Vädret här och där

Just nu, kl 22.17:

Stockholm 10 grader
Samos 21 grader

Hittade en sida på nätet där man kan se tempraturer i olika städer. Ska bli spännande att kolla in den mitt på dagen. Men enligt andra vädersidor verkar det vara 27 - 30 grader på eftermiddagarna. Det räcker till. Är ju inte högsäsong än...

Åker till Samos på lördag!!

I måndags bokade jag och Johanna en resa lite spontant. På lördag åker vi till Samos. Känns konstigt att det är så snart... Men det ska bli jättehärligt att komma bort! Sola och bada, äta gott och utforska Samos. Jag har ju aldrig varit i Grekland heller, så det ska bli kul! En vecka i solen!!

Så igår var jag och inhandlade en ny bikini... Idag träffade jag Johanna på stan och då köpte jag en sommarklänning. Väldigt somrig och söt... Kanske för söt?! Jag vet inte. Ska fundera och se om jag behåller den.

Frågan är bara när jag ska hinna packa... Men det får lösa sig. Vi tar tåget till Arlanda på lördag vid 10-tiden. Flyget går sedan 15.10, så vi är inte framme förrän kl 20. Deras tid antar jag då : ) Så då hinner man inte med så mycket på kvällen! Ut och käka och sen till hotellet och sova så man är pigg och utvilad på söndagen kanske.

Vi valde en ospecificerad resa. Har aldrig åkt så förrut... Ska bli väldigt intressant att se vart vi hamnar.

Längtar!!!


En dag i solen

Har haft en bra dag i solen! Träffade en vän från förr... Blev minigolf, slagstaglass och trevliga samtal. När han begav sig hemåt ringde jag till bror min och vi träffades och gick en skön promenad i solen. Gick sedan förbi mamma och pappa och där var även farmor. Vi satt ute på balkongen och pratade lite. Trevligt att träffa dem allihopa. När jag kom hem blev det middag på balkongen och lite läsning. Nu är det soffan som gäller.

Så himla skönt ute. Riktig sommarvärme! Har bränt mig lite idag märkte jag när jag kom in... Har ett snyggt märke efter min väska på axeln med. Det är hett. 

     
Bror min och jag i Vilsta. Såklart jag ska ha konstiga grejer för mig på båda bilderna. Antingen så kliar jag mig i huvudet eller så står jag som jag vet inte vad med benen. Hehe. Spana in mina kritvita ben förresten. Mycket nöjd. Hmm.

Energitjuvar

Då var den här jobbveckan snart slut också... Bara en arbetsdag kvar. Den här veckan har gått supersnabbt. På jobbet är det mycket att göra och mycket runt omkring som tömmer en på energi. Man önskar att man bara kunde skaka av sig sånt, men det går bara till en viss gräns... Snart helg iaf och det ska bli underbart!


Hos Anna o barnen

Har varit hos Anna och barnen ikväll! Cyklade dit direkt efter jobbet. De bjöd på supergod mat, kasslergratäng... Anna special : ) Bjöds även på fika och en väldigt trevlig kväll! Altid trevligt att vara där.

 
       

Några bilder från kvällen. En väldigt suddig på Tindra, ganska hysteriskt kort! Synd att det blev som det blev. Bilden på Gustav och Anna snodde jag från Annas blogg för jag fick inte så många med min mobilkamera. Så himla fint kort på de två! Fin syster, fina syskonbarn... och så jag!


Infinite Arms

Det är dags för mig att sussa nu. Ett litet inlägg innan sängen...

Idag efter jobbet träffade jag Emma. Vi satte upp lite affischer, vi gnällde lite och vi tyckte lite synd om oss själva. Sen blev det pizza på min balkong i solen och lite mer gnäll och mycket skratt. Positiva klubben!!

Imorgon efter jobbet ska jag till syster Anna med familj : ) Ser jag verkligen fram emot!

Idag släpptes Band of horses nya skiva Infinite Arms... Den kom dock ut på Spotify redan igår! Tack för att du berättade : ) Har lyssnat en hel del redan och jag gillar verkligen skivan. Inte lika bra som förra skivan, men det är nästan omöjligt. Den har en speciell plats i mitt hjärta! 

Nu blir det som sagt sängen så jag är pigg imorgon. Sov inte särskilt bra alls natten som var så jag hoppas på bättre sömn i natt! Natti natti!

Min måndag

Den här dagen har gått hur fort som helst. En stor del av min arbetsdag har gått åt till att klippa gräs med den lilla åkgräsklipparen. Fick även äran att provklippa med den nya stooora klipparen! Det var lite skoj! Kändes ganska mesigt att hoppa på den lilla klipparen igen sen... Morgondagen ser nog ungefär likadan ut! Gräs gräs gräs.

När jag kom hem blev det matlagning och sen åt jag min middag på balkongen. Skönt! Sen la jag mig i baden-baden och vilade med Melissa Horn i ipoden. Nu har jag faktiskt tittat på intervjun med Victoria och Daniel. Det bara blev så. Till det åt jag en god fruktsallad med lite glass till. Nu väntar Svenska Hollywoodfruar och efter det blir det nog allt sängen.

Hoppas på en fin och solig dag imorgon också!


Lugn ledighet

Jag är bara delvis skyldig till att det blivit dåligt med bloggning under långhelgen. Jag skrev faktiskt ett inlägg, men just när jag skulle publicera det så försvann mitt internet. Ovanligt.

Har iaf varit skönt att vara lite ledig även om tiden gått alldeles för fort. I torsdags träffade jag Johanna på stan. Blev lunch och lite shopping. Jag köpte en tunika på VILA som jag gått och tittat på ett tag nu. Den är jag supernöjd med. Annars känns det som att jag inte gjort så mycket annat. I lördags gick jag hem till pappa en sväng då mamma jobbade. Vi tog ut utemöblerna och oljade dem och så. Sen blev det en fika på balkongen. Lördagen bjöd ju på värsta sommarvärmen ju, så man fick passa på att vara ute. Blev även en långpromenad på kvällen! Hann med att inviga balkongen för i år med - I bikini i baden-baden! Inte otrevligt alls.

Idag fick jag trevligt fikabesök av Anna, Roger och Tindra! : ) Uppskattades! Hann även med att städa lite i mina garderober! Konstaterade att jag måste ut och shoppa lite nya shorts nu när värmen är här eller iaf på gång!

Lite tv innan det är dags för sängen! Ta hand om er.

Långhelg!!

Nu blir det äntligen lite långhelg. Känns välbehövligt. Slutade klockan 12 idag och då blev det ett besök på ÖB och sen lite matshopping på Ekängen. När jag sedan kom hem kände jag att jag behövde ta en sväng till med affischerna jag sätter upp. Blev så kort runda sist eftersom regnet vräkte ner...

Innan jag begav mig ut ringde jag till Laboro för att boka en tid för färgning av ögonfransarna och brynplock. Hon som har hand om det var som vanligt inte där och han ville ge mig hennes nummer. Jag har dock redan hennes nummer och har ringt henne två gånger förrut och hon skulle ringa upp mig dagen därpå, men det gjorde hon aldrig. Han tyckte dock att man måste vara mer ihärdig och ligga på. Glöm det säger jag!! Vill man ha kunder eller inte liksom?!

Så på min affischerins-runda gick jag in på Carino Spa & Clinic och de hade en tid tjugo minuter senare. Jag är så himla nöjd. De var supertrevliga, stället var hur fint och fräscht som helst och hon var superduktig! Dit kommer jag helt klart gå fler gånger!! Så nu är mina bryn fina och fransarna har fått sig lite färg! Så skönt!

När jag kom hem sen slängde jag i en toning i håret som jag hade stod här hemma! Det blev inte bra, men det blev bättre. Måste gå till frisören så fort jag får pengar över till det.

Nu blir det sköna sängen! Natti!

Helgen & alfapetkväll

Några ord om helgen kanske. Tillbringade den som sagt hos Emma i Örebro. På fredagen när jag kom dit tog vi det bara lugnt. Vi köpte hem mat, tittade på tv och var sådär fnittriga som bara vi kan vara. I lördags blev det shopping för hela slanten. Först ett stopp på Lager 157 och sen Mariebergs köpcentrum. Trevligt trevligt! På kvällen blev det tacos och Kvarteret Skatan. Åkte sedan hem vill elva-tiden på söndagen. Jättetrevlig helg med Emma!!

Ikväll har jag spelat alfapet och ätit American pizza med mina syskon. En trevlig kväll. Nu är jag väldigt trött. Snart dags för sängen här! Ska bli så skönt att sova... Imorgon slutar jag redan klockan 12 på jobbet med och därefter väntar 4 dagars ledigt. Underbart!

Skulle först jobba 1 - 2 timmar imorgon kväll, men jag sa faktiskt ifrån. Kändes inte som att det var värt det. Att sluta klockan 12 och sedan tillbaka till jobbet till klockan 17. Får inte så mycket för det som det är värt kan jag tycka. Duktigt av mig att säga nej!

Godnatt!


Åker tåg

Sitter på ett tåg som ska ta mig Arboga, där ska jag byta till tåget med slutdestination Göteborg. Jag ska dock gå av i Örebro. Känns mycket konstigt måste jag erkänna. Ska iaf spendera helgen hos Emma i Örebro. Det ska bli trevligt. Lite Lasse Winnerbäck i lurarna nu kanske. Ta hand om er.

Ett hjärta till fina farfar

Idag tog jag cykeln direkt till Farfars grav efter jobbet. Istället för blomma la jag det vita hjärtat. Skönt att komma dit idag utan störningmoment. Känns ändå väldigt konstigt. Det går inte att förstås.



Shopping

Jag skärpte till mig lite igår och gick ut en sväng. Det var välbehövligt. Gick en runda på stan... Gjorde två inköp, men blev billigt! Köpte en randig tröja med 3 /4 ärm på Gina Tricot. Den hade kostat 149 kr, men var nedsatt till 49 kr. Sen köpte jag en randig kortärmad tröja på Carlings. Jag hade lite pengar från ett presentkort kvar där så jag betalade endast 28 kr för den. Helt okej! Hade även tänkt att köpa en klocka jag tittat på, men det var så mycket folk där inne så jag orkade inte vänta. Kanske bra. Jag har ju faktiskt en nästan "ny" klocka som jag aldrig använder....

Igår kväll blev det sedan pizza och film.

Idag blev det en tripp till Vingåker factory outlet. Fanns mycket skit och en hel del bra. Köpte bara en adidas träningsjacka / tröja och lite nike-strumpor.

När jag kom hem tog jag en promenad till Ica Safiren och hämtade ut mitt nya modem. Hoppas det kommer fungera bättre!! Sen har jag lagat mat, skruvat ihop mitt nya balkongbord och tvättat lite. Lite har blivit gjort iaf....

Det är en dålig dag

Idag är ingen bra dag. Det är en jag-är-missnöjd-med-allt-dag. Hade jag kunnat somna så hade jag bara dragit täcket över huvet och sovit bort dagen, men nu kan jag inte det. Rastlösheten gör mig galen. Klev just upp ur sängen med frukost och dusch som mål... Hamnade här igen då jag inte har nån god frukost hemma. Funderar på att gå till Tuna Park, men det blir nog inte helt bra utan nånting i magen. Är ju en skaplig promenad dit med. Så nu vet jag inte.

Önskar att saker och ting vore annorlunda....