Äntligen börjar Grey´s anatomy igen

Ser just nu på säsongsstarten av Grey´s anatomy. Eller, det är reklam nu. Kändes lite som att jag hade hoppats på nåt mer. Det var ju så himla spännande och dramatiskt i det sista avsnittet.... Kändes som att det fattades en bit där. Men men, det är ju ändå hur bra som helst. Älskar verkligen den serien. Ska ställa ifrån mig datorn nu så jag inte missar nåt när det börjar igen.

På väg till sängen

Ett snabbt inlägg innan jag lägger mig...

Var hos Anna och Tindra o hälsade på efter jobbet. Supertrevligt. Anna bjöd på god mat och mumsigt fika! Alltid trevligt att träffa dem =) Sen har jag bara slappat... Är trött nu och tänkte bädda ner mig under täcket! Underbart! God natt!!


Myshelg i Göteborg

Helgen spenderade jag hos älsklingen i Göteborg. Tog lite ledigt från jobbet och åkte dit redan i torsdags eftermiddag. Var dock inte där förrän halv nio på kvällen då det blev buss dit. 5 ½ timmes bussresa är inte kul kan jag tillägga.

Var iaf en väldigt mysig helg. I fredags var vi på Naturhistoriska museet. Var trevligt att stosa omkring där och kika på allt. På kvällen blev det räkor och film. I lördags blev det en sväng på stan. De hade öppnat ett nytt Vero Moda i Nordstan så där hade de en del bra öppningserbjudanden. Köpte ett par gråa jeansleggins och en svart och vit-randig mysig tröja där. Sen köpte jag bara några småsaker. I söndags klockan två gick min buss hemåt igen. Ytterliggare en helg som gått alldeles för fort!!

Tv-tittande

Ikväll har jag tvättat och fixat en del efter jobbet. Är riktigt trött nu. Såg nyss på Idol och nu blir det Grey´s anatomy. De visar de två sista avsnitten från förra säsongen. Såg dem ju då, men kul o se dem igen. Och sista avsnittet var ju verkligen ett bra avsnitt! Hoppas jag orkar vara vaken och se hela, men det är inte så troligt.

Ska lägga mig under filten nu och försöka hålla mig vaken!

Säg ingenting till mig

Sådär ja, nu var Melissas nya skiva "Säg ingenting till mig" förhandsbokad. Så den 14 oktober får jag hem den... Signerad och allt. Ser verkligen fram emot det! Ska försöka se henne i live i höst också. Hoppas på fler datum och platser, för just nu vet jag inte hur jag ska lösa det.


Jag fattar alltihop



En låt på Lasses nya skiva jag fastnat för...

Beck på bio

Ikväll har jag varit på bio och sett "Beck - I stormens öga". Inte den bästa av Beck-filmerna, men Beck är ju alltid Beck.... Så klart den var bra. Var och såg den med Mamma, Pappa och Magnus. Var dock en "repa" på filmen i början och lite på slutet, så som kompensation bjöd de på både dricka och popcorn. Det var knappt nånting som störde alls, så det var ju trevligt.


Nya skivor

I fredags fick jag hem Lasses nya skiva och jag gillar den jättemycket. Visst, den är mer trallvänlig än hans andra skivor. Men den är väldigt bra!! Har bara lyssnat igenom den några gånger, men har lagt in den på ipod:en så jag ska lyssna när jag går och lägger mig.

Såg idag att Melissa Horn snart släpper en ny skiva med - 14 oktober. Blev så glad! Har väntat på det länge nu. Tröttnar aldrig på hennes första skiva! 
Här kan man lyssna på hennes nya låt "Lät du henne komma närmre". Superfin låt.

Helgen hos Emma

Följde med Emma hem till Örebro i fredags. Hon hade fått det fint i sin nya lya. I fredags kväll tog vi det bara lugnt. Åt tacos och tittade på Mia och Klara.

Gick upp redan klockan sju igår morse för att vi skulle till Gustavsvik och bada. Man vill ju vara där tidigt innan det kommer allt för mycket folk. Blev en rejäl cykeltur dit, men lite motion har väl ingen dött av. (Eller?) Var dock en besvikelse att forsen var avstängd. Det är ju den som är roligast. Även en av bubbelpoolerna var avstängd. Så vi var där en timme och sen kände vi att det räckte.

Då bestämde vi oss för att gå på stan! Blev som tur var billigt.... En sminkväska och en ljuslykta var allt som fick följa med mig hem. Kvällen tillbringade vi hos Emma med filmtittande och pizza med hemkörning.

Idag hann vi med en skön promenad i det härliga vädret innan det var dags för mig att åka hem. En mycket trevlig helg har det varit : )

Henk

I fredags var jag och sa hejdå till Henk. Känns så himla obegripligt och hemskt. Det var inte länge sen vi sågs... I somras på Maris födelsedagsfest var det. Vi hade så roligt och han verkade så glad, som alltid! Vi satt och pratade med honom hela kvällen och vi bestämde att vi skulle åka på kryssning i höst. Nu valde han att gå en annan väg och hur fel det än känns så var det vad han ville. 

Tänker extra mycket på hans föräldrar. De verkar vara så oerhört kärleksfulla och fina människor. Allting var iaf jättefint på begravningen och jag är glad jag var där och fick säga hejdå. Vila i frid Henk.


The ugly truth

Ikväll har jag varit på bio med Johanna. Såg "The ugly truth". Den kan jag verkligen rekommendera. Skrattade så tårarna rann. Precis hur kul som helst!! En riktig Karin-film.



Lasse Winnerbäck

Går in på Lasses hemsida och möts av detta:

"Datum för skivsläpp tidigareläggs 3 dagar. Plattan kommer alltså att finnas i butik redan den 18 september. Ni som har förbeställt kommer också att få den på fredag."

Jag beställde den just innan jag gick in på hans sida... Så det var ju en trevlig nyhet. Om jag nu ens hinner få den innan jag beger mig iväg för helgen. Annars väntar den ju på mig på söndag och det är ju aldrig fel. Köpte skivan och boken. Inhandlade även första säsongen av Grey´s anatomy. Vill ju ha alla, men det var bara säsong ett som var billig. Så jag får börja med den.


Som Romeo älskar Julia och som jag älskar dig!!



Vackert vackert!!

Jobb idag

Idag står det jobba på programmet! Blir iofs bara två timmars jobb... Men då får jag iaf fyra timmar att ta ut i ledighet en annan gång så det är ju bra. Är lägenhetsvisningen jag ska jobba på och det är hyffsat roligt. Hoppas det kommer mycket folk.

Sen hade jag lite funderingar på att hinna med en sväng på stan... Men jag får se vad klockan blir och vad jag har lust med när jag har jobbat klart.

Nu måste jag försöka äta nåt, ta en dusch och sen cykla till jobbet!

Positiva jag

Har haft en trevlig dag med bror min. Träffades på förmiddagen och sen grillde vi till lunch. Ohh, vad gott det var. Har blivit alldeles för lite sånt i sommar. Var ju så skönt väder idag också! Sen spelade vi två omgångar alfapet. Var riktigt skoj för det var så jämt hela tiden och vi vann varsin omgång. Vattnade även mamma och pappas blommor, då de fortfarande ligger på stranden i Kreta och har det bra!

Nu ikväll ska jag bara vara hemma och slappa. Är egentligen sugen på att gå ut. Har blivit bjuden på en förfest + utgång och två andra fester... Känns lite tråkigt att inte gå för jag vill ju. Men imorgon ska jag jobba och jag känner mig själv så bra att jag vet att går jag ut ikväll så kommer jag vara bakis imorgon. Vill verkligen inte det när man ska stå och vara trevlig mot eventuella nya hyresgäster. Så jag stannar hemma och har en myskväll för mig själv. Det är inte så tokigt det heller!

Oj vad positiv jag känner mig idag. Hoppas det håller i sig =)

Frank

Jag känner mig inte glad alls. Fick veta ikväll att Frank är död. Känns så fel. Vet inte vad man ska tro... Men det är som det är iaf. Var länge sen jag träffade honom nu, men han var ändå min lilla bebis. Den där lilla skiten som var så rädd för allt när han var liten. Som bara ville krypa upp i ens famn när man var ute och det prasslade till i nån buske. Världens mysigaste hund. Känns så tråkigt att veta att han inte finns längre.


Sugen på resa

Är så himla sugen på att åka utomlands nu. Kollade just på lite resor och man kommer faktiskt undan för en tusenlapp. Finns vettiga sista minuten-resor för mellan 995 - 1500 kronor med ospecificerat boende.... Två veckor för 2000 kronor. Har iofs aldrig åkt med ospecificerat boende, men hur illa kan det bli?! Bara det inte är jättelångt till stan och havet så är jag inte så kinkig. Finns så billiga resor till Grekland, Turkiet, Spanien och Cypern. 

Jag vill!!


En eftermiddag på stan med Anna och Tindra!

Idag har det varit en bra dag. Slutade redan klockan tolv och det lättade upp hela min dag! Efter jobbet åkte jag bara hem och bytte om och sen gick jag och mötte Anna och Tindra på stan. Lunchade på First Class Coffeehouse och sen gick vi på stan. En fika på Åhlens hann vi också med. Äppelpaj med vaniljsås, mums. En riktigt trevlig eftermiddag.

Ska bara ta det lugnt nu ikväll... Tror jag.


Fikat på stan

Träffade Johanna idag efter jobbet. Gick en sväng på stan och tog en fika på Wayne´s... Det var trevligt, länge sen vi sågs så det blev en massa skitsnack. Shoppade dock ingenting vilket var väldigt duktigt av mig. Ska försöka fortsätta på den linjen.... Se hur länge det håller!


Sova!!

Efter 2 ½ timmars sömn i soffan är det dags för sängen.... Godnatt!

Min tisdag

Oj oj oj vad jag var trött imorse! Vaknade och tog upp mobilen för att kolla vad klockan var och hur länge till jag skulle få sova.... Så var klockan såklart 5.50 och jag skulle upp klockan 6.00. Blev så himla besviken. Men det var bara att kliva upp.

Har varit en ganska bra dag idag ändå. Förutom att jag var skitförbannad på förmiddagen. Det bara kom och jag hade ingen aning om varför, vilket gjorde mig ännu mer arg. Men det rann av mig ganska fort och sen var allt frid och fröjd igen.

Efter jobbet åkte jag och vattnade mamma och pappas blommor och sen hem och laga mat och fixa lite. Väldigt skönt att sätta sig här i soffan nu. Kommer nog inte orka göra så mycket mer innan det är dags för sängen! Bara slappa!!

Upp på väggen

Helgen som var spenderade jag med Anders.... Vi tog det mest lugnt. Förkylningen har blivit bra mycket bättre med så idag jobbade jag. Det är ju bra för plånboken!! 

Igår fick jag hem en sak jag kärade ner mig i när jag och Anders var i en liten heminredningsaffär i Köping i somras... Väggord som jag tänkte sätta upp i vardagsrummet. Kärlek. Då hade jag aldrig sett sådana väggord förut, men nu finns det ju en hel del... Har dock inte sett nån exakt likadan som denna än. Jag såg den i affären en dag och dagen efter när jag skulle köpa den, var såklart affären stängd pga ägarbyte. Tur för mig att Anders mamma var så snäll att hon gick och köpte den till mig sen. Jag är vilket fall mycket nöjd. Nu ska den bara upp på väggen!!


Gör din egen fotobok

Hittade en spännande grej på en blogg jag läser.... Tack för tipset Ida. Det är Fuji Direkt som erbjuder en gratis fotobok till den som har egen blogg eller hemsida och som skriver minst 100 ord  om fotoboken och publicerar på sin sida. Klart man nappar på det!

Att göra en
Fujifilm Fotobok är väldigt enkelt, du laddar hem ett program på deras hemsida och sen är det bara att sätta igång. Man kan göra dem i olika storlekar, alltifrån A4 - A6. De mindre fotoböckerna har ett mjukare omslag medan de större har precis som en bok ett hårdare omslag. Du väljer helt själv vilka färger det ska vara och hur bakgrunden ska se ut, lägger in bilder och text och sätter en titel på din bok. Det finns mängder av effekter att välja mellan och det är bara fantasin som sätter gränser. Varför inte göra en bok om dina barns uppväxt eller om en oförglömlig resa?

Jag ser fram emot att göra min egen fotobok!!



Bild från Fujifilm 


Besök väntas 22.00

Att vara hemma och vara sjuk är inte helt kul. Ikväll kommer iaf Anders hit. Var en månad sen vi sågs sist... Vet inte hur jag klarat av den här månaden ärligt talat. Ska iaf bli underbart att spendera helgen med honom. Nu ska jag vila och göra allt för att vara någorlunda pigg ikväll.


Otrogen på öppen gata

Kom just hem från affären. Jag känner mig så skyldig när jag går ut när jag är hemma och är sjuk.... Som att jag bluffar liksom och inte alls är sjuk utan bara är hemma och latar mig. Men man måste ju trots allt äta och så behövde jag halstabletter!! Jag känner mig iaf lite bättre idag, vilket känns väldigt skönt.


Nu ska jag fortsätta läsa boken jag läser nu. "Otrogen på öppen gata". Har bara 50 sidor kvar så snart är den utläst också. Har hamnat i en riktig läs-period. Vad ska jag läsa sen då?



Badet nästa!

Man blir så himla ynklig när man är sjuk... Usch! Jag hade även gjort misstaget att glömma stänga av alarmet igår kväll så det gick igång klockan sex imorse, så då vaknade jag och hade sedan svårt att somna om. Blev sedan uppstigning 8.30. Blir en mycket lugn dag här i soffan idag också. Vila så mycket det bara går, dricka en massa vatten och bara ta hand om mig själv. Tänkte börja med ett varmt bad... Bara det känns som ett stort projekt när man är sjuk. Hehe.

Idag åker mamma och pappa till Grekland också. Jag är väldigt avundsjuk! Hoppas de får en underbar semester!!

Svininfluensan eller förkylning?

Är det svininfluensan man åkt på eller är det bara en jävlig förkylning? Förutom allt som hör förkylningen till har jag den här huvudvärken som jag tror vill döda mig och känner mig så yr och konstig. Har legat här i soffan hela dagen.... Nu ska jag snart se Grey´s anatomy och unga mödrar.... Är ju repriser så jag har sett båda programmen innan, men vad gör väl det. Skulle egentligen tvätta ikväll, men jag orkar knappt resa mig från soffan så jag får het enkelt strunta i det.

De ringde från tandläkaren idag med och ville jag skulle komma dit imorgon då de fått en återbudstid. Förklarade att jag var väldigt förkyld och var hemma från jobbet och allt... Men det struntade hon i och frågade om kl 8.00 imorgon passar. Vet inte vad hon tänkte med, men jag vill inte ligga hos tandläkaren och må såhär och till på köpet smitta ner alla där. Hon blev lite småsur och gav mig en tid i slutet av oktober istället. Jag säger då det, folk!!

Tv:n kallar!!


Sjuker

Idag är jag sjuk och hemma från jobbet. Halsont, snuvig och en jäkla huvudvärk. Har jobbat där jag jobbar nu i fyra år nu och detta är första gången jag är hemma från jobbet och är sjuk. Kan inte minnas att jag varit det tidigare heller och under gymnasiet var jag nog inte hemma en enda dag. Så vad gör man egentligen när man är hemma och sjuk?! Hehe. Nej jag ska bara vila... Tittar just nu på Vänner säsong sju. Tv går ju inte att se på, det går bara skräp såhär på dagarna. Var en snabbis till Ica förut för jag behövde få hem lite mat och framför allt behövde jag halstabletter.... Lite ätbart fick jag hem, men halstabletter hade det inga. Min energi var liksom slut efter handlingen så jag orkade inte gå till apoteket heller. Tack och lov att jag har nässpray, det är min drog just nu... Skulle inte överleva utan den =)

Nej, ett till avsnit av Vänner.... Hoppas jag kan sova en stund med, det skulle jag behöva.