Helgen som försvann

I fredags blev det som sagt middag med brudarna. Johanna, Mari och Emma var här. Vi lagade mat, drack lite vin och pratade en massa skit. Var länge sen vi sågs alla fyra så det var kul att det blev av.

På lördag förmiddag sen kom Jonas hem från sin skidsemester! Väldigt skönt att ha honom hemma igen : ) Vi tog en skön solskenspromenad ner på stan framåt lunchen. Åt god mat på Beirut Seller och strosade runt på stan en stund. På kvällen tittade vi faktiskt på Melodifestivalen.

Igår var vi på kalas då min kära bror fyllde år! Det var den helgen det som bara försvann.

Ikväll har jag jobbat till klockan sex. Man blir ganska trött efter en sån arbetsdag även fast det bara innebär att det är en timme extra. Ska lägga mig under filten och titta på Halv åtta hos mig nu och vänta på att kärleken ska ringa och säga att det är dags att fixa maten. Håller på o svälta ihjäl här!! ; )

....

Nu har snart veckan utan min sambo gått... Ensamt har det varit. Jag har sysselsatt mig lite i alla fall. Igår var jag på ikea med Johanna. Det var supertrevligt och det är ju alltid roligt att strosa runt på ikea. Blev inga stora inköp för mig. Det vanliga ni vet. Ljus, servetter, blommor, ramar och galgar... Typ! : )

Ikväll har jag roat mig med att städa. Usch och fy vad tråkigt det var. Inte direkt vad man längtade efter när man kom hem från jobbet. Men det var bara att bita ihop och nu är det gjort. Inte tipp-topp kanske. Men det får duga!

Nu ska jag se Lyxfällan här sen ska jag krypa ner i sköna sängen! Imorgon blir det middag och så här med brudarna... Och på lördag kommer min kärlek hem!! Längtar!


Min söndag

Idag blev det ett besök på Hedlandet med Anna och Tindra. Har aldrig varit där förrut vad jag kan minnas. De hade en hel del fina heminredningsgrejer. Blev dock inte så många inköp... Två kökshanddukar, en skål det stod fredagsmys på och servetter. Alltid något.

Sen har jag tvättat och grejat lite här hemma. Gjorde kycklingsallad till kvällsmat och efter maten har jag mest slöat här i soffan. Jag såg såklart Solsidan. Det är så himla bra att det inte finns ord för det. Jag önskar att jag var lite mer som Mia Skäringer ibland. Känns som att hon verkligen är sig själv i serien... Som man har läst om henne i hennes bok och så. Hon är fan min idol!!

Börjar längta efter sängen nu... Ska hålla mig vaken en stund till, men sova ska bli riktigt skönt sen. Jobbardag imorgon ju. Då måste man ju vara pigg och glad! ; )


Uppe med tuppen

Idag var det, liksom igår, uppstigning klockan sju här. När man väl får sova ut så går det inte. Igår var det för att Jonas skulle iväg tidigt. Men idag var det bara för att jag inte kunde sova längre... Surt! Men men, har slöat här i soffan på morgonen. Har Vasaloppet på och blir trött av att bara titta på dem.

Om en liten stund ska jag se om man kan få i sig lite frukost. Sen blir det till att göra sig iordning. Idag väntar nya äventyr med Anna och Tindra.

Ensam hemma...

Imorse tog Jonas sin packning och drog! Som tur är kommer han tillbaka... Skidsemester på gång. Jag är inte det minsta avundsjuk på skidåkandet och snön. Dock är jag väldigt avundsjuk på att han har semester och jag ska jobba. En hel vecka utan min fina sambo. Känns faktiskt redan konstigt att vara här själv...

Jag har i alla fall haft en bra dag idag med Anna och Tindra. De hämtade upp mig imorse och så åkte vi till Tuna Park. Strosade runt där, fikade och hade det trevligt! När vi var klara där följde de med hit en sväng.

Nu har jag just tagit en varm dusch... Var så sugen på ett bad, men då vi inte har nåt badkar så kan det ju bli lite svårt! Hade tänkt och plocka lite ordning här hemma, men det går inte sådär jättebra måste jag säga. Jag fastnade lite här.

Tittar på senaste Lasse dvd:n nu för tredje gången idag. Den är grym!!