Popaganda & Kräftskiva

Jag har haft ännu en underbar helg! Träffade Anders strax efter två i Stockholm i fredags.... Bara det lixom.

Hade det jättetrevligt på Popaganda... När vi kom in spelade Vapnet. Hade bara hört en låt med dem innan, men jag tyckte i alla fall att de gjorde en bra spelning. Några andra som var bra var Shout Out Louds. Aldrig hört dem förut, men det är helt klart nåt jag skulle kunna tänka mig att lyssna mer på! Nån som däremot inte var bra, men ändå var väldigt rolig att titta på var Sébastien Tellier. Han var galen. Klockan åtta var det dags för det jag mest av allt ville se. Säkert! Hon var riktigt bra. Jag är nöjd. Annars var det inte så många artister som var så bra.... Eller Teddybears STHLM var helt okej! Fast vi var tvungna att börja ta oss till tåget efter halva deras spelning för att hinna.

Lördagen sen då. I väntan på bussen som skulle ta oss till kräftskivan i Hällberga gick vi in på Laboro.... Skulle fråga lite om en piercing jag länge funderat på att göra. Så visade det sig att hon hade tid på en gång! Så det blev en piercing i tragus... ( Den den lilla fliken vid sidan av hörselgången ) Det gjorde ont, men gick bra! Väldans nöjd.

Kräftskivan var trevlig. Gott med kräftor, roliga lekar och trevliga människor.

Idag kom vi inte upp ur sängen förrän efter två och då förflyttade vi oss bara till soffan... Men det var riktigt skönt med en sån dag. Vid åtta gick Anders tåg hem. Så nu är det tomt här igen.


   

           

Hej helgen!!

Idag har det varit fullt upp. Var mycket att göra på jobbet, sen var jag och handlade med mor och far! Köpte svenska färska kräftor till kräftskivan på lördag! =) Sen hem och dammsuga och fixa lite! Färgade håret också, mellanbrun hette färgen om jag minns rätt. Sen blev det mat vid tv:n. Jaa, sen helt plötsligt var klockan såhär mycket!

Börjar snart bli dags för sängen! Imorn ska jag dock inte jobba så länge. Tror jag unnar mig att sluta kl tio. Sen vid ett-tiden tar jag tåget till Stockholm för att gå på Popaganda.

Känns som att jag har en bra helg framför mig!!

Popaganda-biljetter fixade

Ja, då var det klart! Blir en tripp till Stockholm för att gå på Popaganda på fredag. Ser verkligen fram emot det! Mest vill jag se Säkert, men ska bli kul att se de andra med....


14.15 Palpitation - Lilla scenen
14.45 Vapnet - Stora scenen
15.30 First Aid Kit - Lilla scenen
16.00 Shout Out Louds - Stora scenen
17.00 Kelley Polar - Lilla scenen
17.45 Konstsim i stora bassängen
18.15 Sébastien Tellier - Stora scenen
19.15 Hercules and Love Affair - Lilla scenen
20.00 Säkert - Stora scenen
21.00 The Embassy - Lilla scenen
22.00 Teddybears STHLM - Stora scenen


Köping

Helgen har jag tillbringat hos Anders i Köping! Jag har verkligen haft det superbra!! Igår såg vi "The Dark Knight" på bio... Den var mycket bättre än förväntat! Så har det blivit god mat, trevliga promenader och så ; ) 

Men det blev söndag på tok för fort! Ville inte alls åka hem.... Men nu har jag lördagen att se fram emot i alla fall.

.....

Jag är verkligen en helt värdelös bloggare! Blir mer och mer sällan känns det som.

Idag var jag på utbildning på förmiddan. Det var riktigt kul faktiskt! Vision 2020. Mycket diskussioner med trevliga människor.

Efter jobbet var jag på stan med Emma. Köpte två skjortor! Men det känns som att det får vara sluthandlat nu. Måste spara pengar till flytten.

Förresten så har jag nog inte ens skrivit nåt om flytten här. 1 november går iaf flyttlasset ner på stan! Var och skrev på kontraktet i veckan, så nu är det bara att vänta. Jag vill packa o flytta nuuuuu!! 

Underbara helg!

Jag har haft en toppenhelg!!

I torsdags kväll var det Winnerbäck-konsert vid Strömsholms Slott. Det var riktigt bra.... Lars är alltid bra.

Fick trevligt sällskap sen från torsdag kväll till söndag kväll! Haft det jättebra. Att man kan trivas så bra i nåns närhet, det är galet! Jag vill bara ha mer mer mer!!Veckan i Budva

Veckan i Montenegro, Budva, var helt underbar! Sol, bad, forsränning, en dags solande på en båt, god mat och väldans trevliga människor. Jag är helnöjd. Vart åker vi nästa gång?!

                       

Resfeber

Sitter här med en opackad resväska.... har bara lagt fram lite shorts, kjolar och linnen som jag funderar på att ta med mig. Eller lite linnen.... Typ halva garderoben ligger här. Så jag ska försöka vara vettig och inte ta med mig för mycket! Hur ska detta gå?!

Sen 18.15 ska jag möta upp Vickan vid stationen, så ska vi äta på stan. Lär väl bli sängen tidigt ikväll, eftersom vi ska åka före fem imorn bitti....

Nu ska här packas o poppas Lasse!

Jag är laddad!!! =)