Tacos med brudarna

Ikväll har jag ätit tacos med Emma och Mari. Det var trevligt och väldigt gott! Nu sitter jag och försöker övertala mig själv att jag ska gå och duscha.... Men jag är svårövertalad. Men är väl lika bra att ta tag i det så man får krypa ner under täcket sen.

Skönt att det är fredag imorn. Slutar 12 då. Ska träffa Anna på kvällen... Nice!

Take care!söt va?!


Frank

Åhh, vad jag saknar min lille prins... Som fan! 


   


Varför?

Varför känns dina ord som knivar i mig?! Varför tar jag det så hårt? Jag vet att du överdriver, jag vet att du gillar att retas med mig .... Så varför svider det så? För att det till viss del stämmer? För att sanningen smärtar? För att jag vet vad jag borde göra? Är jag inte värd bättre? Eller ville jag bara att du skulle säga att jag är värd så jävla mycket bättre....

Ville jag bara vara allt för nån?! Ville jag bara bli synlig igen? Vad är det jag väntar på? Bättre tider? Dem kommer inte av sig själv, eller?

Inte fan vet jag.


Jag hatar att jag älskar dig...

... och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.


Omöjligt att sova

Krama mig, håll om mig och säg att allt blir bra!! Jag kan inte sova.... Massa dumma tankar i mitt huvud och när jag väl lyckas somna en liten stund vaknar jag av en skitläskig dröm sen. En dröm som känns galet verklig. Gick och la mig klockan elva och när jag inte lyckats sova nåt skönt alls efter tre gav jag upp. Nu ligger jag i soffan med datorn i knät. Men funderar på att sätta på "Hundtricket" och ligga och titta på den och hoppas att jag somnar till den. Kanske man kan drömma nåt veckert istället. Ohh, vad jag är trött....

Ahhhh, göm alla speglar!!!

Här har man gått och sett fram emot tiden hos frisören och idag har jag suttit där i fyra timmar och sen betalat 1350 kronor för kalaset! Så ser man ut som hej-kom-och-hjälp-mig!! Avskyr det verkligen. Fan. Vet inte hur man ska definera färgen. Orange kanske? Usch! Vad tusan ska jag göra nu då? Ska man investera i ett silverschampo för 150 kronor och chansa på att det blir lite bättre?  Eller ska man slänga i en brun toning och hoppas det inte blir alltför konstigt? Ja, jag vet fan inte. Men nåt måste göras.

Ikväll ligger jag bara i soffan och lyssnar på musik.... Och tänker på tok för mycket. Igen."Och det här är vad alla har sagt om dig
håll dig borta från honom
han kommer att såra dig
det här är vad alla har varnat mig
hej, du är så bräcklig
det kommer att krossa dig"

Säkert!


Kryssning

Nu är det bestämt. Blir kryssning den 10:de februari! Ska faktiskt bli roligt. Tror vi blir elva eller tolv personer. Nåt att se fram emot....


Skitgrej?! Inte för mig.

Det känns skit. Säkert en liten skitsak som fått mig att flippa ut totalt. Är väl inte just den grejen som fått mig att grina floder.... Jag kan tänka mig ett antal saker som ligger bakom. Men just nu känns den där lilla skitgrejen som den största saken i hela världen. Och känns det så, så är det fan så!! I min värld...."Ska du grunda en plats i hjärtat, ett minnesmärke för allt som har hänt?
eller dricker vi ur och känner att vinden har vänt?
Gatorna här, gör dig bara utled och van
När sommaren kommer så åker vi långt från stan"
LW


Kanonhelg

Min helg blev bra trots ändrade planer... Är väldigt övertygad om att den till och med blev bättre. Har umgåtts med den finaste av de fina!

I lördags träffade jag vännerna också... Blev mat på Bishop Arms och sen festande hos Johanna. Trevligt! Sen fick jag trevligt sällskap lagom till det var dags att gå hem också! Me like.

Idag blev det tuna park med Anna. Köpte ett fint gult linne och en skiva som jag tänkt köpa hur länge som helst! Säkert! (Annika Norlin) Jag gillar den!


Dålig stil.

Jag har inget emot om nån säger ifrån att man inte kan / orkar / vill ses när man bestämt nåt... Men jag har verkligen nåt emot när man låter det bara rinna ut i sanden. Är det så svårt att ringa och meddela det?! Ett sms borde man iaf kunna slänga iväg....

Känner att det här inlägget visst inte bara stämmer in på den jag syftade på just nu.
Tack älskade Lasse!

Det här du Lasse, det var precis vad jag behövde! Lasse spelade just på Grammisgalen. Helt sjukt hur nåt sånt kan göra mig glad. Men det gör mig verkligen helt sjukt jävla överglad. Jag får pirr i magen... Så bra är han. Alla problem bara får vingar och flyger iväg.... Jag kommer sova gott i natt!

Puss o hej

"Sen du var här har allting kommit gratis
Det är sant som nån har sagt
Att när man talar om trollen
Är det dags att hålla tyst,
men jag blir alltid så förvånad
Hur allting bara händer, hur livet bara börjar
Jag gläder mig åt nya krafter nu,
Sen du var här"
L W

Superintressant

Vet inte varför jag fick för mig att blogga nu... Är på tok för trött för det.

Men men, idag efter jobbet träffade jag Emma och Mari. Det var trevligt! Sen var det hem, bada och sen lägga sig här i soffan. Jag gillar min soffa. Fast nu är det snart dags för sängen... Den gillas ännu mer!

Intressant.

Puss & godnatt

Jag vill andas din luft

"Det är med kärlek som med tidningsprenumerationer - om man inte läser varje dag kan man lika gärna köpa lösnummer. Eller läsa grannens! "

Så sant! Det värsta är att jag gärna skulle läsa den där "tidningen" varje jävla dag... Utan undantag. Jag borde fatta bättre, inte vara så himla blind... Men jag vill ju bara andas din luft - igen igen igen! Just då, i det ögonblicket, känns det som att inget annat har nån betydelse.Och jag vill ha dig....

Ikväll lyssnar jag på Håkan, ligger i soffan o bara tar det lugnt. Det är precis vad jag behöver. Eller ja, finns ju nåt som skulle göra det hela bra mycket trevligare. Men men!

Imorgon har jag snöjour. Gillar det ärligt talat inte alltför mycket. Bra pengar om man måste gå ut, men värderar nog sömnen högre just nu. Ska i alla fall ställa klockan på åtta och kika ut om det kommit nån snö... Då ska jag ringa Maria o meddela hur det blir. Är det ingen snö så är det sängen som gäller igen.

Lite tv nu innan sängen.

"Jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster
Rusa rakt in i ditt liv
Du har lämnat mig på den jävligaste av platser
Och jag vill ha dig"
                                  
Håkan Hellström


Håkan & Lasse 19 / 10 - 05

Underbart!!

Talk to me

Jag borde egentligen ligga sova nu med tanke på hur trött jag är.... Men började titta på dramaserien "Talk to me". Två avsnitt idag och två imorgon. Men slutar snart och då är det sängen som gäller.

Så godnatt!

1 / 1 - 2008

Det är väl egentligen nu det är dags att summera året som gått. Fast det orkar jag ärligt talat inte just nu. Det kanske kommer. Den som lever får se.

Nyår firades iaf med Anna. Mycket trevligt! Hamnade på Harrys!

Jag är lite less idag. Jag vill inte vara det. Jag vill inte ta det så hårt.... Jag skulle vilja ta det för vad är.... Kanske iof skulle vara lättare att göra det om jag visste vad det var. Fast problemet är kanske att jag inte vill se... Lyft upp mig på de där rosa fluffiga molnen igen och låt mig stanna där!!

Dags att återgå till boken.

Puss o hej