kent, Eskilstuna sporthall

Igår, 28 februari 2008, kent, Eskilstuna sporthall.

Det finns inte ord nog att beskriva hur underbart det var. Sån jävla lycka att stå där i mitten nästan lägst fram vid scenen (bara två rader framför mig) Såg grymt bra! Verkligen en oförglömlig kväll. Massa bra låtar... Hur glad blev jag inte när de spelade "Stoppa mig juni (Lilla Ego)" och "Utan dina andetag"...!?!

Kärlek på hög nivå.


Duktiga jag

Igår var Kaka duktig. Tränade för första gången på tre - fyra månader....  Sist jag tränade hade jag varit arg på allt och alla hela dan. Träningen blev en mardröm och jag ville aldrig mer sätta min fot där. Men igår minsann, jäklars vad duktig jag var. Har träningsvärk överallt idag. Men då vet man att man gjort nån nytta iaf.

Efter träningen gick jag hem till Tobbe.... = )

Idag har det varit lugnt värre, ska kika lite på tv nu innan det är dags för sängen.

Yes!

Yes, det gick ju bra det där med kentbiljetterna! Känns underbart att ha två kentkonserter i Eskilstuna att se fram emot!

Idag har jag lekt med Emma. Det är alltid trevligt. Blev stan, kinamat, film, godis och en jäkla massa flum. Me like!

Snart dags att sova tror jag.... Riktigt trött! Godnatt!

kent till Eskilstuna, det gillas!

Idag kom nyheten med stort N. Kent ska spela i Eskilstuna ytterliggare en gång i år. 12 juli närmare bestämt. Samtidigt som jag blev glad och tänkte att klart jag måste dit kom den där klumpen i magen. Tänk om jag inte får nån biljett..... Då får jag lust att bara säga att "nej, jag har faktiskt ingen lust att gå så jag tänker inte ens försöka". Bara för att slippa bli besviken. Men jag vet ju att jag vill vara där. Där kent är vill jag också vara! Så på torsdag är det bara att hålla tummarna för mig.

Och nästa torsdag får jag ju iaf se Jocke och grabbarna.... Känns overkligt som fan! Men galet bra!

Puss & Hej




Helt underbar!

Arvika någon?!

Jag vill gå på Arvikafestivalen i år. Kent ska dit. Håkan Hellström ska dit. Jag vill också dit.

VILL VILL VILL!!!!

Hänga på?




Henriks 25-årsfest

Igår var det fest i Västerås. Henriks 25-årsfest! Det var riktigt trevligt. Han bjöd på väldigt goda snittar och pajer, god tårta och en jäkla massa alkohol ; ) Verkligen en lyckad fest. Av oss fick han lite blandade bra-o-ha-saker.... Massageolja, en bok, choklad, champange, ansiktsrengöring, bodygel, "Jag har aldrig" i kortform mm. Så efter mat och presentöppning och sånt så blev det "jag har aldrig" och senare lite andra lekar! En jäkla massa buggande var det också.

Vid fyra-tiden tog vi en taxi hem till Eskilstuna..... Så när jag kom i säng var klockan halv sex. Gissa om jag är trött nu?! Blir sängen tidigt ikväll.

Har varit en bra helg.... Men  en ledig dag till skulle jag ju inte direkt tacka nej till!



Alla hjärtans dag

Ja, idag ska det visst vara alla hjärtans dag.... Jag vet, det är inget speciellt. Egentligen! Men ändå nånstans långt där inne så tycker jag det....

"Det är klart att jag saknar en dag som förut"

Men men, jag överlever!

Ikväll har jag jobbat. Hade invigning på en lokal - med trubadur och fika. Det var faktiskt helt okej. Men jag är typ väldigt trött nu. Skönt att det snart är helg.

Puss o kram



Emma & Jag på kryssningen


Kryssningen

Igår bar det iväg på kryssning... Hade det väldigt skoj! Åt och drack gott, trängde in oss i en av hytterna o förfestade, sen blev det skaka rumpa på vån 10 och bugga bland gamlingarna på vån 5 och sen när allt stängde blev det efterfest i hytten... Supernice. Vid halv fem-tiden gick vi till våra egna hytter o sov!

Kan inte påstå att jag mådde jättebra när jag vaknade....Men sen vila jag ett tag innan jag gick upp... Så blev det god frukost i fina restaurangen bestående av biff, pommes o bearnaisesås! Det var perfekt!  Så blev det musikquiz och shopping i tax free.... Trevligt!! 

Så, när åker vi igen?!

 


kent-tröja

Ikväll har jag letat som besatt efter min röda kent-tröja med vit tiger på.... Den är helt borta. VIll ha den på konserten ju. Har ju iofs min svarta med turkos text, men den röda är finare! Hittade mitt kent-linne också, men det är och har alltid varit på tok för kort.... Jaja, det löser sig!

Jag vill ha min tunga där du är...

Jag har haft en mycket bra helg!

I fredags blev det tuna park med Anna. Köpte två Miss Li skivor, som båda var grymt bra! Blev god mat på Ming också. Var bara hemma sen på kvällen, men fick besök av en mindre nykter Tobbe vid två-tiden. Gick hem till honom när vi vaknade på lördagen och var där hela dagen.. Kikade på film, åt gott och spelade geni.... Sen sov vi hos mig! Supernice!

Idag blev det snöskottning hos mor och far! Annars har jag bara varit hemma.... Badat och läst ut boken "Sista andetaget". Den var väldigt bra! Nu blir det tv tills det är dags att krypa ner i sängen....





Inte länge kvar nu, kent
28 februari,
Eskilstuna Sporthall

"Lägg dig ner i gräset nu
Du är så varm här
Jag vill ha min tunga där
du är, så nära att du blir våt
men så nära får ingen gå..."