Underbar tid med älsklingen

Nu är jag hemma igen efter min vistelse i Köping och Göteborg. Begav mig till Köping förra torsdagen för att fira Anders med hans familj och spendera några dagar där innan flyttlasset gick till Göteborg. Så nu bor min älskade närmare 40 mil ifrån mig, vilket inte känns särskilt kul alls. Följde iaf med ner till Göteborg och fick spendera en underbar vecka där med honom. De första dagarna fixade vi en hel del i lägenheten och åkte även till ikea för att handla lite saker. Där är det alltid trevligt att strosa omkring. I tisdags kväll var vi hem till Henrik och Andrea. De bjöd på god middag och så spelade vi buzz.

I onsdags fyllde Anders år. Gick på stan i princip hela dagen och på kvällen mötte vi upp Henrik, Andrea och Viktoria för att gå ut och äta. Trevligt. Torsdagen spenderade vi på Liseberg. Det var hur kul som helst! En massa karuseller blev det.... Balder är nog favoriten.

I fredags åkte vi ut till havet för att bada. Var faktiskt riktigt skönt i vattnet. Var en del vassa stenar där man gick i så vi lyckades skära upp fötterna lite, men det är smällar man får ta. Låg sedan där på klipporna och solade och hade det bra. Hur mysigt som helst!!

Gårdagen tillbringade vi på stan och på kvällen blev det mys med räkor och film.

Brukar vara jobbigt att säga hejdå och åka hem.... Men idag var det om möjligt ännu värre. Har haft det så oerhört bra och ville inte alls åka hem... Men imorgon är det ju dags att börja jobba igen så jag hade inget val. Känns helt galet tomt nu. Helt fel att inte kunna vara med den man älskar och mår som bäst med. Blev en bussresa på nästan sex timmar hem.... Jag borde gå och lägga mig nu. Hoppas på sömn.




Kommentarer
Postat av: Helena

Låter som om ni haft det riktigt kul ihop! Ja, alltid lika tråkigt att lämna någon man vill vara med jämt! :/ Hoppas ni ses snart igen! Allt bra annars? KRAM!

Postat av: Helena

Sv: Tack så mycket :) Här är allt bra, allt väl med dig?

2009-08-10 @ 20:55:05
URL: http://luumastankar.blogg.se/
Postat av: Anna

Gud vilken fin bild på er två! Vackert!!!

2009-08-10 @ 21:22:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback