Vill man bli fin....

..... ja, då får man fan lida! Klart det ska bli värsta värderekordet just nu bara för att jag inte får raka mina ben då jag väntar på vaxning. Jag blir galen! Så det är väl bara på med långbyxorna och ut i solen! Usch, vad tråkigt! Längtar till onsdag kväll, då ska shortsen på igen!!

Nej, om man ska ta tag i dagen kanske.

Låg.

Galet låg idag. Vet inte vad det är med mig. Blir bara lessen och arg och frustrerad på allt och alla. Nästan. Inte riktigt alla! Var på stan med min kära syster idag, det var trevligt!! Köpte morsdagspresent. Så köpte jag en mörkblå kofta till mig själv också. Jag gillar den verkligen! Ikväll ska Emma och jag vara hundvakt. Är så jäkla sugen på att gå ut ikväll.... Harrys! Var så himla länge sen.... Men det blir det inge av."Men jag kryper hem igen och drar ner min persienn.
Släcker ner och lägger svansen mellan bena.
Jag är en looser, i ett spel, som blivit låg och spelat fel,
och vänder hem både frusen och allena.
Och TV-n går på med ett jävla hallå.
Både i burken och i verkligheten.
Och med konstgjorda svar står veckopressen kvar
och sprider nojor över hela planeten"
LW

Jaha, helg då.....

Hur gick det här till?! Jag har en klump i magen.... Bara för att det blir helg imorgon. Nåt är inte som det ska. Jag borde tycka det är sådär galet skönt som jag brukar tycka..... Fan.

Frustration

Jag känner mig allmänt frustrerad... På allt! Jag blir galen.


Bada är skönt

Blev Guitar Hero, singstar och nattbad med vännerna igår. Det var trevligt!! Galet kallt i vattnet.... Fast vad kan man annars vänta sig halv ett på natten den 9 maj?! = )


           


Ja du är finast, Snorkfröken.

Hatar folk som tycker de är så mycket finare än alla andra. Klarar verkligen inte av såna människor...Det är det värsta jag vet. Punkt slut.

Aldrig nöjd

Det är långledigt.... Jag borde vara glad. Jag får sova länge om mornarna och göra precis vad jag vill..... Men jag är inte nöjd ändå. Vad fan ska krävas för att jag ska bli det egentligen? Vill inte känna såhär längre..... Jag vill bara må bra!
 


Valborg

Igår var det valborg.... Dagen som man minns som sådär speciell och mysig. Gå med familjen till elden i Hällberga. Köpa lotter, fiska fiskdamm och bara ha det bra. Dagen då man gärna ville ta på sig den där nya fina vårjackan, men man alltid stod där o huttra och önskat man tagit på sig nåt varmare....

Igår blev det varken fiskdamm eller nån eld. Det var jag och Emma. Åkte först ut till Hällby och åt god mat med hennes föräldrar! Sen tog vi bussen hem till Emma och den lilla förfesten började! Otippat att vi skulle bli sådär jättetrötta och bestämma oss för att inte gå ut.... Nej, det var tyvärr rätt väntat.... Så jag kom hem före tolv igår.

Vilka partyprinsessor vi är.... Hmm.


Emma & Jag för länge sen = )