Lära mig andas var inget för mig

Idag var det kost- och motionskursen på jobbet igen. Men det vi testade på idag var ingenting för mig. Qigong. Nej jag har inte ro till att stå och andas på rätt sätt och röra på sig saaaakta. Det var inte alls kul, men säkert bra för de som har ro att göra det. Sen får man ju verkligen stå och försöka tänka på nåt tråkigt för det ser ju för jäkla kul ut!

Så blev det en cykeltur hem, stannade på Ica Supermarket och handlade med. Håller på och tvättar för fullt nu och så var pappa nyss här med blomman och krukan jag köpte igår. Mamma och pappa var så snälla att de planterade den åt mig, eftersom inte jag hade nån jord hemma. Om en halvtimme ska jag hämta upp tvätten och då tänkte jag fixa mat. Sen hinner man väl se lite på tv innan det är dags för sängen. Städa får jag göra imorgon. Nån måtta på det roliga får det va!


Saknar...




En bra dag

Idag har jag umgåtts med Emma. Hon hämtade upp mig på förmiddagen så åkte vi ut till Sundbyholm. Satt där i gräset och njöt av solen. Hur skönt som helst att det fina vädret kommit nu... Hoppas det håller i sig! Sen åkte vi iaf till Bellas och åt. Efterrätten tog vi på Slagsta glass! Kändes som alla var där för att köpa glass idag.... Brukar iofs vara så när solen är framme. Gott var det. Sen tog vi en sväng på Tuna Park... Inhandlade två nya linnen.

Sen när jag kom hem gick jag bara upp och bytte om.... Blev en sväng i Kronskogen igen. 1 ½ timme idag med. Nästan lite stolt över mig själv. La mig sedan en stund på balkongen för att varva ner innan det blev dusch och hårfärgning.

Lite alfapet nu kanske =)

Underbara fredag

Idag slutade jag jobbet klockan 12. Så himla skönt... Promenarade hem och satte mig i soffan och åt lunch. La mig sedan ner för att vila i fem minuter, men vaknade sedan halv två. Hoppsan. Då fick jag iaf lite panik för man kan ju inte ligga inne när det är så underbart väder ute. Så då tog jag mig ut på en 1 ½ timmes promenad, tog bland annat en sväng i Kronskogen. Sen när jag kom hem upptäckte jag till min stora glädje att jag hade en liten fläck med sol på min balkong. Solen har tidigare stått så lågt att den aldrig kommit över hustaken. Men nu hade jag som sagt lite sol så jag la mig där i min nya stol och hade det bra.

Sen blev det pizzabak här! Blev hela tre plåtar med pizza, så nu har jag massa pizza i frysen med. Gjorde hälften med skinka och färska champinjoner och andra halvan med köttfärs, lök och svartpeppar. Inte helt fel.

Ligger i soffan och ser på tv nu. En perfekt dag / kväll egentligen.... Men jag saknar älsklingen min ; )

.....

"Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
Och så odlar jag min rädsla
Ja, jag sår ständigt nya frön

Och i mitt växthus är jag säker
Där växer avund klar och grön
Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö"

kent - Mannen i den vita hatten (16 år senare)

21 / 4 - 2009

Jag är ganska så bra jag! Jag har dock inga stora förväntningar... Eller jo, det har jag. Samtidigt som jag tror att det kommer gå åt skogen så vet jag hur besviken jag skulle bli om det blev så.

Ikväll har det jobbats.... Var Borådsmöte igen. 17.30 - 19.30. Hela kvällen försvinner, men bra med lite komptid. Är dock helt slut nu. Kan även bero på att det inte blev många timmars sömn i natt.

Ska lägga mig under filten nu och försöka hålla mig vaken till Simpsons och Family guy....

....

Det är inte lätt att vara jag just nu.... Jag vill bara att morgondagen ska vara över!

....

Nu är det sådär tomt igen som det alltid blir när Anders åker hem... Har iaf haft det supertrevligt när han varit här! Har jobbat idag med. Var lägenhetsvisning. Det är egentligen inte tråkigt alls, men hade hellre varit hemma nu när Anders var här. Men nu blev det lite komptid iaf, det är bra!

Är så himla trött nu!!! Sova ska bli skönt sen....

Godnatt

Nyss hemkommen från kvällens festligeheter. Mycket trevligt har det varit. Men nu är det skönt att ligga hemma i sängen.... Blir lite sömn nu. Imorn klockan nio har jag tid hos frisören. Ska bara klippa mig den här gången. Sen vid tolv kommer Anders. Längtar jättemycket!!

Godnatt!

Samtalet jag gått och hoppats på....

Idag fick jag en samtal som gjorde mig glad. Jag ska inte ta ut nåt i förskott för det är långt ifrån klart.... Men att jag ens får chansen gör mig riktigt glad. Nu ska jag gå och vara nervös över det här i några dagar. Bara att hoppas på det bästa.

Efter en hård dag....

Idag har det varit galet mycket att göra på jobbet.... Det har inte riktigt gått enligt planerna, men allt som var tvunget att göras idag hann vi med iaf. Var skönt att det var så fullt upp idag, tiden bara rusade iväg. Men jag borde nog ha stannat kvar på jobbet för motgångarna började komma så fort jag kom hem. Först skulle jag ställa in cykeln i cykelrummet och där fanns inte nån plats alls över till min kära cykel. Så i ren ilska möblerade jag om i hela cykelrummet, se om mina grannar uppskattar det lika mycket. Sen att jag inte har nåt stöd på cykeln gör ju inte saken bättre. Men det har vi mina kära grannar i fröslunda att skylla på. Jaja, de kanske behövde det bättre än mig =) Sen kommer jag till tvättstugan i hopp om att det skulle finnas en tvättid på en gång så jag skulle slippa vänta till klockan sju.... Det gjorde det inte, vilket jag ju hade kunnat lista ut. Vad som däremot kändes irriterande att det var en och samma kvinna som tvättade i båda tvättstugorna, vilket man inte får göra. Övervägde att börja gnälla på henne, men kom snabbt fram till att det inte var någon idé.... Så nu lagas det mat i väntan att få börja med det roliga kvällsnöjet!

Men annars är det prima =)

Gnäll gnäll gnäll

Idag har jag umgåtts med Emma. Blev en sväng på stan... Köpte en svart långärmad tröja på JC, den va fin den. Halva priset med, så det ser vi som ett klipp. Sen gick vi hem till mig, tittade på tv och gnällde på allt och alla.

Har varit en riktig gnälldag idag. Känslig till tusen är jag också...Spelar ingen roll vilken film eller serie jag tittar på, nog tusan är det sorgligt! Vet inte vad det är med mig idag.

GGHHHHAAAA!!

Fin dag

Har spenderat dagen hos mor och far. Legat ute och solat, grillat korv och haft det bra. Hur skönt som helst att ligga där i solen. Såg när jag kom in att solen tagit mer än jag trodde den skulle göra, helt röd i ansiktet. Åhh vad jag vill ha sommar nu!!

Ska återgå till den hysteriska filmen jag ser på nu.....

Långfredagen

Idag stod det tvätta på programmet... Så det ägnade jag min förmiddag åt. Satt ute i solen under tiden och läste Cosmo. Träffade Emma sen klockan två och då blev det mat på stan och sen cyklade vi hem till Emma. Såg på Mia och Klara, hur kul som helst. Synd att inte nya säsongen var alls i samma klass!

Inhandlade en ny skiva idag med... Tänkte att det är ju en bra idé nu när min cd-spelare är dum och oftast inte funkar. Men den gillade visst Miss Li för den gick hur bra som helst att spela. "Dancing the whole way home"... Gillar den verkligen.

Nu blir det lite tv-tittande här....

Skärtorsdag

Äntligen lite påskledigt. Känns väldigt skönt med några dagars extra ledigt. Slutade klockan tolv idag och då hämtade pappa mig och vi åkte till Tunby Fritid. Där inhandlade jag en skön stol till balkongen där jag kan ligga och ha det bra i solen när den behagar dyka upp igen. Magnus var med och efter vi varit där åkte vi med pappa hem och fikade. Sen när mamma slutade var det shopping på Ekängen som gällde... Det bara kryllade av folk där, helt hysteriska var de dessutom.... Lite mat fick jag med mig hem iaf.

Sen träffade jag Emma, Mari och Johanna på stan... Trevligt. Var väldigt duktig och handlade faktiskt ingenting även fast jag hittade en hel del jag skulle vilja ha. Pluspoäng till mig!

Är väldigt hungrig nu, men jag tror jag ignorerar det och går o lägger mig istället. Lite tidigt kanske?! Men det låter som en rätt bra plan ändå.

Stackars stackars mig

Idag tycker jag allmänt synd om mig själv. Jag vill inte vara sjuk. Känner mig gnällig och har inget tålamod för fem öre.... Lyckades förstöra det mesta här på bloggen med header och olika färger när jag skulle vara duktig och piffa till den lite.... Men jag lyckades lösa det till slut (med lite hjälp). Nu ser det dock inte så vackert ut, men det tänker jag inte bry mig om idag iaf.

På jobbet idag var det mycket att göra hela förmiddagen.... Hade det iofs varit på eftermiddagen med om jag varit kvar, men jag var iväg på en kost och motionskurs de sista två timmarna. Inte helt fel att få göra det på arbetstid. Tio tillfällen är det... Idag pratades det lite om mat och om hur det ska fördelas över dagen och vad som är bra att äta. Sånt man egentligen vet, men bra att få höra det igen kanske =) Så var det vägning och mätning av hur mycket fett kroppen består av och så. Lite jympa blev det också.

Onsdag imorgon. Då skulle ju jag spinna med Emma... Men det går inte för sig. Har så ont i halsen och då är det inte bra att träna. Så det får bli vila imorgon kväll istället. Känns välbehövligt!!

Ghhaaa

Det är ju kul när det går bra....

There is a war in all the heads

Idag har förkylningen jag kunnat ana skulle komma brutit ut.... Snuvig, täppt i näsan och allmänt hängig. Det är inte alls uppskattat.

Har varit på kalas hos Tom ikväll.... Och imorgon ska jag förhoppningsvis fira Jonathan och Gustav. Bara inte förkylningen blir värre. Vill ju inte gärna smitta dem.

Just nu tänks det för mycket här... På saker jag inte orkar tänka på egentigen. Jag blir bara trött o ledsen. Så vi försöker lägga ner....


"There is a war in all the heads and there's a war in mine as well
and if I could explain it any better, I'm sure I would"
Hello Saferide, 2008


Redan ensamt, men har haft en toppenvecka!

Länge sen jag skrev här... Har knappt rört datorn på en vecka. Var ju hos Anders förra helgen och i måndags följde han med mig hem. Så jag har haft underbart sällskap hela veckan, lyxigt!

I onsdags var Anna och Tindra här o hälsade på med, väldigt trevligt. Hon var så glad lilla Tindra! I fredags tog jag ledigt på eftermiddagen, så då gick vi på stan hela eftermiddagen. Var på riktigt shoppinghumör. Blev en fin väska, en plånbok, ett par korta jeans och en jeanskjol. Mycket nöjd. På kvällen träffade vi Emma och Henrik... Blev bowling och god mat. Åt Mongolian Barbecue på Bamboo city, vilket var riktigt gott. Och igår var ju en alldeles underbar dag, varmt och soligt. Riktigt vårväder!! Blev en skön promenad och en fika på Tingsgårdens uteservering!

Men idag på eftermiddagen tyckte Anders att det var en bra idé att åka ifrån mig ; ) Vilket jag iofs kan förstå eftersom han måste till skolan och så imorgon. Men helt kul kändes det inte... När man har blivit bortskämd med hans sällskap, så blir det så himla tomt utan.

Tog en sväng på stan efter jag hade följt med till stationen. Inhandlade två tröjor. Men nu får det vara färdigshoppat! Så här kan jag inte hålla på, det går inte....

Nu ska jag göra så lite som möjligt resten av den här söndagen!