Lite nyårsfix på stan

De här lediga dagarna går hur fort som helst... Idag har jag träffat Emma på stan. Vi började med en lunch på Ming med massa skitsnack och skvaller. Sen blev det en shoppingtur. Var lite saker jag behövde inför imorgon... Köpte ju en klänning häromdan, men till den behövde jag en bh utan axelband. Det var inte det lättaste att hitta, men till slut hittade jag en på Twilfit. Brukar aldrig unna mig själv några underkläder därifrån, men jag känner mig nöjd med denna! Köpte även strumpbyxor och ett par nya örhängen till imorgon. Så handlade vi på systemet med. Trevlig eftermiddag.

Känner mig dock lite nere. Det bara kom över mig när jag kom hem. Så mycket som bara maler i mitt huvud just nu. Sov uruselt i natt med. Halv fyra hade jag inte sovit alls och funderade på att gå upp. Låg kvar iaf och slumrade väl till några korta stunder. Hoppas på bättre sömn i natt. Har bara inte hittat den där knappen där man kan stänga av alla tankar.

Ikväll blir det lugnt. På gott och ont.

Dyngkåt och hur helig som helst

Då var jag hemkommen från shoppingturen med Emma och Mari. Började på stan strax efter 10 imorse och slutade på Tuna Park för ungefär en timme sedan. Däremellan lunchade vi på Beirut Seller. Var hur länge sen som helst jag åt där och det var lika gott som jag mindes det. Åt lamm med klyftpotatis : )

Lite inköp blev det idag. Köpte en klänning som jag tänkte ha på nyår... Nu måste jag bara springa stan runt och leta efter en bh man kan ha utan axelband och som sitter uppe och inte ser helt förskräcklig ut. Blir en spännande utmaning. Så köpte jag en till klänning / tunika.... En svart enkel med knappar. Lite underkläder och en till kort trikåkjol fick följa med mig hem också. Till sist unnade jag mig även Mia Skäringers bok. Har gått och tittat på den ett bra tag nu och jag ville verkligen ha den. Vet att den blir billigare om man skulle beställa den, men jag ville faktiskt ha den idag! Ska bli så kul att läsa den : )



Emma och jag hämtade även ut biljetter som vi bokat. I mars ska vi gå och se på Fredrik Lindström på Lokomotivet. Ser jag fram emot : )

Nu blir det en dusch och sen ska här ses på film!

Stan med flickorna idag

Så irriterande att jag jag knappt kunde sova i natt... Åhh, jag trodde det var slut på på sömnproblemen, men inte då. Om 40 minuter ska jag träffa Emma och Mari. Jag har inte klätt på mig och gjort mig iordning och frukost har jag inte heller ätit så det är kanske bäst att jag tar tag i det på en gång. Vi ska gå en sväng på stan och sen käka lunch.... Att jag hittar nåt på rean har jag iaf nästan fått glömma. Känns som att det mest är skit och det som är nåt värt att ha finns bara i stora storlekar. Men jag kanske hittar nåt fint till nyår till ordinarie pris. Hoppas!!

Dags att fixa iordning mig! =)

Julen

Nu är julen i princip över då.... Hade en mysig julafton. Gillar verkligen julen.

Dagen började med att mitt alarm gick igång klockan sex på morgonen i vanlig ordning. Nöjd jag blev. Somnade iaf om och gick upp vid åtta-tiden. Så slog jag in julklappar och sen var jag upp till farfar och önskade honom god jul. Sen var jag hem och gjorde mig iordning innan firandet hemma hos mamma och pappa. Där gick dagen till som vanligt. Som det ska vara alltså. Först Kalle Anka med julgodis, sen kom Tomten och alla julklappar delades ut, sen blev det mat och efter det fika. Nice!!

  

Ja, så här snygga kan jag o Gustav vara på julafton. Hehe.

Juldagen sen var lugn... Att gå ut hade jag ingen som helst lust med. Hade det bättre här hemma =) Idag har jag träffat Emma. Blev en tur på mellandagsrean, men hittade inget alls. Hon följde med hit en sväng sen och vi snackade en massa skit. Trevligt.


23 / 12 - 2009

Dan före julafton idag, redan. Helt galet : )

Idag efter jobbet sprang jag ner en snabbis på stan.... Köpte mest lite julpapper och några småsaker till mig själv. Promenerade sedan till mor och far, där allt var sig likt dan före julafton. Vi klädde granen och pysslade lite. Blev sedan en skinksmörgås till Sunes Jul. Mysigt värre. Kom hem för en halvtimme sen ungefär.

Har inte slagit in mina julklappar än.... Tur jag inte har så många. Blir nog imorgon iaf. Skönt att varva ner lite nu innan sängen. Tror jag satsar på någorlunda tidig uppstigning imorgon.

God natt så småningom!


Nystädat är aldrig fel

Ett litet kort inlägg innan jag förflyttar mig till sängen... Slutade klockan tolv idag. Kändes riktigt bra att få gå hem då och tvätta och städa här hemma. Känns så bra att ha det gjort. Inte just för att det är jul, för jag har dissat julen nästan helt här hemma. Har bara ljusstakar och lite julblommor. (Eventuellt ska jag införskaffa en mistel imorgon med) Nej, det känns mest skönt att ha det ordentligt städat nu innan ledigheten börjar. Så slipper man städa det första man gör. En jobbardag kvar nu och sen hela elva dagars ledighet.... Me like!!

Har även hälsat på farfar på eftermiddagen. Känns skönt att ha varit där, även fast det helt klart inte känns bra att se honom så dålig. Träffade även farmor där. Det var kul, länge sen jag såg henne. Sen blev det shopping på Ekängen. Nu är det verkligen dags för sängen. Känns att jag hållit igång hela dagen och kvällen. Imorgon ringer klockan kl sex som vanligt och då är jag såklart pigg och utvilad. Eller nåt =)

Snälla snälla tomten...

Överst på min önskelista står just nu en klänning som jag hittade på stan idag. Jag blev så kär i den. Tyckte den såg fin ut, men trodde jag skulle se för gräslig ut i den. Det gjorde jag inte! Det var en kort jeansklänning. Hur snygg som helst. Den kostar dock 600 kronor. Så snälla snälla tomten!! Nej, jag får nog önska den av mig själv till efter jul. Att tro den kommer finnas med på mellandagsrean är nog att hoppas för mycket. Men man vet aldrig.  

Stressig måndag

Har varit så otroligt mycket att göra på jobbet idag och telefonen har jag knappt hunnit stoppa ner i fickan innan det var dags igen. Men så har ju dagen av förklarliga skäl gått fort också. Efter jobbet träffade jag Emma för lite mat på stan och shopping. Det var den sista julklappen som inhandlades. Nästan, har en liten sak kvar att köpa bara... Men den räknas knappt.

Imorgon efter jobbet är det tvätta, städa och fixa här hemma som gäller. Då ska datorn få förbli avstängd tills det är klart. Annars vet jag hur det går. Ska bara poppa Lasse och ta tag i det jag skjutit upp ett tag nu! =)


Stan & Tuna Park

Idag träffade jag Johanna klockan 12, direkt när stan öppnade. Vi strosade runt där ni några timmar, men det blev inga julklappar inhandlade. Köpte dock en jätterfin klänning / linne på Vero Moda. Vill gärna ha den som klänning, men den är lite på gränsen till för kort. Är väldigt nöjd med den iaf. Fick sedan tips av Johanna om en trikåkjol som fanns på H&M man kan ha under så det ser ut som ett lite längre linne under bara, så den köpte jag med. Kanon ju!! Så blev det mat på stan innan vi skiljdes åt.

Eftersom julklapps-shoppingen gick så dåligt på stan bestämde jag mig för att åka till Tuna Park så jag tog bussen dit. Där gick det lite bättre =) Tog sedan en promenad hem därifrån. Kallt och snöigt, men rätt skönt ändå med en promenad.

Jag känner mig på bra humör ikväll... Det känns lite annorlunda! ; )

Lugn hemmakväll

Redan lördag kväll.... Dagen började illa, men blev bättre allt eftersom. Var inte helt nöjd på förmiddagen. Men sen tog jag en dusch och begav mig ut på stan. Köpte födelsedagspresent till Nathalie och till mig själv blev det ett par nya snygga strumpbyxor. Ett par vita håliga : )

Klockan tre var det sedan kalas för Nathalie. Det bjöds på tacos och det var supergott! Kvällen har jag spenderat här hemma.... Först kändes det sådär. Men jag har haft en rätt bra kväll ändå faktiskt.

Imorgon väntar julklapps-shopping med Johanna. Ser jag fram emot.

Läs inte detta ; )

Varför känner man mer för o blogga de dagar när man inte är på topp? De dagarna när man kanske egentligen inte borde dela med sig av hur det är. Idag är jag mest allmänt missnöjd med hur saker och ting är. Idag är en sån dag som jag bara känner att vad fan är meningen med att ens gå upp på morgonen?!

Men det är väl bara att försöka tränga undan alla tankar och känslor.... Och gå en sväng på stan kanske! Shopping löser väl alla problem? Är dock inte ens shoppingsugen. Men en dusch kanske gör susen.

Godnatt

Börjar bli dags för sängen här. Har inte så mycket att blogga om alls för tillfället, men tänkte bara skriva en liten rad.

En vecka till julafton idag. Helt otroligt vad fort tiden går. Ser fram emot det och ledigheten som snart är här. Fyra jobbardagar kvar och sen väntar elva dagars sammanhängande ledighet. Det är lyx det. Då ni, då ska jag sova ut om jag kan. Jag ska nog till o med binda fast mig själv i sängen och inte låta mig själv gå därifrån på flera dagar. Kanske jag till slut somnar av ren uttråkning. Vad vet jag. Sömn behöver jag iaf.

Imorgon väntar säsongens och veckans andra julbord....

Nu ska jag krypa ner under täcket med nya Cosmopolitan. Natti!


En liten bild bara



Fick denna bild av Emma ikväll.
Gillar den.


Snö, snö o mera snö!

Oj oj oj, vad det har snöat... Började igår kväll och sen verkar det ha snöat hela natten. Var helvitt när jag tittade ut imorse. Så det har blivit snöskottning två gånger på jobbet idag. Känner mig öm både lite här och där. Har sedan fortsatt snöa precis hela dagen och kvällen. Så jag vet vad jag har och göra imorgon bitti med. Men det är vackert värre just nu. Lite julkänsla smyger sig på.

Hade lite planer på att hälsa på farfar idag... Men jag är så himla förkyld och jag vill verkligen inte smitta ner honom. Blir en annan dag helt enkelt. Det är tanken som räknas....

Fick hem min plattång idag som jag trodde skulle komma i slutet av veckan, det var snabbt värre. Har redan hunnit testa den och jag är löjligt nöjd. Tror minsann den är så bra som det sägs.



Ikväll har jag bara legat i soffan... Blir så när man går och jobbar fökyld och jäklig. Man är helt slut när man kommer hem. Har till-o-med sovit en liten stund till Vänner säsong 8. Avsnitten räcker så mycket längre på så sätt! Blir att titta om på dem imorgon.

Gnäll-Karin.

Lyckat... Vi toppar all skit med en förkylning. Det är precis vad jag behöver. Ska snart sluta gnälla här i bloggen för det är som sagt inte så kul för andra o läsa. Men just nu är det synd om mig, speciellt för att det var så länge sen jag sov bra. I natt sov jag knappt alls. Låg och vred och vände på mig och kollade på klockan som gick alldeles för fort. Inte konstigt att man är trött.

Har trösthandlat två julklappar till mig själv. Den ena kom idag och det är min parfym. Har varit utan den några dagar nu, så skönt o få hem den. I slutat på veckan gissar jag min andra klapp kommer.... En ny plattång! God jul va!

Nu ska jag och min huvudvärk snart förflytta oss till sängen. Natti!

Älskade Lasse



Jag vet, kassa bilder tagna med mobilkameran. Men det är iaf ett fint motiv. Lars Winnerbäck när han kom ut och hälsade och skrev lite autografer innan konserten igår. Ska inhandla en ram nån dag och sätta in autografen och även mitt plektrum. Ångrar att jag inte hade kameran med mig så man hade fått bättre bilder, men det är lätt o vara efterklok. Tog dock inga bilder under konserten. Ville bara njuta och uppleva det där och då! Underbart.


Lars Winnerbäck 12 / 12 - 2009 Conventum

Behövde verkligen en dag som denna. Blev hämtad av Anna, Roger och Tindra vid tolv-tiden och så åkte vi hem till dem och åt supergod mat från Spicy Hot. Så spelade jag och Anna lite kort i väntan på mamma och pappa som skulle passa Tindra. Efter två åkte vi till Örebro och parkerade vid conventum där Lasse skulle spela... Gick en sväng till stan för att äta och så. Strax före sex ställde vi oss i kön och insläppet skulle vara klockan sju (blev dock insläppta lite tidigare) ... Hade redan gett upp hoppet om några bra platser så tänkte att vi inte behöver köa längre än så. Men vi hade verkligen tur och fick stå längst fram!! Mycket tack vare att Roger tog våra jackor och vi slapp stå i garderobs-kön med.

När vi slår oss ner där på golvet i lugn och ro och bara är nöjda med våra platser händer nånting vi inte alls räknat med. Lasse dyker upp!! =) Han kom fram och skrev några autografer och småpratade lite. Lycka!! Blev helt skakis.... Så nu har jag hans autograf på min biljett. Kanske dyker upp en bild imorgon. Om det blev nån som man ens ser att det är han på. Hade bara mobilen att ta kort med, så blev inge bra tyvärr. Han var iaf supertrevlig och go! Fina Lasse. Kul att få träffa honom sådär!

Förbandet var dock inställt... Andreas Grega skulle det ha varit. Visste inte ens vem det var så det gjorde inte så mycket. Det var ju Lasse vi var där för.

Winnerbäck gjorde verkligen en kanonspelning! Har inget att klaga på. Han spelade en massa bra låtar och det var riktigt härlig känsla. Han var så glad och tacksam och det är så kul att se. Finns inga ord att beskriva konserten, så jag ska inte ens försöka! Skitbra var det iaf.

Så glad att jag fick detta avbrott från allt.... Hoppas jag får en natts sömn nu. Ohh vad jag skulle behöva det. Godnatt!

Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt

Känner mig just nu ensammast i hela världen.... Men mer om det behöver ni inte lyssna på just nu iaf. Behåller det för mig själv.

Idag efter jobbet blev det handling med mamma, pappa och Magnus. Skönt att komma iväg till en lite större o billigare affär och slippa bära hem de tunga kassarna själv med. Två hyacinter fick följa med mig hem också så nu har jag gjort iordning två små fina krukor med en hyacint i varje och lite mossa och små fina svampar i! Det är mer jul än det mesta tycker jag. Luktar så underbart gott med sen.

Har slötittat lite på idol ikväll med. Var ju final. Tyvärr blev det som jag trodde, Erik vann. Jag hejade på Calle! Men men, de var bra båda två.

Borde snart gå och lägga mig med tanke på den lilla sömn jag fått de senaste dagarna... Men det gäller att kunna koppla av också. Det är kört än så länge iaf.

Imorgon är det dags för den efterlängtade Lasse-konserten!!




"Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt"



....



Lyssnar på den här låten om och om igen.... Önskar jag kunde sluta. Önskar även att jag kunde stänga av alla dessa tankar och känslor.

.......

färglös som en tår blir jag utan dina andetag...


"Livet är härligt att leva"

Vill egentligen bara skriva om dagen som gått, om att jag träffade Mari på stan idag och att jag köpte en jättefin tröja och.... Blablabla. Men det känns inte alls meningsfullt just nu.... Jag mår illa, jag har huvudvärk och ingenting känns bra. Eller allt känns skit rättare sagt. Så fel, så fel! Så galet jävla fel så inga ord räcker till.

Fick höra igår att "Livet är härligt att leva". Idag vet jag inte hur mycket jag kan hålla med om det. Fick även höra att allt som tynger mig nu kommer bli bättre. Vet inte hur mycket jag tror på det heller.


7 / 12 - 2009

Mycket tankar och mycket intryck har det varit ikväll. Intressant var det. En hel del tänkvärt. Mer än så säger vi väl inte om det.

Har inte så mycket att berätta om idag. Känner mig både trött och hungrig. Åt en halv minipizza till lunch och en snickers till kvällsmat. Det är inte att rekommendera och från och med nu är det skärpning på den fronten.

Imorgon efter jobbet ska jag träffa Mari.... Se om Johanna har tid och lust att följa med också, har inte fått nåt svar än. Länge sen jag träffade dem båda!

Lekt med Tindra hela eftermiddagen

Den här dagen har gått jättefort. Hämtade upp mamma och pappa på busstationen strax efter 12 och skjutsade hem dem. Cyklade sedan direkt till Anna. Där hade jag tur och fick mat när jag kom, supergott. Var sedan barnvakt till Tindra på eftermiddagen medan Anna, Roger, Gustav, Jonathan och Nathalie var på Luciakonserten. Det var skoj. Vi lekte och hade det bra. Mysigt. Gick hur bra som helst.

Sen jag kom hem ikväll har jag bara slappat. Just nu lyser det andra ljuset i adventsljusstaken... Det går undan nu.

LW 12 / 12 + 14 / 8

På lördag är det dags för den efterlängtade Winnerbäck-konserten. Äntligen!! Ser verkligen fram emot att få träffa Lasse igen. Det som är så himla bra är att det redan avslöjats att det blir en turné även i sommar! Så den 14 augusti ska jag se honom vid Strömsholms slott också. Samma datum och samma plats som förra året. Blir även fler artister då på två olika scener. Hoppas det blir några bra. Jag håller mina tummar för att Melissa Horn följer med! Det vore guld!! Men ja, det är ju åtta månader kvar dit.... Närmast ser jag fram emot lördagen i Örebro.

 
Anna och jag i väntan på Lars,
längst fram såklart.

 
Självaste L.W.


Min lördag

Har haft besök av Anna och barnen idag. Vi fikade här och sen tog vi en liten runda på stan. Alltid trevligt att träffa dem. Sen hann vi med ett besök hos farfar på sjukhuset också... Idag var han någorlunda pigg och det är så skönt att se.

Blir nu en lugn kväll här hemma, precis som igår ... Har ingen lust att hitta på nånting. Så det blir jag, mina tankar, Lars Winnerbäck och min godispåse från godisland ikväll.

4 / 12 - 2009

Hade min tidiga fredag idag... Cyklade hem till mor och far direkt efter jobbet för att sedan skjutsa dem till busstationen. Hoppas de får det trevligt på deras kryssning. Sen tog jag mig en sväng på stan... Kvällen spenderar jag här i min ensamhet. Har sett på idol ikväll och nu väntar jag bara på att få se vem som åker ut. Det är svårt nu för alla som är kvar är faktiskt värdiga vinnare. Jag vill dock helst se Tove och Calle i finalen. Men så blir det alldeles säkert inte.

Känner mig helt orolig i kroppen och kan inte slappna av alls. Så jobbigt när man länge sett fram emot att bara slappa och göra ingenting. Sen när man väl kan göra det så går det inte iaf. Funderar på att slå på en gammal säsong av Vänner... Det kan hjälpa ibland.

Liten shoppingtur med Johanna

Lusten att blogga har inte varit på topp här... Får se om det blir nån ändring på det.

Har varit på stan med Johanna ikväll. Trevligt! Inhandlade årets första julklapp... Till minstingen =) Vet inte alls vad jag ska köpa till de övriga "barnen". Handlar ju iaf bara till barnen, så så många klappar blir det ju inte. Även fast jag gärna skulle köpa till alla... Men bestämt är bestämt. Köpte även en tröja till mig själv på stan. Och hungriga som vi var begav vi oss sedan till Wayne's Coffee för lite mat. Blev nachos, smakade fint!

I övrigt är jag inte världens gladaste Karin just nu. Men det kanske blir ändring på det nån gång framöver. Vi hoppas på det.