L E S S

Igår var det utekväll med flickorna för första gången på väldigt länge. Det var skoj faktiskt! Blev Harrys såklart.

Idag har Emma varit här.... Kikat på tv och ätit pizza! = )

Jag är ganska less.... Jag börjar verkligen undra om det finns några vettiga killar numera? Eller är det så att de bra är upptagna? Eller, är det mitt fel att det alltid blir såhär?

Nu blir det duschen o sen ska jag ligga i soffan o lyssna på Håkans "Det är så jag säger det" hela kvällen! Kanske lyssnar på när Winnerbäck va sommarpratare på P1 idag en gång till också. Han är så jävla underbar! "Håll inte i mig när åskan går" Kärlek.

Allsång på Skansen

Igår var jag på Allsång på Skansen. Det var en upplevelse! Väldigt roligt!! = ) Håkan Hellström var grym och likaså Miss Li. Underbart! Allsång blir det helt klart igen! ;) ¨

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1181897 Håkans avslut på kvällen! Hur vackert är det inte?!

På genrepet      Underbara Håkan!! Kärlek!      Söta Miss Li


Midsommar

Midsommar. Blir lugnt "firande" hemma hos mamma och pappa idag! Magnus ska också dit = )

Sen imorn är det kryssning som gäller.... Mamma och pappa är så otroligt snälla att de bjuder oss allihopa. 14 stycken blir vi! Ska bli skoj!!

Nehe, dags att ta sig in i duschen o försöka bli människa igen. Är så otroligt trött. Somnade sent igår, så har jag vaknat till o från hela natten och så gick jag upp klockan sju. Men men, det är skit man får ta!

Puss & Hej

Jag går ihjäl.

"Jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så bra som du...."

Fan, jag har panik. Varför Karin?! Dumt att bara ta det för vad det är. Men jag känner mig verkligen helt förstörd utav folk jag träffat det senaste 1 ½ åren. De har förstört mig totalt! Jag kan inte bete mig som en vettig människa nu, jag kan inte tro gott om folk.... Jag ser onda avsikter i allt. Men jag vill inte att falla så för nån igen och sen stå där och inte förstå ett jävla skit. Jag orkar inte.  Jag går ihjäl.

Sundbyholm

Idag har jag och Emma varit i Sundbyholm. Solat och badat och haft det supertrevligt! Fick trevligt besök en stund också, det var uppskattat! = )

Nu är det duschen som gäller! Ska bli galet skönt!!

Aj!!

Jag säger bara: aj. Smärta på hög nivå!!! Dessutom inte riktigt värt smärtan. Men men. Nu vet man hur det känns iaf! Vaxa benen är ingenting jämfört med detta!