23 / 1 - 2011

Efter en natt med inte så mycket sömn sitter jag nu här vid datorn igen. Jag skulle behöva komma igång med städningen här. Mamma och Pappa kommer hit på eftermiddagen idag och hälsar på. Det ska bli trevligt!! De har inte varit här sen jag flyttade in på riktigt. Det är det iofs inte så många som varit alls. Ska försöka ta tag i det och bjuda hit folk! Eller bjud in er själva vettja ; )

Jonas som var ute och nattsuddade och kom hem klockan fyra sover fortfarande... Så dammsugningen får väl vänta till han vaknat kanske. Vi får väl se hur snäll jag är ; ) Moahahahaa!


Det är en dålig dag.

Ikväll skulle jag kunna skriva ett riktigt deppinlägg. Varför?! Bra fråga. En sån dag. Pissig. En dag som hade kunnat vara hur bra som helst. Hatar när jag får de här tankarna. Jag blir en pina för min omgivning. Men det är inte lätt för mig heller kan jag lova.

Ikväll hade jag i alla fall sett fram emot en skön kväll i soffan. Lite gott att äta på, film och senare P3 Guld. Men det känns inte det minsta skönt. Det bara maler i huvudet. Men men, ska väl se på P3 Guld i alla fall. Jonas är ute med sina vänner så jag ska försöka roa mig själv.

Fredagstradition?!

Fredagar har sedan några veckor tillbaka sett ungefär likadana ut här hemma. God mat - oftast oxfilé, klyftpotatis och bearnaisesås. Till det något glas vin eller så. Cola fungerar MINST lika bra. Hehe. Sen har det blivit sällskapsspel och singstar sen vi köpte det. Supermysigt. Känns skönt att ibland skippa tv:n. Den är ju alltid på annars. Trevligt att spela, umgås och lyssna på musik istället.

Nu ska vi snart bege oss ner på stan och sedan blir det Tuna Park. Jonas ska shoppa till skidresan han ska på. Jag däremot ska försöka hålla hårt i plånboken som för övrigt nästan är tom.

Trevlig lördag på er! : )

Jobbfunderingar

Ibland längtar jag verkligen tillbaka till mitt gamla jobb. Inte just arbetsuppgifterna. Men alla gulliga hyresgäster. Idag var en av "mina" hyresgäster inne på nya jobbet. Så roligt att se hur glada de blev över att se mig. Saknar att träffa på dem nästan varje dag och småprata lite. Måste verkligen gå och hälsa på dem alla snart!!!

Jag läste även igenom en massa kommentarer från hyresgästenkäten som gjorts och där nämndes mitt namn tillsammans med fina ord. Men ja, jag trivs ju bra där jag är nu. Vissa dagar leker livet och jag trivs som fisken i vattnet. Andra dagar känns allt bara superläsigt och som att jag aldrig kommer lära mig allt som jag måste få in i huvudet. Då vill jag bara tillbaka till trygga livet i Brunnsbacken!!

Nu ska jag sluta tänka på jobb och se lite på tv!

Helgen

Vilken härlig helg jag haft. I fredags hade vi en skön kväll här hemma. Vi har kommit in i en riktig spelperiod här. Sällskapsspel alltså. I fredags var det Bezzerwizzer och Pop & Rock som gällde. Till det blev det lite gott vin och goda drinkar. Riktigt mys!

I lördags åkte vi ut på shoppingrunda. Stan, Tuna Park, Onoff och Expert. Blev två singstarspel och trådlösa mikrofoner. Köpte såklart singstar KENT. Så köpte vi trådlösa buzzers så vi kan spela musikfrågespelet som Jonas redan hade köpt. Någon mer movekontroll fick vi däremot inte tag på. Så ja, på kvällen blev det playstation! Vi sjöng så vi blev helt hesa. Superskoj.

Idag har vi inte gjort ett dugg. Bara slappat. Gjorde supergod mat idag i alla fall när vi ändå bara var hemma. En riktig söndagsstek. Mums vad gott det var!! Stek, sås och potatis. Vuxenpoäng va?!

Nu väntar jag på nya säsongen av Solsidan. Tror inte jag är den enda.

Hej bortglömda bloggen!

Hoppas ni har det bra mina få läsare som finns kvar efter mitt urdåliga bloggande!

Det känns som att året som gått borde summeras. Det ska jag göra en vacker dag när solen skiner! Det kanske kan bli början av lite mer bloggande för mig.

Nu ska jag stänga ner här och se hur det går för min älskling att koppla in nya spelkonsollen han köpt. Playstation3. Jag är inte så ledsen för att den har flyttat in här.