Valborg med Emma

Min valborg var väldigt oplanerad. Hade bara bestämt att jag och Emma skulle hitta på något skoj. Vi träffades redan klockan två på stan. Tog en snabb runda och jag inhandlade en superfin cardigan på Vila. Helt underbar! Sen gick vi till systemet och inhandlade kvällens dricka. Mat köpte vi från Spicy Hot. Vi råkade dock ut för ett missöde. Beställde nr 11 med kyckling, men fick 11a med kyckling... Det var inte alls vad vi hade tänkt oss. Inget jag skulle köpa igen direkt. Besviken man blir. Men men, där fick jag iaf ofrivilligt prova nåt nytt : )

Vi har haft det jättetrevligt här iaf. Ätit, druckit gott och pratat strunt. Har haft lite beslutsångest om vad vi skulle hitta på. Det stod mellan att gå till en brasa, gå på fest och gå ut på krogen... Vi valde nåt helt annat till slut. Ryggläge i soffan till några avsnitt av Mia och Klara. Tråkigt på ett sätt, skönt på ett annat. Goda glassdrinkar drack vi iaf!

Nu har jag bäddat ner mig i sängen under täcket och ska alldeles strax släcka och sova. Ska bli galet skönt! Vad helgen mer har att erbjuda har jag inte en aning om....


Min vecka

En konstig vecka det här. Ledig i måndags eftersom det var urnsättningen. Tisdag var nog iofs en vanlig arbetsdag... Sen på kvällen träffade jag Johanna. Vi gick på stan och så var vi o käka och snacka en jäkla massa skit! Trevligt : ) I onsdags, dvs igår, slutade jag redan klockan 12. Träffade Emma direkt efter jobbet då. Meningen var att vi skulle gå Eskilstuna runt och sätta upp affischer... Men de nya hade inte kommit, så vi struntade i det. Istället lunchade vi på Ming Palace och sen gick vi hem till mig och la oss i soffan och tittade på Mia och Klara.  Supertrevlig eftermiddag / kväll.

Idag var det vanlig arbetsdag fram till klockan 12. Då cyklade jag hem och duschade och så och sen 13.30 var det dags för stormöte i Lokomotivet. Det var riktigt roligt faktiskt! Speciellt efter pausen var det kanon för då kom Zinat Pirzadeh och pratade. Man fick skratta mycket!!

Ikväll har jag varit med Anna. Var iväg på lite äventyr... Hade höga förväntningar, men det var inte alls så bra som jag trodde och hoppades.

Imorgon är det fredag. Det är även Valborg, vilket betyder att jag slutar kl 12 imorgon igen. Underbart! Får se vad kvällen imorgon har att erbjuda! Vad som än ska göras så ska det göras med Emma! Får se om det blir att gå och kika på nån eld kanske.


Zinat Pirzadeh (ett gamalt klipp jag hittade) Hon var bättre idag tyckte jag!

Farfar, du är saknad.

Idag var det urnsättning för min kära farfar. Jag kan inte fatta att han är borta. Det känns inte så. Jag vill inte att det ska vara så. Det kändes så definitivt när pappa kom med urnan i famnen. Det var iaf skönt att vara med och ta ett sista farväl... Eller "På återseende".

Det är svårt att förstå när man är mitt uppe i det att livet kan gå vidare... Att allting fortsätter trots det som hänt. Det är klart det måste vara så, men det är konstigt... Även fast det för oss alltid kommer fattas en bit. I mitt hjärta lever minnet alltid kvar att världens bästa farfar. Pigg, glad och full av galna upptåg. Det är så jag vill och det är så jag kommer komma ihåg honom!!

     

Städa städa städa!

Nu är lilla jag helt slut. Jag tyckte visst det var en bra idé att ta på mig att flyttstäda en 5-rummare. Det var såklart pengarna som lockade och såhär i efterhand kan jag ju tycka att det var värt det. Men under de sista timmarna kunde jag inte riktigt se det. Kom dit klockan 12, men kom nog inte igång förrän 12.30. De jag städade åt hade grejer kvar i lägenheten som de släpade ut under tiden också så jag fick anpassa mig lite efter dem. Var tvungen att börja på nedervåningen... Så det blev alla rum först och sen kom jag åt i köket och badrummet och lilla toaletten sist. Så de jobbigaste delarna var kvar till sist och då hade jag inte så mycket energi och tålamod kvar. Var väldigt stressad och förvirrad på slutet så jag hoppas jag gjort allt.

Jag hade iaf en himla tur att jag fick hjälp med alla fönster. De tog Magnus. Supersnällt!

22.30 låste jag dörren och ansåg mig vara klar! Inte konstigt att man är slut. Benen värker och jag har massa sår på händerna. Men va fan, nu är det gjort!! Tänkte först dela upp det och lämna en del till imorgon, men åhh vad skönt att jag inte gjorde så.

Imorgon ska jag bara slappa!!!! Nu är det sovtime. Godnatt.


Fredagsinlägg

Ett litet inlägg innan det är dags för mig att släcka lampan och sova. Ikväll har bror min varit här. Vi åt tacos, kikade på film och spelade en omgång alfapet. Trevligt!

Igår tog jag tag i att lägga ut en annons på blocket angående mitt klädskåp från ikea som blev över när jag fick in tvättmaskinen och torktumlaren i badrummet. Ställde det i sovrummet så länge och där blev det kvar... Helt ivägen. Har gått och dragit på det där att lägga ut en annons av nån anledning. Lathet skulle jag nog kalla det. 50 minuter efter jag la ut annonsen ringde det iaf en dam och hon kom och hämtade den nu ikväll. Så jobbigt var det.

Har även tagit tag i mitt internet som bara krånglar. Har pratat med bredbandsbolaget två dagar i rad nu. Det har jag också dragit mig för att ta tag i... Känner mig så oerhört dum som inte begriper mig på sånt där. Så ställer de massa knasiga frågor och idag fick jag skruva isär telefonjacket med när killen var kvar i luren. Men ja, nu ska felanmälan vara klar iaf så får vi hoppas att de kan åtgärda problemet. Trött på att kastas ut och in hela tiden.

Nej lite sömn tror jag allt... Det ska bli ljuvligt. Natti!


Lördagkväll

En lugn lördag. Inte så ovanligt när det gäller mig numera. Länge sen det inte var en lugn dag i över huvud taget. Efter min lördagsmiddag begav jag mig ut på en skön promenad med bra musik i lurarna. Det var riktigt skönt. När jag kom hem tittade jag på film. Bröllopsfotografen. En film i min smak! Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Håll tummarna för sovmorgon.


kent i sommar

Tråkdag.

Men för att även idag försöka få med nåt positivt så kan jag säga att jag igår fixade biljetter till kents spelning här i Eskilstuna i sommar. Det är ändå nåt alldeles speciellt med att se dem på hemmaplan. Så den 17 juli är ett datum att se fram emot. Underbart. Ska hämta ut biljetterna imorgon...

Jaha, vad ska man ta sig för nu då? Roade mig just med att dammsuga. Skulle behöva ta tag i en ordentlig vårstädning här. Men va fan, är ju bara jag som ser eländet. (som iofs inte alls är eländigt om man ska jämföra, men jag känner så)

Köpte nya Cosmopolitan när jag var ut och handlade förut så jag kanske kryper ner under filten o läser den!


2 / 4 - 2010

Dagarna går... Bloggen glöms bort mer och mer. Ska försöka hitta tillbaka till den. Känns som att jag sagt det för många gånger för att nån ska tro på det! Den som lever får se.

Vad har hänt sen sist?! I onsdags fyllde Gustav o Jonathan 9 år så då var jag där på kalas! Trevligt. I torsdags var det ju dan före röd dag så då slutade jag 12. Ägnade eftermiddagen åt att tvätta. Halv fyra kom sedan Emma och vi begav oss ut för att affischera i stan. Sätter upp Peace & Love -affischer på skolor och andra affischeringsställen. Hon stannade sedan kvar här på kvällen. Jag bjöd på tacos och vi var lite kreativa och hade pysselstund. Trevligt.

Idag har också varit en bra dag. En trevlig eftermiddag... Blev en promenad i solen bland annat! Ikväll blev det påskmiddag med släkten hos mor och far. Mamma jobbar imorgon så därför det blev redan idag på Långfredagen. Trevligt och gott.

Vad påsken mer har att erbjuda återstår att se!