Eskilstuna - Köping - Göteborg - Eskilstuna

Det här har jag egentligen inte tid med. Mitt tåg går om en timme och jag ska hinna göra mig iordning, packa det sista och hämta biljetten. Lyckas alltid bli stressigt oavsett hur mycket tid man har på sig. Åker iaf till Köping idag... Blir lite kalas med Anders familj. Sen på söndag går flyttlasset till Göteborg.... Själv stannar jag där i en vecka och kommer hem till Eskilstuna lagom till det är dags att börja jobba igen.

Jaha, skynda skynda!!

Vid den här tidpunkten....

... borde man faktiskt sova. Även om man har semester. I alla fall om man inte har nåt vettigt för sig och det har inte jag.

Så godnatt!

Det här med semester är trevligt

Har umgåtts med Emma idag efter hennes jobb.... Gick på stan, åt middag och sen var vi hem till mig en sväng. Köpte ett par sköna mysbyxor på h&m.... Annars höll jag hårt i plånboken. Ska försöka göra det hela månaden.

I övrigt har det inte hänt mycket idag.... På förmiddagen roade jag mig med att tvätta. Man blir seg av att ha så mycket ledig tid... Men det är skönt och jag gillar det! Hade lite som mål att jag skulle börja springa under semestern. Det har gått kasst. Men det får bli ett senare bekymmer.... Börjat fundera lite på vad man ska hitta på i höst för att hålla sig i form. Friskis och svettis känner jag mig inte så sugen på. Men vad ska man hitta på?!


Hello Saferide - Anna



Gillar den här videon.... Egentligen är den ju väldigt sorglig, men ändå rätt charmig. Jag skulle verkligen vilja se henne live igen. Hon spelar på Putte i parken på onsdag, men var inget annat jag direkt ville se då... Så jag väntar på bättre tillfälle!

Lat-måndag

Imorse sov jag väldigt länge... Man kan nog till och med säga att det inte var morgon längre när jag vaknade. Väldigt olikt mig att ligga kvar så länge, men jag gick och la mig ganska sent och hade lite svårt att somna. Kl 12 klev jag i alla fall upp ur sängen imorse. Kan inte påstå att jag gjort så mycket idag... Mest slappat. Strax efter fem ska jag till pappa en stund. Ska bland annat lämna tillbaka mammas cykel som vi lånade när Anders var här. Sen blir det nog att gå en omväg hem så man får sig en rejäl promenad.... Så får det bli =)


Går till sängs med kent

Vet inte varför jag sitter uppe nu. Borde verkligen gå och lägga mig. Eller, jag borde väl ingenting egentligen... Men kan vara en bra idé att inte vända på dygnet helt, det ska ju trots allt vändas tillbaka snart i så fall. Så nu ska jag gå och lägga mig... Äntligen har jag övertalat mig själv till det. Fick locka med en av de nya böckerna jag fick i födelsedagspresent av Anders. Blir att börja med den om kent, texter om Sveriges största rockband. Sen väntar mig Håkan Hellström, texter om ett popfenomen.

  

Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag

I torsdags cyklade vi till Tuna Park... Som om mitt shoppingbehov inte borde va tillfredsställt för länge sen. Men nånting ska man ju göra! Tro det eller ej, men där hittade jag i alla fall en klocka. Har letat som en galning, men inte hittat nån som fallit mig i smaken. Men den här fastnade jag för, så den fick det bli.

I fredags åkte vi med Mamma, Pappa och Magnus till malmköping för att gå på marknaden. Blev en ganska billig marknadstripp för oss. Jag köpte en lampa bara.... Glad att de hade den. Köpte en sån förra året när jag var där och var på jakt efter en likadan, så det var ett givet köp.

Igår och idag har vi inte gjort så himla mycket... Mest slappat. Tog en långpromenad igår i Kronskogen. Varför gör man inte sånt oftare?! Det är ju hur skönt som helst. Var mycket ute och gick förrut, men jag har verkligen kommit av mig med det. Det borde det bli ändring på.

Ikväll åkte Anders hem... Eller, till Köping. Jag är aldrig nöjd med det.... Att behöva säga hejdå. Speciellt inte när man haft det så bra.... Då blir det så tomt när man blir ensam. Men vi ses ju snart igen!

Kanske dags för dagens dos av "Vänner" nu...


Måndag, tisdag, onsdag

Hela veckan har varit bra... I måndags var det fint väder och vi passade på att cykla till Vilsta och bada. I tisdags blev det ett tidigt födelsedagskalas för Anders. Han fyller ju inte förrän 5 augusti egentligen, men min familj ville ju fira honom så då blev det ett kalas medan han ändå var här. Var trevligt att så många kom.

     

I onsdags gick vi på stan. Jag inhandlade ett fint linne på Carlings för mitt presentkort från Christina med familj + Helena och Jimmy. Ett rött randigt.... Väldigt fint. Har även 120 kronor kvar på presentkortet att handla för, inte illa. Handlade för presentkortet på Gina Tricot från Anna med familj med. Blev hela tre linnen. Så nöjd.

På kvällen gick vi ut och åt på Akropolis. Det var väldigt mysigt. Satt på uteserveringen, åt en tvårätters-middag och drack en god cider till det. Hade sedan en stund över mellan middagen och bion vi skulle se, så vi gick hem och tog en bacardi breezer / öl på balkongen. Filmen, "The Proposal", var en riktig Karin-film.... Jag gilla den. Det här var verkligen en toppenkväll! =)

Göta Kanal

Dålig uppdatering här.... igen. Har haft sällskap här i en dryg vecka och vi har väl haft bättre saker för oss. Anders kom hit i lördags kväll. Blev då ett kvällsdopp i Vilsta.... Det var faktiskt riktigt skönt. Dåligt med badande i år.

Sen i söndags var vi på utflykt med min släkt hela dagen.... Bussen gick från busstation redan klockan sju. Bussen tog oss till Berg och därifrån åkte vi en tur på Göta kanal med nio slussar och två akvedukter. Otur med vädret hade vi, men det var trevligt ändå. På hemresan stannade vi även i Gamla Linköping i en och en halv timme. Var trevligt att strosa omkring där.... Tack mamma och pappa för denna trevliga resa!!

     

Helt otroligt.... Både Anders och jag ställde upp frivilligt på bild =)


18 / 7 - 2009

I natt blev det inte mycket sömn.... Var helt omöjligt att sova och klockan fyra var det bara att konstatera att det inte skulle bli nån mer sömn. Väntade sedan på att Emma skulle vakna så jag kunde höra med henne om hon skulle med till Tuna Park. Tur för mig att hon ville det. Så vi cyklade dit och gick ett varv.... Hittade inget av det jag åkte dit för att handla, men lite underkläder kom jag hem med som vanligt. Sen blev det lunch och andra trevligheter.

Nu väntar jag på att få gå och möta Anders vid tåget. Lyckliga jag ska få hans sällskap i en hel vecka.... Inte illa. Imorgon ska vi upp tidigt för då ska iväg på utflykt med min släkt... En tur på Göta kanal. Det ska bli mysigt. Redan klockan sju går bussen från busstation, så uppstigning klockan sex låter väl rimligt. De har dock lovat regn, hoppas det hinner ändra sig.


En bra dag helt enkelt

Blev som jag trott en bra dag. Mötte mamma efter hennes jobb och följde med henne hem. Satt ute på balkongen och snackade skit. Var ju så himla fint väder. Sen cyklade jag förbi Ica Supermarket på hemvägen för jag hade tagit på mig att handla till tacosen som Emma och jag skulle äta ikväll. Jag är inte mycket att lita på när det gäller att handla.... Kom därifrån med allt utom det viktigaste - köttfärsen. Så det blev en sväng in på Ica på stan med. Vi smet även in på Teknikmagasinet och inhandlade varsitt skydd till ipoden. Inte ett sånt där värdelöst i silikon, utan nåt i hårdplast.... Hoppas det håller längre.

Sen blev det som sagt tacos hemma hos mig. Lite tv-tittande och massa skratt. Hur trevligt som helst. Nu ligger jag i sängen och bara slösurfar, men tror jag ska sova snart. Har en tid bokad kl 14.00 imorgon och hade tänkt ta en sväng på Tuna Park innan det.

Så, godnatt.

God morgon!

Lyckades sova ganska länge idag vilket är ovanligt för att vara jag. Eller, gick upp halv tio ungefär... Vaknade till och med av ett sms, så annars hade jag kanske lyckats sova ännu längre. Framsteg på sovfronten. Nu ska jag försöka plocka lite ordning här hemma... Gå upp med lite grejer på vinden och så. Sen vid ett-tiden ska jag gå och möta mamma när hon slutar jobbet och så ska jag följa med henne hem en sväng. Sen ikväll ska jag umgås med Emma. Kan ju inte bli annat än en bra dag.

Att göra ingenting

Inte klokt vad tiden går fort när man är ledig.... Dagarna går utan att man gör särskilt mycket. Idag har jag tvättat en massa. Fick även för mig att jag skulle ut och springa.... Men det gick inget vidare, fick håll ganska tidigt och det ville inte riktigt gå över. Men det var skönt att komma ut en sväng i skogen iaf och röra på sig. Blir väl ett nytt försök nån dag snart.

Annars har det inte hänt mycket idag. La mig ute på balkongen och löste lite sudoku på eftermiddagen. Det är trevligt med semester! Har svårt att koppla av bara... Men jag försöker! Jag får panik av att inte göra nånting, men då gör jag mitt bästa för att ignorera det och faktiskt tillåta mig själv att njuta av att göra ingenting. Jag kanske har lärt mig det lagom till det är dags att börja jobba igen.

"Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen"

Lite glada nyheter har man ju fått i veckan med. 21 augusti släpper Lars Winnerbäck en ny singel, "Jag får liksom ingen ordning". Hur lovande låter inte det?! Exakt en månad senare släpps sedan nya albumet "Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen". Självklart kommer jag då införskaffa mig den limiterade boxen med albumet, en sångbok som heter "112 Sånger", en vinylversion av nya albumet och fotografier tagna av självaste Lars Winnerbäck. En turné blir det också, underbart! Han kommer dock inte hit till Eskilstuna, vilket är lite synd. Men är ju inte särskilt långt varken till Västerås eller Örebro så det löser sig. Kanske skulle gå på turnépremiären i Göteborg med?!

Nåt att se fram emot iaf sen när hösten kommer...

Tack Helena!

Nu blev det lite nytt här på bloggen.... Tack för den fina headern och allt du fixat på min blogg! Jag är väldigt nöjd!! Kanske man kan bli lite mer sugen på att skriva nu =)


Helena & Jag,
för nåt år sen eller två

Köping

Har haft två trevliga dagar med älsklingen min. Kom till Köping i måndags kväll... Igår tog vi en sväng på stan och så var vi och spelade minigolf. På kvällen var vi ute och åt grekisk mat och sen blev det myskväll med film. Idag åkte vi till Västerås och gick på stan där. Därifrån åkte sedan jag hem till Eskilstuna och Anders tillbaka till Köping. När ska jag egentligen vänja mig vid att skiljas från honom och att inte kunna vara tillsammans så mycket som jag skulle vilja?! Aldrig skulle jag gissa.

Semesterdag 1

Det var första semesterdagen det! Den bara försvann.... Planen var att hemmet skulle städas. Med så mycket tid på mig kom jag på att jag kan börja rensa och göra iordning i skåpen i badrummet, så det gjorde jag. Även byrån fick sig en rejäl rensning. Sen var klockan så mycket att städningen inte hanns med. Vet inte riktigt vart tiden tog vägen eller vad jag gjorde däremellan.

14.30 träffade jag iaf Emma på stan. Jag kunde inte hålla mig ifrån hårvårdsprodukterna inne hos frisören och det blev två inpackningar och ett shampoo till. Men nu får det vara nog!! Nu har jag tre shampoo, fem inpackningar och en silkeskur.... Av bra märke. Så nu ska mitt hår må bra och klara sig en bra stund. Annars lyckades jag hålla mig ifrån och shoppa..... Eller, en present inhandlades med! Vid halv fem träffade vi Johanna och Mari med och vi gick och åt. Fick även min födelsedagspresent! Presentkort på Laboro. Mycket trevligt.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska roa mig med.... 21.52 ska jag sätta mig på tåget mot Köping, med byte i Västerås. Om jag är vaken så länge dvs =) Känns så surt att det är så nära, men ändå tar 1 ½ timme med tåg. Hade man haft en bil hade det varit så himla mycket smidigare...

Duschdags kanske! =) Igen, det är fan min hobby.

Semester då....

Har tillbringat nästan hela helgen hemma hos mor och far. Kom dit i lördags vid två.... Anna, Roger och Tindra var där med. Sen stannade jag kvar där på kvällen. Vi spelade lite kort, köpte hem pizza och tittade på film. Väldigt trevligt. Idag åkte jag dit med och då var även farmor och farfar där. Har varit en lugn och skön helg.

Nu väntar mig fyra veckors semester.... Så varför jag har söndagsångest vet jag inte riktigt. Jag är konstig.

HJÄLP!!

Är väldigt sugen på att göra nåt med mitt hår....Lite ny färg vore trevligt. Men vad ska man hitta på? Har letat lite bland gamla bilder och funderat på vad jag skulle vilja göra. Blont är uteslutet, det är det enda jag vet! Hjälp mig ; )




           

Stan med Emma

Idag efter jobbet har jag varit på stan med Emma. Väldigt trevligt. Handlade för mitt presentkort på Hemtex.... Två fina påslakan. På H&M blev jag kär i en BH som jag inte kunde låta bli att köpa.... Var inte alls min stil, men det kunde inte hälpas =) Så gjorde jag ett fynd inne hos en av frisörerna på 21:an. De hade tag 3 betala för 1 på just den inpackningen som jag ville ha! Så det blev en inpackning, ett shampoo och en förpackning med nån silkeskur. Borde gå dit imorgon igen och köpa tre till.... Hur billigt som helst.

Åhh, nu börjar mitt program jag inte får missa!!


Nedräkning

Tre arbetsdagar kvar då... Sen har jag fyra veckors ledighet. Känns oerhört skönt, behöver verkligen lite ledigt. Samtidigt så börjar jag känna mig lite stressad... Vad ska man hitta på?! Den 19 juli blir det iaf en tur på Göta Kanal med släkten. Det ska bli trevligt. Annars vet jag inte riktigt vad som kommer ske.


Igår läste jag om Ryssvärmen på över 30 grader som var på väg.... Men så blev det tydligen inte utan nu är det Polenkylan som är på ingång. Hoppas att de har fel ytterligare en gång, för jag vill ha sol och värme på min semester!!


Jennifer i affären

Hur kan man inte tycka det här är kul?! Mia och Klara är ju hur bra som helst....


.....

I torsdags var det kalas här.... Jag fyllde visst 25 år. Släkten var här och fikade och jag fick bara bra presenter. Väldigt glad att Anders kom med... Med underbara rosor och annat fint. När alla åkt hem bestämde vi oss för att hämta hem lite asiatisk mat. Hade en väldigt bra födelsedag.

I fredags jobbade jag sedan bara till tolv... Efter jobbet tog vi oss en tur på stan och på kvällen tog vi det bara lugnt. I lördags var Anna med familj här och  firade  mig. Trevligt! Sen på kvällen blev det bowling och hyra film. Varit en jättebra helg.

Nu borde jag snart gå och lägga mig.... Men det är inte så lätt när den där känslan finns i min mage.... En väldigt konstig känsla... Att det känns tomt räcker inte. Det känns bara helt fel. Men ska man orka gå upp kl sex imorgon  så borde man snart försöka sova iaf. Sista veckan innan semestern, så det är bara att bita ihop!

Allsång på skansen

Igår unnade jag mig en semesterdag.... Mamma och jag tog tåget till Stockholm klockan nio. Blev några timmar på stan först och sen tog vi oss till Skansen för att vara med på Allsången. Satte oss där redan klockan tre. Eller redan och redan, folk hade varit där redan sen dagen innan och köat för att få bra platser. Var iaf väldigt trevligt. Inga höjdarartister direkt.... Men Mia och Klara var skoj att se. Lisa Ekdahl gillar jag egentligen inte alls, men låten hon sjöng på engelska var faktiskt oerhört vacker. Blev förvånad. Johan palm var det en massa hysteriska människor som var där för att se.... Hade iaf en toppendag!

Idag har jag varit så trött.... Beror nog på denna värme. Helt hopplöst att sova.

24 år är jag fortfarande.... Jag njuter av den sista dagen som det =)