Imorn kommer den = )

Imorgon kommer Melissa Horns skiva!! Ser verligen fram emot det.... Är skivan hälften så bra som de fyra låtarna som finns på MySpace så älskar jag den! Galet bra!

Lite långledigt väntas också.... Jobbar bara halvdag imorgon och så ledig torsdag och fredag! Det gillas.


Vart tog omdömmet vägen?

Lite för mkt alkoholintag ----> väldigt dåligt omdömme!

Det fick jag erfara igår.... igen. Hehe. Men det är skit man får ta.

Idag blev det bakismat med Emma och sen en sväng på stan. Och på väg hem från stan hämtade jag upp Frank.... Så han har varit här hela kvällen och blir väl hämtad om en timme ungefär. Så det har blivit massa mys och en låååång promenad! Vi mötte upp Emma på stan sen och gick hem hit och åt kinamat och spela nintendo = )

Ikväll kommer sängen bli sådär galet skön..... Men inte än på ett par timmar!

Puss & HejJag & Frank myser i vårsolen 


Sol, me like!

Solen tar mer än man tror. Slutade klockan tolv och placerade mig då på en filt på balkonggolvet! Sov en stund och så låg jag bara o njöt av det underbara vädret. Men räknade nog inte med att det skulle ta så mkt som det gjorde...

Ikväll ska jag leka med Emma. Blir att gå på stan, äta kinamat och sen förfesta hemma hos henne.... Så blir det antagligen Harrys = )

Som jag hade dig förut

Jag kan inte sluta lyssna.... Lars Winnerbäck & Melissa Horn.... Underbar låt! "Som jag hade dig förut". Så jävla vackert!!

Misslyckad kryssning

Äntligen har jag fått hem min dator som har varit en sväng i Tyskland på reparation! Tack för det!

Idag kom jag hem från kryssningen med jobbet. Hade sett fram emot den lilla resan och till en början hade vi kul..... Men det spårade snabbt ur och nu känns det allmänt skit. Jag har inget att skämmas för, men jag hoppas att vissa andra gör det. Kommer bli en pina att gå till jobbet på måndag... Man slutar aldrig förvånas över folk.

Nu ligger jag under täcket och funderar på att ställa ifrån mig datorn och sussa lite!

Kram o natti