28 / 12 - 2010

Det blev inte mycket ledigt denna julen inte. Fort gick det också. På juldagen blev det kalkon-middag hos Jonas föräldrar. Kvällen spenderades hemma i soffan tittandes på film. Annandagen sen blev det en sväng på Mellandagsrean. Det är sådana dagar man inser att man inte gillar folk. Inte så många på samma ställe i alla fall.

På eftermiddagen träffade vi några av mina vänner. Det är tråkigt att vi inte ses så ofta längre... Johanna till exempel hade jag inte sett på flera månader. Sist vi sågs hade hon en stor mage och nu var hennes Theodor redan flera månader gammal. Roligt att träffa dem i alla fall.

Igår hade jag unnat mig en extra ledig dag. Blev en tur till Tuna Park. Köpte en klänning till bröllopet vi ska på i januari. Tror den blir bra. Nu är det bara skor som är problemet. Vad tusan har man på fötterna en kall vinter som denna till en kort klänning?!

Idag var det jobbardag igen. En stressig sådan. Känns som jag har hur mycket som helst att göra. Känner inte att jag kommit in i det så bra än heller så jag lärt mig att prioritera. Jag håller på med allt samtidigt och det vet man ju hur det brukar gå. Men det kommer väl.

Ska nog kika på en film eller nåt nu sen blir det i säng tidigt. Sov bara max fyra timmar i natt. Alldeles för lite för mig....

... Jul...

Juldagen. Och här ligger jag ensam i sängen med datorn på magen. Ska väl snart kliva upp och göra mig lite frukost. Har legat här vaken i två timmar så börjar väl bli dags.

Julaftonsförmiddagen igår firades hos Anna. Julklappsöppning och gott fika. Roligt att se när barnen öppnar sina klappar! På eftermiddagen sen var vi hos Mamma och Pappa. Där var allt precis som vanligt men ändå inte. Vi var bara sex vuxna personer. Så det var superlugnt, ingen tomte och inga mängder klappar under granen. Vi tittade i alla fall på Kalle Anka som vanligt, delade ut lite klappar, åt supergod julmat och sen fika på det. Alltid så mysigt hos Mamma och Pappa med granen och allt pynt!!


Hej bloggen!

Lusten till att blogga har varit totalt bortblåst. Än har den inte kommit tillbaka helt men jag hoppas den gör det snart. Det har varit väldigt mycket här med nytt jobb och så. Jag har varit så himla trött om kvällarna att jag inte ens tänkt tanken att jag skulle skriva ett inlägg.

Nya jobbet är svårare än jag kunnat ana. Det är så mycket att lära sig att jag blir helt snurrig. Jag hoppas att det blir bra till slut i alla fall.

Var på julfest med nya jobbet i fredags. En fest för alla tjänstemän i företaget. Jag kan säga att jag egentligen inte gillar sådana fester för fem öre. Det är alltid folk som gör bort sig, folk som stöter på varandra och blir fulla och odrägliga. Sen ska man gå till jobbet på måndagen och träffa dessa människor som man i många fall har tappat förtroendet för. Men ja, jag kände att jag borde gå på den här festen eftersom jag just börjat och alla från min avdelning skulle gå. Jag var en av de första som gick hem och då var klockan 23.00.

Idag är det söndag och tredje advent. Ska tända tre ljus i staken nu och söndagsmysa lite! På eftermiddagen ska vi fira Jonas mamma som fyller år imorgon.


När ska jag bli nöjd?

Ibland blir jag bara så himla arg på mig själv när saker och ting blir precis som jag har önskat mig och sen är jag inte ett dugg jäkla nöjd ändå. Fan. Känner mig stressad, pressad, osäker och allmänt depp.