Fint väder, det gillas!

Underbart väder idag också. Emma och jag cyklade till Vilsta till kl elva, så låg vi där och solade några timmar. Det var hur skönt som helst. Hade frukost och annat gott med oss. Mycket trevligt. Är ju Morsdag idag med så på eftermiddagen var jag o firade mamma.

Jobb imorgon igen då.... Helgerna bara försvinner.


Idag har jag varit ute o sprungit!!!

Den här veckan har gått fort... I tisdags jobbade jag länge, 7 - 20. Och sen gick jag och mötte Anders på stationen. En glad överraskning att han kom hit några dagar. Känns så lyxigt med hans sällskap på vardagskvällarna! =) 

Igår var jag på vattenjympa med kost- och motionskursen. Väldigt mycket jobbigare än man tror. Riktigt skoj var det. Efter det blev det en sväng på stan med Emma och lite tv-tittande hos mig. Idag har jag varit på stan med Anna och Tindra. Köpte en typ strandklänning på Vero Moda. Sen tog jag mig en cykeltur till Vilsta och la mig där och solade. Riktig sommarvärme idag, underbart. Sen fick jag för mig att jag skulle ut och springa.... Riktigt stolt över mig själv, men aj vad ont i benen jag har.

Har haft en riktigt dålig dag idag... Eller förmiddagen var riktigt kass. Har tänkt för mycket på allt och det har känts så himla hopplöst. Sen kom jag ut i solen och det kändes iaf lite bättre.


Sömnbrist

Helt otroligt vad svårt det kan vara att sova  ibland... Eller nästan alltid numera. Blev inte mycket sömn alls i natt, så jag hoppas det blir bättre i natt. Ska nog bege mig till sängen redan nu....

Godnatt!

Stan med flickorna

Idag har jag varit på stan med Emma och Mari. Det var trevligt... Men eftersom jag är pank blev det inget handlat. Eller jo, en sollotion... Men det får man nog se som en nödvändighet. Är iofs inte så himla mycket sol ute nu, men det ska väl komma snart får man hoppas. Vi lunchade även på stan vilket inte var helt uppskattat av plånboken.... Åt kycklingsallad på phoenix, den är riktigt god.

Känns inge vidare att det redan är söndag... Långledigheten har gått för fort. Så imorgon blir det att ha väckarklockan på 06.00 igen då. Yippie! Pigg och utvilad... Hmm.


Kväll blir natt och tankarna för stora

Hatar den där jäkla oroskänslan som verkar ha flyttat in i min mage för o stanna.... Den finns där utan att jag egentligen kan sätta ord på varför den är där. Eller... allt grundar sig väl i oron om framtiden. På hur vi ska lösa saker. För visst kommer vi lösa dem?! Finns inget jag vill hellre än det iaf.

Roar mig även med att grubbla på mer oväsentliga saker... Bara för att jag ändå är i farten liksom. Som t ex.... Peace and Love. Hur ska jag göra? Ska jag åka? Är ju en hel del jag verkligen skulle vilja se. Framför allt då Winnerbäcks (tre!!) spelningar.... Men även Håkan Hellström, Hello Saferide, Miss Li, Sofia Karlsson, Anna Ternheim, A Camp, Abalone dots m fl. Var ju inställd på att gå så vore kanske avslaget och strunta i det.

En ännu mer oväsentlig grej jag funderar på är om jag skulle unna mig en ny mobiltelefon för pengar jag inte har. Vilket egentligen är väldigt olikt mig.... Jag brukar vara den som sparar ihop till det jag vill ha först. Men jag är så trött på min mobil... Gick på ett erbjudande när vi var på Grönan förra helgen. Jag måste vara otrevlig mot dem, annars går jag på deras kassa erbjudanden. Eller, var väl iofs inte så kasst.... Telefonen går på ungefär lika mkt med deras avbetalning som om jag skulle köpa den kontant. Men har kommit på att det kanske inte är den telefonen jag vill ha trots allt. Är ju 14 dagars ångersrätt så det är ju inga problem alls. Kanske borde lägga till några hundra för att få den telefonen jag är mest sugen på istället.... Kostar ju iofs som en utlandsresa, så på så sätt känns det ju helt onödigt.

Tur att man har såna saker att lägga sin energi på!

Borde egentligen sova nu, men det kommer inte hända på en bra stund.... Svårt som tusan att koppla av. Jag kommer säkert på fler saker att grubbla på så jag slipper tänka på det som verkligen gnager mig.


Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din
Håkan Hellström

Bloggtorka som vanligt

Nu är det sådär länge sen det bloggades igen. Har varit lite långledigt här. Jobbade halvdag i onsdags och på kvällen blev det Bishops arms med vännerna. Anders kom hit då också... Lite spontant sådär =) Väldigt glad blev jag över det. I torsdags blev det en lång promenad med Slagstaglass som mål. Kvällen spenderades hemma i soffan... Hämtade hem mat från Spicy Hot och kikade på film. Även gårdagskvällen blev lugn med filmtittande.... Filmen var dock ingen höjdare. Det får nog jag ta på mig för det var jag som tyckte vi skulle hyra den.... Minns inte ens vad det hette. Väldigt skönt har det iaf varit att vara ledig både torsdag och fredag. Idag vid tolv åkte Anders hem till Borlänge... Det kändes ju sådär lagom kul. Usch vad jag inte gillar det...

Bestämde mig iaf för att gå till mamma och pappa då. Vi grillade korv och hade det trevligt. Sen gick vi till farmor och farfar och hälsade på. De hade fått det riktigt mysigt i den nya lägenheten.

Nu känner jag mig rastlös, lite smådeppig och har alldeles för många tankar i huvudet...

Duktiga jag

Idag har jag varit duktig... Var på spinning med kost- och motionskursen. Tog verkligen ut mig och kämpade på allt vad jag hade, så det var skönt. Träna på arbetstid är nåt man alltid borde få göra. Dock gillar jag passen på Friskis & Svettis bättre, de är lite mer varierande. Här gjorde man samma sak en hel låt och bytte bara position när det blev ny låt, så det skulle jag nog tröttna på i längden. Mycket dyrare där med och färre pass. Så friskis är nog rätt bra.... Om man bara kunde pallra sig dit nångång dvs.

Imorgon står det arbete på programmet och efter det ännu mera arbete! Jobba 7 - 16, jobba på borådsmötet 17.30 - 19.30 (?). Blir en lång dag så jag tror det borde bli sängen tidigt ikväll. Sov hyffsat bra natten som var, det var ett tag sen jag gjorde det. Eller, sover ju alltid bra med Anders vid min sida.... Men så kan det visst inte alltid vara.

Ett avsnitt till av Vänner får det bli nu!


Helgen i Stockholm

Den här helgen försvann alldeles för fort, men det är väl så när man har det bra. Åkte som sagt till Stockholm i lördags för att träffa Anders. Vi bestämde oss för att gå på Gröna Lund, precis som ett gäng andra människor den finaste och soligaste dagen på länge! =). Men vi kom dit tidigt och då var det inte så himla mycket folk. Deras nya attraktion Insane var hur grym som helst. Man ångrade sig varje gång när man satt där, men oj vad kul det var! Nåt annat jag aldrig åkt innan och var tvungen att testa var Fritt fall tilt... Mycket läskigare än vanliga fritt fall. Att hänga ståendes och tippas framåt och sedan falla fritt från 80 meters höjd. Man är inte särskilt kaxig. Var iaf en toppendag!!

Idag har vi gått en sväng på stan. Det var också trevligt. Köpte ingenting, men kul att kika lite. Sen blev det tåget hem vid sex. Är ju jobbardag imorgon igen. Känns sådär lagom kul. Är iaf kort vecka nu, 2 ½ dagar. Lyxigt. Vad som händer den långa helgen har jag dock ingen aning om än....

Lite sömn kanske?! Om en stund.

Stockholm imorgon : )

Har varit en trevlig kväll.... Umgåtts med Emma. Blev en sväng på stan. Var helt inställd på att jag skulle köpa en klänning, sen ångrade jag mig och skulle köpa ett par byxor... Men jag kom till slut hem med ett par skor. Det hade jag egentligen inte riktigt råd med. Men det var 20 % rabatt som bara gällde idag så jag var ju tvungen o passa på. Sen blev det tacos och tv-tittande hos mig.

Nu måste jag verkligen sova för det är tidig uppstigning imorgon fast det är lördag. Klockan nio går mitt tåg till Stockholm.... Ska träffa Anders som är där redan nu. Det ser jag verkligen fram emot. Får väl se vad vi ska hitta på =) Är lite jag måste hinna göra innan jag åker med så jag vet inte när jag måste gå upp... Klockan sju kanske. Oj oj vad tidigt, nu ska här sovas!

Godnatt!


Stopp



Har verkligen fastnat för den här låten med Veronica Maggio!!

...

Har varit en ganska bra dag... trots att det varit fullt upp, trots att det har skrikits på mig att jag skulle dra åt helvete, trots att jag inte varit helt nöjd med folks ovilja att hjälpa till. Klockan två var det iaf dags för kost- och motionskursen. Var inte särskilt pepp på det, men när jag väl kom dit var det jättebra. Var ingen teori idag, utan bara träning... Cirkelträning och sen var vi i gymmet en stund. Jag som alltid trott att det inte skulle vara nåt för mig, men det var ju hur kul som helst. Jag kommer garanterat ha träningsvärk imorgon.


Ytterligare en bra helg

Här har det inte blivit mycket bloggande... Så kan det gå =)

I torsdags kväll åkte jag till Borlänge för att spendera helgen med den bästa. I fredags var det tänkt att vi skulle bada, men när vi kom till badhuset visade det sig att det var stängt pga reparation. Det kändes lite tråkigt, men vi spenderade dagen på Kupolen istället. Det var mycket trevligt. Inhandlade två fina linnen och så hann vi med både lunch och en fika där. På lördagkväll var vi på Cozmoz och lyssnade på några som spelade där.... Var skoj! Har även hunnit med att se på en massa avsnitt av "Kvarteret Skatan" i helgen. Väldigt kul serie det där... Blev lite stressigt idag när jag skulle åka hem med, så jag hann precis med tåget. Tror vi skyller det på Kvarteret skatan =)

Nu är det verkligen sovdags här. Godnatt!

Mååååndag

Fick inte mycket sömn i natt, så jag var lagom pigg och glad när jag trampade iväg till jobbet i regnet imorse. Ännu gladare blev jag när jag helt plötsligt mindes att mina jobbarskor inte tål vatten... Så det var mysigt värre. Var fullt upp hela dagen och tiden gick fort, så det var ju positivt iaf.

Var även kost- och motionskursen idag.... Stod stavgång på programmet idag och det var väl inget jag direkt såg fram emot. Tänkte att det är ju bra töntigt och det var väl ungefär så det kändes när jag fick stavarna i händerna. Men när vi gått en bit så var det faktiskt helt okej. Nästan kul till o med. Sägs ju även att man förbränner 25 % mer när man går med stavar än utan, så det är ju bra. Kul att testa var det iaf. Blev 2.5 km i spåret.

Blev stan med Emma sen efter jobbet, men jag var duktig och shoppade ingenting. Blev ju både nya skor, tröja och underkläder när Anders och jag var på stan i torsdags så jag kände att det fick räcka för en stund.

Nu blir det lite vila!


Söndag 3 / 5 - 2009

I onsdags fick jag veta att nånting jag verkligen gått och hoppats på inte gick som jag ville. Tog det nog hårdare än vad jag trodde jag skulle göra. Men inte mycket att göra åt det. Samtidigt som jag är missnöjd så är jag trots allt nöjd med min egen insats.

På onsdagkvällen kom Anders hit och han har varit här tills idag. På valborg var vi ute hos Mari och Johan. Där blev det grillning och så var vi och kikade på en eld. En väldigt liten sådan, men det var trevligt. I fredags var vi och spelade minigolf... Det var riktigt skoj. Jag fick dock stryk. Men inte med så mycket =) Igår blev det en fika på Tingsgården med Anders föräldrar och syster och efter det gick vi och la oss på Strömsholmen och solade lite. Har haft det jättebra!

Önskar jag kunde gå och lägga mig nu och slippa alla funderingar....