Håkan <3

Lite nedstämd. Vet inte varför. Tror en ny Håkan-period just har börjat för mig... Jag får sådana där riktiga Håkan-perioder när jag knappt lyssnar på nåt annat. Nu fick jag just veta ikväll att Håkans nya fanns på Spotify... Äntligen! Den verkar bra! Är lite bitter över att jag inte kommer se honom i höst. Ingen som hade lust att sällskapa och jag ångrar att jag inte bokade biljett till mig själv! Varför skippa nåt man verkligen vill för att ingen annan vill?! Nåt att ta lärdom av kanske!

Stan är full av tanter och tragik...

Idag blev jag lite bitter. Gick in på Hemköp på stan och skulle handla på hemvägen. Där inne kryllade det av människor och kön till kassan var hur lång som helst. Jaja jag måste ju handla tänkte jag så jag försökte ta mig förbi kön. Det var lättare sagt än gjort. Jag fick bokstavligen knuffa tanterna åt sidan för att komma in. Många sura miner blev det. Där inne var de galnare ändå! Blev så irriterad att jag ställde min korg där och trängde mig ut därifrån. Såg på vägen ut att det stod en skylt där om att de hade kundkväll... Jag vill i alla fall aldrig bli som dem. Stå och trängas, knuffas och fälla spydiga kommentarer bara för att kunna köpa lösgodis för några kronor billigare. Usch!

Blev en tur förbi Sveaplan för mig istället så jag kunde handla i lugn och ro. På vägen ut hoppar en försäljare på mig och vill få mig att köpa en X10 mini... Det var bara droppen!

Det var mycket skönt att komma hem idag!! Har fixat och plockat lite här hemma. Tvättat har jag gjort med. Blev mumsig mat... Kycklingfilé i ugn och klyftpotatis. Nu tror jag att jag ska bädda ner mig under täcket snart! Natti!


Lite uppdatering

Här är det fullt upp för tillfället och därför blir det inte så mycket bloggning. Här kommer i alla fall en liten uppdatering.

I torsdags var vi till Ikea. Kom hem med en hel del saker vi behövde men hann inte med allt innan de stängde. En bra början blev det i alla fall. Vi köpte bland annat en garderob som redan är ihopsatt. Den passade perfekt i lilla rummet. Byrån till sovrummet kom på plats igår och idag har vi tillsammans valt vad vi ska ha där och plockat i ordning. Det blir kanon! Nu har jag nyss satt ihop två vita "handduksstegar" från Åhléns. Vi ska ha en varsin vid sängen att hänga kläder på och kanske nån pläd eller så. Det vi har kvar att sätta ihop är bokhyllan och skrivbordet som vi ska ha i lilla rummet. Ska även byta glasdörrar på skåpet i vardagsrummet. Sen är det dags att ta tag i alla mina kartonger...

I lördags morse tog Jonas och jag tåget till Stockholm. Blev shopping på dagen och på kvällen god middag på en mysig restaurang och sen var vi på Göta lejon och såg Blue man group. Supermysigt! Blue man group -biljetterna var min födelsedagspresent och det var en väldigt bra sådan. Var hur roligt och bra som helst!! Sov sedan på hotell och även söndagen bjöd på shopping. En riktig toppenhelg!

Nu blir det lite vila och tv i soffan innan det är dags för sängen.

Några rader....

Ikväll har jag umgåtts med Johanna. Mycket trevligt! Blev som vanligt mat på stan och en massa prat. Efter det har jag mest slappat här i soffan. Kikar på Grey´s anatomy nu. Imorgon efter jobbet ska jag och älsklingen till Västerås och shoppa loss på Ikea. Känns som att det ska bli skönt med helg sen... Även fast det inte blir så mycket vila ska det bli jäkligt skönt! Två arbetsdagar kvar dock.


747

"Lyssnar
stel & fastspänd
& när paniken bryter ut
ler Du svagt
och viskar till Mig Du
är värd att dö för
Men mot gummi, glas & metall
betyder ett mirakel inget alls…"

kent - 747

Jag har blivit utmanad av...

... Av: Helena

4 TV program 
Grey's Anatomy
Ensam mamma söker
Lyxfällan
Idol

4 saker jag gjort idag
Gått en långpromenad med bra musik i lurarna
Slappat i soffan med nyaste Cosmo
Gjort upp lite kvällsplaner med Anna
Funderat

4 saker som jag längtar efter
Nästa helg med älsklingen i Stockholm
1 december då jag börjar mitt nya jobb ( vikariat )
Till mitt flyttlass har gått hit till Jonas och vi har fått ordning
Julmys

4 saker på önskelistan
Nagelförlängning
Pappelinamatta
Massa nya kläder
En ny byrå till sovrummet
 
4 saker som jag avskyr
Falska människor
Trångsynta människor
Ost
Kyla

4 saker jag tycker om att göra
Umgås med familj / vänner
Spela sällskapsspel
Shoppa
Mysa

4 saker jag ätit idag
Smörgås
Korv med bröd
En och annan godisbit
Det var nog dessvärre allt, jag hoppas på en smaskigare måltid ikväll!!

Jag utmanar:
Alla som läser min blogg

Ledig fredag

Idag har jag unnat mig en ledig dag! Hade tidig fredag egentligen så blev bara fem timmars arbetstidsförkortning. En konstig dag har det dock blivit. Klev inte upp ur sängen förrän 10.20 vilket är väldigt sent för att vara jag. Hade tänkt att inhandla pappas present idag och packa lite hemma i lägenheten och röja lite på vinden. Tappade all lust och energi för det så jag promenerade bara ner på stan och hämtade min cykel och kollade posten där hemma. Var och bowlade och åt tacobuffé med K-fast igår och då råkade cykeln bli kvar på torget. Nu ligger jag under en filt i soffan och kikar på gamla repriser. Vet inte varför jag känner mig så himla trött. Ska snart hoppa in i duschen i alla fall och se om man känner sig som en ny människa sen.


Fina ord

Igår var jag med på borådsmöte. Det var ganska mycket gnäll men sen , mitt i all elände, säger en kvinna att "Karin ska ha en eloge för hon är så duktig". Jag tror nästan varenda människa i lokalen höll med och hade något snällt att tillägga. Helt plötsligt börjar alla applådera. Åhh vad pinsamt det var! Deras fina ord värmde i alla fall och klart jag blev glad. Det är ju alltid roligt att känna sig uppskattad. Efter alla fina ord, om just mig av oss alla fastighetsskötare, kände sig våran förvaltare skyldig att berätta för dem att jag faktiskt ska sluta... Eller i alla fall vara borta i 13 månader. De var lite kluvna för vad de skulle tycka om det.

Ryktet har tydligen gått för idag fick jag höra av flera personer som inte var på mötet att de tyckte det var tråkigt för deras skull, men roligt för mig såklart. Det känns lite vemodigt på så sätt... Jag kommer sakna dessa fina människor!!

Toppenhelg med Emma

Jag har verkligen haft en toppenhelg hos Emma i Örebro. När jag kom dit i fredags promenerade vi iväg och köpte mat som vi tog med oss hem och så kikade vi på idol. Bra att Sassa åkte ut för hon var klart sämst. 

I lördags åkte vi till Marieberg för lite shopping. Det var supertrevligt! Köpte en kanonfin svart tröja med knappar på Vila. Det kommer nog bli en ny favorit! Så köpte jag två stickade kjolar på Gina Tricot. Jättemysiga och fina. Perfekta nu till hösten. Investerade även i nytt schampo, balsam och värmeskydd från Tigi. Köpte Bead Head Urban Recovery 2 som både shampo och balsam. Har läst en del om dem och de verkar bra för hår man inte har varit så snäll mot. Så vi får se om det är så bra som det sägs : ) Vi hann även med en liten sväng på ikea innan bussen tog oss hem igen.

På kvällen kikade vi mest på tv och pratade en massa strunt. Mys! Idag åkte jag tåget hem strax före 11. Har städat och tvättat litegrand sen jag kom hem. Nu ska jag just åka och hämta upp älsklingen på stationen när han kommer med tåget från Göteborg. Är så himla stolt över mig själv som just backade ut bilen alldeles själv från gården. Det är en stor prestation för lilla mig! Yes! Nu kör vi : )

På väg till Örebro

Jag sitter just nu på tåget på väg till Örebro för att spendera helgen med bästa Emma. Jag gillar att åka tåg. Det är så avkopplande. Lyssnar på Melissa Horn i lurarna,tittar ut och samlar lite tankar. Inte dumt alls. Sen blir det buss i 20 minuter för att komma hem till Emma. Blir en riktigt lugn kväll ikväll sen. Skönt! Trevlig helg på er!

Så galet trött!

Jag är så trött. Det är helt galet vad trött jag är. Jag borde packa lite inför helgen, men jag kan verkligen inte ta mig för att göra det. Åker till Örebro och hälsar på Emma imorgon. Ska bli trevligt! Vi ska ha en lugn och skön helg. På lördag blir det nog lite shopping på Marieberg. Åker hem på söndag förmiddag sen.

Jonas är i Göteborg nu och ska vara där hela helgen. Känns konstigt att han inte är hemma. Jag saknar honom redan. Hoppas jag kommer upp imorgon. Jag som brukar lita på att han får mig att kliva upp. Får se hur det går.

Ska se Lyxfällan ikväll klockan 21. Efter det får det bli lite packning och sen sängen! Imorgon tänkte jag vakna pigg och utvilad. Om man nu får välja.


...Jag ska vässa dem ikväll...

"Om det inte finns himmel, Fredrik
Varför föddes man snäll?!
Det här är mina armbågar, Fredrik
Jag ska vässa dem ikväll"
(Säkert!)


Tisdag eller fredag?

Det var tisdagen det! Jag har dock lite fredagskänslor idag... Men det är ju helt fel det. Vi ska åka och handla strax och sen ska vi fixa lite tacos. Som om det skulle minska fredagskänslan ; ) Blir tacos och filmmys ikväll! Det behövs för att pigga upp mig denna småtrista tisdag!

Marknadsassistent Karin

Idag har jag fått ett glädjande besked. Jag har pratat lite i gåtor om detta men det handlar i alla fall om ett jobb jag sökt. Eller ett vikariat rättare sagt. 13 månader. Har varit så galet nervös över detta, speciellt när jag hade fått ett datum för intervju. Intervjun gick dock bra och imorse fick jag ett samtal av hyreschefen att "jobbet" är mitt. Jag blev superglad!! 1 december börjar jag jobba på Hyresenheten som marknadsassistent. Yeeeeah! : )

Kalas för sötisen

Idag på eftermiddagen har vi varit på kalas. Vi firade sötaste Tindra som blir hela två år imorgon! Hon var så duktig med presentöppning och allt. Av mig och Jonas fick hon en fin röd väska med barbapapa på. Den var uppskattad. Hon fick även en svart och röd snygg klänning av oss. Hoppas den passar : )

Imorgon blir det ytterligare ett kalas. Då ska vi fira mamma. De fyller båda imorgon på kanelbullens dag!

Nu ska jag börja göra mig redo för sängen. Måndag imorgon. Härligt med en ny arbetsvecka ; ) Eller nåt. Godnatt!

Vilken härlig lördag!

På förmiddagen idag var jag iväg på en mycket intressant grej. En mässa för kropp, själ och sinne. Jag var där med min kära syster Anna. Där fanns bland annat hälsoprodukter, smycken, keramik, massörer, healers och medium. Jag fullkomligt älskar sånt där... Som många säkert tycker är bluff och båg. Det får stå för dem.

Jag valde att bli spådd i tarotkort. Det var väldigt intressant och så himla träffande! Det fanns även aurafotografering på mässan och jag ångrar verkligen att jag inte testade. Glömde bort att jag eventuellt hade tänkt gå tillbaka dit. Vet inte så mycket om det men vore intressant att testa. Vi fikade musigt fika på mässan med och sen promenerade vi ner på stan. Kikade lite i affärer och sen kom vi på att vi var hungriga så då blev det lite mat med. Trevligt!

Jag gick sedan vidare på stan när Anna begav sig hemåt. Gjorde några inköp. Present till Tindra köpte jag. Hoppas hon gillar sakerna lika mycket som jag gör! : ) Köpte även två nya blommor på Interflora Fresh. En av dem var en superfin orkidé som nu står så fint här i vardagsrumsfönstret. En ny fin kruka till den blev det med!

Gick sedan hem till lägenheten och packade lite i väntan på Pappa och Magnus som skulle hjälpa mig köra lite kartonger till Jonas. Eller hem till oss kanske man kan säga nu! : ) Så nu ikväll har jag pysslat en massa här... Man börjar ana att jag kanske bor här litegrand. Än så länge är det dock bara köksgrejerna, hälfen av mina kläder, mina blommor och några fönsterlampor som är uppackade. och på plats. Tycker jag hunnit ganska mycket ändå, men man blir ju så ivrig. Jag vill få ordning NU. Helst igår.

Ska nog krypa ner i sängen nu och vänta på att min älskling kommer hem från bröllopsfesten! Ska bli så skönt att sova när man hållit igång hela dagen! Natti : )