstörda! Då skickade min lagbas hem mig till min mamma så hon fick titta hur det såg ut! Klockan var då 10.30 och hon tyckte jag skulle stanna där till lunch och fika. Snällt! Fick en kräm av mamma, så jag hoppas att den kan hjälpa litegrand. Sen efter lunch fick jag klippa gräs med åkgräsklipparen för att det skulle göra så lite ont som möjligt. Det var en bra syssla... Sen 14.45 fick jag gå hem, eftersom jag inte slutade 12 förra fredan. Skönt att få lite extra ledigt...

Nu ska jag krypa ner under täcket.... Ska bli grymt skönt att sova faktiskt. Hoppas på sovmorgon imorn. Undrar vad man ska hitta på på dagen imorgon. Kanske bara vara hemma, läsa boken som jag inte haft ork att läsa ut. Behöver nog ta det lugnt och vila.

Sov sött!



Längtan efter helgen

Jag har ont i halsen, har fått höstblåsor i hela händerna, på jobbet är allt upp-o-ner och jag känner mig allmänt ensam.... Men jag ska inte klaga. Det är snart helg. Då är det kräftskiva, vilket ska blir riktigt trevligt.... Och gott.

"Jag skakar av all denna meningslöshet
 Jag förstår bara det som är vårt"

Skit på jobbet

Vad ska man säga?! På jobbet är allt skit idag. Cilla ska byta lag på måndag så då kommer jag stå där med ännu mer slavgöra och ingen att prata med så tiden kan gå lite fortare! Känns surt som fan! Sen utöver det är det massa annan skit.... Fattar inte att folk ska va så himla negativa. Får man ett erbjudande om nåt - vad som helst - och man inte är intresserad, behöver man väl inte få ett utbrott och gapa och skrika om vilka idioter alla är.... Man kan bara tacka nej! Det är så frustrerande. Allt som innebär förändrig / förbättring är livsfarligt och borde förbjudas!! Så jag tog på mig att både gå på borådsmötet ikväll och följa med till Ullared på shoppingresa. "Vad fan, varför ska VI följa med? Det var det dummaste jag hört, det är inte vårat påhitt, det kan väl dem på kontoret göra".... Hallå, det är en rolig grej! Man får gå på Ullared istället för att jobba! Vad är problemet? Nej, idag är jag less!!

Så idag efter jobbet blir det hem, laga mat, äta, duscha och byta om.... Och sen tillbaka till jobbet!

Har varit hos distriktssköterskan idag... Hon påstår att jag har höstblåsor! Bäst att de går över snart, för det är inte skönt kan jag lova!

Dags att cykla tillbaka till mitt underbara jobb! Ta hand om er! Tack Anna för att du är du!!!

Ödet att jag inte ska träna?!

Var länge sen jag sov så illa som jag sov i natt. Det var fruktansvärt! Såg verkligen fram emot att gå och lägga mig och sova länge idag...  Men att somna var nästintill omöjligt. Somnade till mellan ett o två nån gång, men vaknade klockan två och somnade inte förrän efter fyra. Sen har jag sovit oroligt hela tiden! Surt när man är jättetrött, men inte kan sova!

Skulle vara duktig idag också, men det gick ju som det gick.... Tog cykeln ner på stan för att köpa träningskort på Friskis. Lånade pengar av mamma och pappa. Jag kom ner på stan, gick och tog ut pengarna, gick ner till Friskis, fyllde i blanketten man skulle fylla i.... När det bara var betalningen kvar kläcker hon ur sig att de bara tar kort på helgen. Och jag hade ju inte pengar till det på kortet, så det var bara att åka hem igen - utan träningskort. Yippie!!

Kalas för farmor på eftermiddan och dricka lakritsshots med två jobbarkompisar ikväll. Jaja, blir nog bra.


"Varje torn du bygger upp ska nån annan rasa ner
Nån idiot som bara ser sin chans och tar den
 Vem som helst kan avge tomma löften, och göra hål där de lovar och svär
 Det är lätt att hålla käften, och svårare att säga som det är"



Kokobom

Haha, idag har det varit hysteri efter låten Kokobom på jobbet. Vi hörde den aldrig på radio idag även fast vi vänta o vänta, men alla gick runt o försökte nynna på det lilla de kom ihåg.... Men nu har jag fått låten i alla fall. Vill inte påstå att den är bra direkt, men rätt skön på nåt sjukt sätt.

Idag efter jobbet träffade jag Emma på stan. Vi åt onyttigt på American Pizza. Men gud vad gott det var. Vi delade på en De Luxe - mums! Mycket trevligt att träffa Emma också.

Lugnt här hemma ikväll.... Riktigt lugnt. Det är nog det jag behöver, men kanske inte det jag var mest sugen på. Funderar på att läsa lite nu kanske, för här har jag nog gjort mitt för ikväll!

Imorgon, då ni... Då ska jag sova länge!!



Man kan verkligen lita på Lars

Lasses nya singel "Om du lämnade mig nu" är grym. Verkligen fin låt.... Tyckte om den på en gång. Åhh, vad jag blir pirrig när jag tänker på nya skivan & turnen! Så härligt att ha nånting att se fram emot när mörka hösten är på väg! Hans röst, hans känsla, hans sätt att sjunga rakt in i mitt hjärta.... Vad skulle jag göra utan min Lars?!

 

"Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd
ingen känner mig så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu"


Tänk Anna, att vi stod där längst
framme vid scenen... Obeskrivligt!!

Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik

 Ena sekunden mår jag sådär oförskämt bra och svävar på de där rosa små molnen, för att i nästa sekund sitta här hemma och analysera sönder allt. Jag hatar mig själv för det. Kan inte säga varför egentligen jag blir sådär deppig för ingenting... Det går verkligen från att livet är underbart till att allt är skit. Kanske är för att jag är så trött nu också. Första veckan på jobbet efter semestern och man är helt slut om kvällarna.... Man vill så himla mycket mer än man orkar med - och det är frustrerande!

Har spelat alfapet på nätet med syster ikväll. Det var väldigt trevligt. Det är min nya drog!

Imorgon är det redan torsdag. Skönt, då är helgen på väg! Ska tvätta och pyssla lite hemma imorgon kväll hade jag tänkt. Måste verkligen handla också.

Sängen lockar, lite tidigt..... Men det är ju så himla skönt att sova! Tänkte läsa lite innan jag somnar också. Har kommit halvvägs i boken "Såld". Den är hemsk, men bra!

Jag har ont i halsen också. Det tycker jag inte om. Jag vägrar att bli sjuk, går verkligen inte med på det!!

Take care!



Lugn tisdagskväll

Igår var det väldigt svårt att somna... Allt kändes bara skit. Kan inte sätta fingret på vad det var, men det kändes verkligen förjävligt. Och sen när man väl ligger där i sängen o försöker allt man har att bara koppla bort allt, så börjar grannen ovanför gapa och skrika! Hörde varenda ord de sa.... "Jävla ungjävel, du är för fan helt jävla dum i huvudet. Håll käften!" Bla bla bla.... Trodde aldrig de skulle sluta bråka, men det gjorde de och till slut somnade jag väl i alla fall.

Har varit fint väder idag och jag har varit ute och pysslat. Efter jobbet har jag bara varit hemma och tagit det lugnt... Badat och så! Rätt så skönt faktiskt.


"Förr eller senare spricker en bubbla, Håll ut några dagar till"

Tillbaka till verkligheten

Det var länge sen jag var så här trött. Helt slut! Men värst är nog ändå huvudvärken.... Var tusan kom den ifrån?!

Min första dag på jobbet efter semestern idag... Dagen började så bra att när jag kom ner i källarförrådet och skulle ta ut min cykel, så var det punka på bakdäcket - IGEN! Var förra veckan jag lämnade in den och dem bytte hela däcket, så det kändes inge vidare.  Blev att halvspringa till jobbet för att hinna i tid.... Annars  har väl min dag varit okej. Men ärligt talat så längtar jag till nästa vecka då allt kommer bli som vanligt! Känns som att man kom tillbaka idag och inte hade koll på nånting. Jag hatar att inte ha full koll på vad som är gjort och vad som ska göras. Men nästa vecka har alla sommarjobbare slutat och alla ordinarie är tillbaka.... På gott och ont.

Nu sitter jag här, äter glass och känner mig allmänt seg. Ska bli underbart skönt att sova i natt! Tror jag ska lägga mig i soffan en stund nu och läsa lite.

Godkväll & Godnatt

Sen du var här

I morse sov jag länge och väldigt, väldigt skönt! Klev inte upp ur sängen före tolv, vilket är väldigt ovanligt när det gäller mig. Kikade ut genom fönstret och såg att det var strålande solsken, så då ringde jag Emma o fråga om vi inte skulle åka och bada. Det ville hon.... Så jag cykla hem och packade ihop mina saker och så åkte vi till Vilsta. Riktigt skönt! Låg där i flera timmar och åt vindruvor och pratade skit.

Nu har jag just duschat och ätit! Ikväll blir det förhoppningsvis film med trevligt sällskap.


"Sen du var här har allting blivit större, Det är lättare att vakna
Nu kan jag se mig själv gå runt och inte riktigt ha nånstans att ta vägen
Men jag följer hjärtat, samma hjärta, men med mera glöd, Sen du var här"


 




Onsdag på Harrys

  Mina onsdagar brukar jag inte spendera på krogen... Men det är ju trots allt semester! Var rätt mycket folk och bra drag i schlagerbaren! Riktigt nice! Idag har det dock varit lite segt. Låg kvar i sängen länge och sen förflyttade vi oss bara till soffan och kikade på film o beställde pizza med hemkörning. Såna dagar får man ha ibland!

Har varit lite väl mycket festande på sista tiden. Men det har varit kul. Riktigt kul. Men helgen som kommer ska bli lugn... Så måste det bli! Har dessutom inte råd att festa så mycket mer den här månaden! Blir att spara sig till kräftskivan som förhoppningsvis blir den 24:de augusti hos Emma.

Kom just på att jag inte varit utanför dörren idag, så nu ska jag ta en promenad! Ska bli riktigt skönt.... Lars får följa med i lurarna! Han är kung. Sen ikväll blir det film och mys. Sånt tycker Kaka om.

Puss & Hej                   
                                                             
 
                                                         

På Björnstugan i Örebro
image5

                                           
                                        

Första inlägget

Jaha, tänkte att jag ska väl också ordna en blogg.... Så här är första trevande steget!

Är inne på min fjärde och sista semestervecka nu. Riktigt skönt att vara ledig. Nåt jag skulle kunna tänka mig att vara lite oftare! ; ) Har mest tagit det lugnt faktiskt. Varit i Stockholm och gått på Grönan två gånger och förra helgen var jag och flickorna i Örebro. Annars har jag hållit mig i stan! På måndag är man tillbaka på jobbet igen.... Men det känns inte allt för hemskt av nån anledning. Eller, jag försöker intala mig att det kommer bli bra!

Ikväll blir det utgång med syrrans älsta dotter, Helena! Jag har gjort turkisk peppar - shots! Mums. Ska väl ta och pallra mig in i duschen så man är redo när hon kommer.

Ta hand om er.