Stackars liten Kaka

Imorse när jag vaknade hade förkylningen verkligen brytit ut. Det tycker vi inte om. Jag vill inte vara sjuk. Det är inte det minsta trevligt....

Har varit på stan med världens bästa Emma idag. Det var trevligt. Köpte en fin svart -o vitrandig kortärmad tröja på H&M och en ännu finare rosa mysig tröja på Carlings! Väldans nöjd.

Ikväll har jag bara legat här i soffan... Ingen ork att hitta på nåt, men på tok för rastlös för att ligga hemma själv.  Nej, nu har jag tyckt synd om mig själv så det räcker. Dags att lägga sig i sängen o läsa!


"Ett trött och vilset barn av trasig värld är allt jag ser
när du felfritt stampar takt till hysterin"
L.W.

Ta hand om mig!

Jag mår inge bra. jag har ont i halsen och känner mig allmänt hängig. Ta hand om mig! !Skulle iofs inte kräva så himla mycket.... Jag skulle ärligt talat nöja mig med en kram!

Bada bada bada!!!

Idag när jag vaknade upp var lite bakis... Men glad ändå! Jag hade ju trevligt sällskap så! Det tycker jag om!

Hade inga planer för dagen, men så hörde Rickard av sig och räddade min dag! Åkte till Gustavsvik och badade! Var riktigt skoj... Nya vattenrutschkanan var sjukt rolig, men läskig!! Skitkul! Vet dock inte vad som tog åt mig på hemresan.... Blev akt jätte-ledsen av ingen anledning. Men det är sånt man får på köpet om man umgås med mig!

Nu ska jag gå o umgås med min säng....


Dan före dan före dopparedan

Idag har jag och Johanna julshoppat! Det var riktigt trevligt! Jag tror faktiskt jag är klar! Ska slå in alla julklappar ikväll tänkte jag. Då får man se om det känns som man missat nåt! Ska nog ner en sväng på stan imorgon också. Kanske köpa nåt nytt att ha på sig på julafton.

Dan före julafton imorn. Känns grymt konstigt. Den riktiga julkänslan kommer först imorn kväll när man kommer hem till mamma och pappa! Där är det pyntat, luktar jul och allt är precis som det brukar dan före julafton. Jag ska dit vid fem-tiden och då ska vi klä granen! Ingen jul utan det.

Nu ska jag umgås med Frank. Är hundvakt åt honom ikväll... Vi ska ta en promenad nu och sen bara mysa!  Låter som en bra plan.

Take care!


Dags för sängen....

Det här med julklappar är inte lätt just nånstans. Det är typ skitsvårt. Men men, det där löser jag imorn!


Idag har jag varit på stan med Emma och Mari, sen var jag och Anna på Tuna Park en liten stund. Men tänkte att jag handlar allt imorn ist, så jag slapp släpa på det idag!

Ikväll har jag och Anna varit på bio. Herartbreak kid såg vi. En väldigt rolig film! Nu sitter jag här hemma, har just badat och ska precis krypa ner i sängen och invänta sällskap!

Imorn ska det julshoppas med Johanna. Henne har jag inte sett på evigheter, inte på ett halvår iaf! Trevligt trevligt.

Natti!




Jag räcker inte fram

Idag har jag varit arg och kall... Jag blir arg när jag fryser. Jag blir frustrerad. Det gör så jäkla ont! Men men, jag har varit duktig idag iaf! Varit ute hela dan, så nu har jag väl lagom tinat upp efter ett varmt bad!

Jag hade iaf turen att ha en tandläkartid 14.25, så jag slapp ifrån jobbet ett tag! Eller ja, tur och tur... Kändes inte så roligt att gå dit, men desto roligare att gå därifrån. Det såg bra ut och så behövde jag inte öppna plånboken heller, utan det kommer dras 40 kronor från mitt konto varje månad istället. Helt okej för mig!

Mina tankar och känslor gör mig galen.....



"Du kan så vackert sätta ord till alltihop när vi är två.
Du har ett sätt att bara glömma, när problemen tränger på.
Ett sätt att gömma mig för stormen, när Du vill och när Du kan.
Ett sätt att glömma mig i regnet; som om "lilla jag" försvann.

Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för Dig.
Jag räcker inte fram.
Men, Du har så svårt att vara ensam,
så Du går till "lilla mig".
Men en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej"

Det är så det känns! Du sätter ord på mina känslor, LW.

Pepparkaksbak

Ikväll har Emma och jag haft pepparkaksbak här! Jäklars vad mysigt! Först tänkte jag bara göra bockar, för det kändes som det passade mig bra... Men sen blev det lite av varje i alla fall! Ni vet sånt där som hör julen till - rävar, fiskar, brustna hjärtan, fåglar och gubbar och gummor utan ben! Ja, lite seriösa var vi också och slängde ihop lite grisar, tomtar, hjärtan och sånt! Trevligt trevligt.

Puss & Hej

Pizza!!

Ikväll ska jag leka med Emma. Ska vara hundvakt, äta pizza och kika på tv. Det blir trevligt.

Har varit riktigt lat idag... Vi klev iofs upp ur sängen hyffsat tidigt, men bara för att flytta oss till soffan o kika på film! Det var trevligt. Så har jag legat här mest hela dan! Sov en stund till en dålig film på tv.... Och nu väntar jag på att Emma ska hämta mig! Är så grymt hungrig!! Pizza kommer smaka fin-fint! = )

Take care!


Lars Mattias Winnerbäck, tack som fan!!

Klockan tolv igår började färden mot Linköping. Vi spelade Lasse för fullt i bilen o resan gick riktigt fort. Så parkerade vi vid sporthallen och gick till stan för att att käka! De har ju Ming Palace i Linköping också, så det fick det bli! Inte samma sak som hemma, men det smaka helt okej. Bakom oss satt det en trevlig prick som underhöll oss. "Fina älskling, jag önskar mig strumpor man inte blir svettig i, ett bokmärke och en diskpropp som inte läcker i julklapp, älskling, älskling, vi ses om några timmar söta älskling" Haha, han va kul! Vet inte om han uppskatta oss lika mycket!

Så promenarade vi tillbaka till sporthallen och klockan fyra ställde vi oss i kön. Var riktigt kallt och det kändes som att klockan aldrig skulle bli halv sju då det var insläpp! Sen vid halv sex kom dem ut och hämta dem sex första i kön som skulle få träffa Lars! Vi som var nummer sju och åtta i kön (precis som i Eskilstuna) kunde då pressa oss framåt, så stod vi plötsligt längst fram i kön och såg till att inga idoter kunde tränga sig före. Härligt!

Klockan blev till slut halv sju och vi fick komma in... Då var det bara att springa! Full fart mot scenen! Så stod vi där... Längst fram - igen!! Sån otroligt underbar känsla.

Förbandet Abalone Dots var ännu bättre än i Eskilstuna.... Riktigt duktiga! Skön musik!

Jag vet inte ens om jag ska försöka beskriva Lasses spelning med ord. Det går liksom inte. Det var M A G I S K T ! Minst sagt. När han ser på en och ler... Man bara smälter. Hela konserten var grym rakt igenom... Men det bästa måste jag nog säga var de två extra-låtarna som han kom tillbaka o spela för att det var i hans hemstad och turnéavslutning! "Solen i ögonen" och "Kom". Vilken känsla! Tack älskade du, det här kommer jag leva länge på!! Ses i sommar! 


  
image25

Tog du dem med storm ikväll? Jag kommer faktiskt inte ihåg, men mina fingrar säger att
Linköping var ett segertåg!

kentbiljetter, YES!!!

Jag är lycklig. Kent 28 februari i sporthallen. Känns så otroligt bra att vi hann få biljetter. 12 minuter, sen var de slut! Kan inte fatta att jag ska se dem igen... Var ett tag sen nu. Kommer bli grymt.

Samtidigt som jag hämtade ut kentbiljetterna hämtade jag ut biljetter till Lasses sommarturnè. Nu har man verkligen nåt och se fram emot.

Och på lördag ska vi se Lasse - igen! Är en månad sen vi såg honom här i Eskilstuna! Det var så himla bra... Verkligen! Sån jäkla skön känsla att stå där längst fram! Måste förresten rama in mitt plektrum jag lyckades få! : ) Ohh, vad jag ser fram emot lördag! Avslutningen på turnén och allt! I Linköping, hans hemstad!

Underbart.


Första advent

Jaha, då var det första advent idag då... Sitter här i soffan med tv:n på och med datorn i knät och har just tänt det första ljuset! Lite mer stämning kanske det hade kunnat vara! Men men, bara att göra det bästa av det... Ska göra allt för att få julkänsla i år. Därför har jag just tittat på julkalendern, adventsljusstakarna i fönstena lyser, jag ska gå ner på julmarknaden på Rademachersmedjorna idag... Så det så!



"Personligen har jag inga problem med julen. Jag gillar glögg och pepparkakor och ljus och Kalle Anka och Jansson. Tomten, däremot, har jag aldrig förstått. Och när man vandrar omkring på stan i julrushen kan man verkligen undra vad folk håller på med. Jag förstår inte varför inte fler bara skiter i eländet och stannar hemma och äter pepparkakor...bara"

Lars Winnerbäck