Nu kan jag andas ut!

Jag har i en veckas tid gått runt med en klump i magen, en ångest som kommit som ett slag i ansiktet lite då och då och allmän oroskänsla. Ikväll är det över. På förmiddagen idag trodde jag att jag skulle gå ihjäl av nervositet. Det gick dock bra. Sen hur långt det räcker är en senare fråga. Jag är mest nöjd att det är över nu ikväll. Nu kan jag inte göra nåt mer... Bara att vänta på domen ; ) Tjohoo!!

Idag har jag även visat min lägenhet för två stycken... Imorgon kommer den tredje och så kommer det en på fredag också. Ja för er som inte vet det så blir det snart flytt för mig. Bye bye fina lägenheten! Har dock lägenheten kvar året ut om inte den som får lägenheten kan ta den lite tidigare. Vore inte helt fel : )

Måndag...



Måndag kväll. Har haft en lång, seg och ganska trist dag idag. Hoppas morgondagen blir bättre!


Modell för en dag

Idag har jag haft en mycket trevlig dag. Träffade Johanna på stan strax före klockan 12. Vi kikade runt lite och lunchade på cafeét i 21:an. Kycklingsallad, smaskens! Vi skiljdes sedan åt vid 14 och sen kom hon till mig en timme senare. Då hade vi lite klädångest tillsammans och valde lite smycken och så. Vi köpte även lösnaglar på stan så dem satte vi på. Jag har aldrig använt såna förut, men jag blev supernöjd. Har velat fixa naglarna jättelänge nu och blev inte mindre sugen nu. Man känner sig så mycket finare och fräschare med lite naglar. Dessa kommer väl dock försvinna imorgon, men fint så länge det varar...

Sen blev vi upphämtade av Maria och Carro och vi åkte till Västerås. 17.45 hade vi en tid på The Studio. Modell för en dag. Det var riktigt roligt. Blev först sminkade och sen fick vi fixa håret själva. Blev sedan lite väntan innan det var våran tur att bli fotade. Vi hade tre ombyten med oss och vi blev fotade mot lite olika bakgrunder. Jag blev dock ganska besviken för det var så himla stressigt och fotografen verkade mest vilja gå hem tyckte jag. Man fick slänga på sig kläderna och hann inte byta smycken som man tänkt sig. I mitt fall så hängde även håret för på många bilder och man tycker att han kunde ha sagt till. Och vissa poser såg väldigt onaturliga ut och man var inte alls redo. Men men, jag ska inte klaga... Det var en rolig grej i alla fall.

Sen fick vi följa med in på ett rum och där fick vi i lugn och ro titta igenom bilderna och fundera på om vi ville köpa några bilder. Jag blev inte så nöjd med mina, men jag plockade ut 11 kort i alla fall som fick följa med hem. Nåt minne från kvällen ville man ju ha. Det här är en av de bilderna jag köpte. De andra kommer vid ett senare tillfälle.


I rymden finns inga känslor

I rymden finns inga känslor är en väldigt rolig och charmig film jag och Therese såg på bio ikväll. Annorlunda. Jag gillar den!


Lite förvirrad

Jag känner mig lite stressad, lite splittrad och lite förvirrad. Egentligen vet jag inte orsaken till det. Många små saker som tillsammans ger mig den där känslan i magen skulle jag tro. Det är inte lätt att vara jag.

Finns en sak som jag känner mig ganska nervös över och nog är en stor del i det hela... Men ja, jag blev inte särskilt förvånad när mailet kom för det var precis vad jag hade räknat med. Det känns i alla fall kul. Tror jag. Nej nej, jag pratar inte i gåtor...

Nu måste jag ta och skynda mig lite. 17.30 ska jag möta Therese på stan och innan dess ska jag ha duschat, gjort mig i ordning, fixat nån mat, ätit och cyklat ner till stan. Blir bio ikväll! Ser jag fram emot : )


Lite val-gnäll

Jag måste liksom "alla andra" gnälla lite på valet... Jag tycker att det blev helt fel resultat. För det första röstade jag rött och tror personligen att det hade blivit bättre. För det andra förstår jag inte att så många röstade på Sverigedemokraterna. Jag tror verkligen inte att de förstår vad SD står för...

Men men, det är ju svenska folket som röstat så inte så mycket att säga om det egentligen.

Födelsedagsfirande och röstning

Igår var det min kärleks födelsedag. På förmiddagen bakade vi lite och på eftermiddagen kom hans släkt hit och firade honom. Trevligt! Av mig fick han musikalbiljetter till "We will rock you" och en tröja. Ser fram emot musikalen... Aldrig varit på musikal innan så det ska bli roligt. I december blir det! : )

Sen på kvällen var vi hos Anna och Roger. Vi beställde pizza med hemkörning och spelade lite olika spel. Supernice!

Idag har vi varit och röstat. Vi tog oss en härlig höstpromenad ner till stan och röstade i Stadshuset. Känner mig nöjd med mitt val. Tror dock att det inte alls blir som jag tycker. Nu när jag röstat har jag i alla fall rätt att gnälla om det inte blir som jag vill ; )


På väg hem...

Sitter just nu på en buss på väg hem från Älvsjömässan. Där var det tre olika mässor som vi hunnit kika på under dagen. Städmässa, säkerhetsmässa och det sista vet jag inte riktigt vad det var... Nån form av matmässa tror jag. Det bjöds iaf på gott smakprov på mat av nån prisbelönad kock, goda tryfflar och annat mumsigt. Seg bussresa hem även fast det inte är så långt egentligen. Har varit skönt att komma iväg och göra nåt annat en dag iaf. Är nog hemma i stan till klockan fyra. Då blir det att cykla hem och hoppas att Jonas snart är hungrig för det är i alla fall jag. Blev kombinerad frukost och lunch redan halv tolv idag. Nej, blunda lite kanske!

Vilken dag ; )

Vill ni höra om min spännande dag? Den kan sammanfattas såhär... Jobba, hämta lite saker hemma, handla lite, cykla till mitt andra hem, duscha, tvätta, titta på tv.

Uhhh, här händer det grejer!!


11 / 9 - 2010

Igår kväll blev det hemmamys med älsklingen. God mat och idol följt av en film. Härligt!

Idag har jag umgåtts med Emma som är i stan i helgen. Blev lunch på Tuna Park och lite shopping. Köpte en fin blå klänning och en mössa. Äntligen hittade jag en mössa jag tror jag kommer använda. Randig och fin!

Nu ikväll har jag umgåtts med Johanna. Vi såg "Grown Ups" på bio. Den bjöd på många skratt även fast det inte var en toppenfilm kanske. Efter bion blev det American Pizza och massa prat om allt och inget. En trevlig kväll. Nu kom jag just hem till Jonas... Fast han är inte hemma. Funderar lite på att bädda ner mig i sängen och invänta sällskap!

Natti natti!

Helgen närmar sig...

Äntligen torsdag kväll... Snart helg med andra ord. Idag har det varit fullt upp på jobbet. Mycket lägenhetsjobb, men det har gått förvånandsvärt bra. Finns dock mycket kvar till morgondagen. Jobbar heldag imorgon, men det kanske är bra om man ska hinna klart med allt.

Nu är det nog dags att börja med maten här, det kurrar i magen! Blir hemmagjorda hamburgare ikväll. Smaskens! (Får vi hoppas)

Trevlig kväll!!

Chokladpizza

Igår lunch testade jag någonting nytt och konstigt. Det var en jobbarkompis som pratade om att de hade lite nya pizzor på Fröslunda Pizzeria varav en chokladpizza. Det lät väldigt märkligt men vi sa att man måste ju faktiskt prova. Så vi delade på en sådan till lunch. Jag funderade lite på vad det skulle kunna vara på men jag fick ingen riktigt bra bild i huvudet... Det visade sig i alla fall vara ost, skinka, banan och sedan choklad ringlat över den. Ingen ny favorit kan jag säga!!

Mobilbloggning

Ligger i soffan och testar att blogga från mobilen. Se om det fungerar som det ska. På tv:n är det fotboll och det är väl sådär lagom intressant. Mätt i magen är jag iaf efter Jonas matlagning. Blev även efterrätt i form av äppelpaj. Inte illa!

Fundering

Sitter och knåpar med något som kan vara viktigt. Någonting som kanske kan leda någonstans. Nånstans så känns det som att det kanske kommer gå vägen den här gången. Kanske för att jag "långt inne" känner att det kommer stå i vägen för nåt ännu mer viktigt. Men ja, det är jag och mina knasiga tankar det....

Precis lika unik som alla andra




"...och är jag ensam på en söndag blir jag dum
och mörkrädd mitt på dan
måste bort från tysta rum
och är du hyfsat likadan
kan vi gå vilse genom stan"

Lars Winnerbäck, En av alla dom


Vad ska man använda energin till?!

Jag känner mig på pyssligt humör idag. Jag skulle vilja fixa, dona och göra om. Handla lite nytt, rensa bland sånt jag har och greja. Det känns dock inte helt meningsfullt. Får se vad jag kan använda den energin till istället.

Jag håller i alla fall på och tvättar. Andra maskinen blev just klar hörde jag så jag ska väl hänga det och starta en maskin till. Har även hunnit med en liten promenad till Ica Supermarket på morgonen för att lämna tillbaka filmerna vi hyrde igår. Är väldigt fint höstväder ute. Soligt och svalt. Dags att inhandla ett par fingervantar kände jag. Hua, redan höst!

Nej lika bra att sysselsätta mig med nåt medan jag fortfarande har lusten till det kvar!


Min fredag

Nu är det snart dags för sängen här. Känns som det har varit en lång dag. Brukar kännas så när man slutat tidigt... Man hinner så mycket mer än när man slutar fyra.

Jag begav mig ju ner på stan för att gå och kika en liten sväng. Kom på att jag ju kunde chansa och se om jag kunde få en klipptid och sån tur hade jag faktiskt. Tog ett lite billigare ställe den här gången, men som jag ändå hört en hel del positivt om. Skulle bara klippa topparna så hur fel kan det bli?! Eller ja, det vet väl jag om någon att det kan bli helt galet... Men det blev det inte den här gången : ) Nu ska jag försöka komma ihåg att boka en klipp- och färgningstid snart tills det är dags igen och då blir det där jag klippte mig gången innan för hon var duktig hon!

Gick en sväng på stan med, men inga inköp. Det berodde ärligt talat på att jag var för lat för att prova några kläder. Kanske går en sväng imorgon med, vad vet jag.

Till kvällen hade jag och Therese under dagen pratat lite om att gå på bio, men vi upptäckte att filmen vi ville se inte började i Eskilstuna idag. Så kom vi på ett annat alternativ på film, men den gick inte just idag... Av någon skum anledning. Så vi struntade i biobesöket och ordnade lite filmmys här hemma istället. Vi köpte hem lite god mat från Spicy Hot som vi mumsade på, en stor påse godis och två filmer. Den första vi såg, Old dogs, var riktigt rolig. Den andra, Love happens, var väl helt okej. Lite småseg bara. Tack för en trevlig kväll Therese!!

Nu måste jag tyvärr bädda sängen innan jag går och lägger mig... Inte så lockande, men skönt sen när jag får krypa ner i den nybäddade sängen. Tror dock det kommer kännas väldigt ensamt... Eller nej, jag vet!

Natti natti

Band of horses i februari

Lyckliga jag! Idag har jag bokat och hämtat ut konsertbiljetter. Det var verkligen på tiden att få hem biljetter till nåt att se fram emot. Den här gången känns det lite extra speciellt för att jag har velat se dem ett bra tag nu och sist de spelade i Göteborg hann jag inte få några biljetter. De spelade visserligen på Malmöfestivalen efter det, men då hade jag ingen möjlighet att åka dit. Så 21 / 2 - 2011 ska jag och älsklingen se Band of horses i Stockholm. Underbart! Länge dit, men nåt att se fram emot som sagt!



Så blev det helg då

Den här veckan har gått hur fort som helst och nu är det redan helg. Slutade klockan tolv idag och det känns bra lyxigt. Har just ätit lite lunch här hemma. Det ekar tomt i både kyl och frys så jag skulle behöva handla hem lite mat nu när jag ska spendera en helg hemma i lägenheten. Har även mycket att pyssla med... Städa, tvätta och dona lite. Hoppas jag finner lust och inspiration till det : )

Nu tänkte jag diska lite och sen bege mig ner på stan en sväng!