27 / 5 - 2011

Ska vi försöka igen? Göra ett litet ryck med denna blogg. Ni har hört den förut ; )

Jag är trött och gnällig idag känner jag. Började redan imorse då regnet vräkte ner när jag skulle cykla till jobbet. Sen har iofs dagen varit rätt så bra men lagom till jag skulle cykla hem öppnade sig himlen igen och det kom en rejäl regnskur... Dyngsur - igen! Mysigt värre.

Ikväll ska vi ut och äta med jobbet. Just nu känner jag allra mest för att krypa upp i soffan med en skön filt, en påse godis och titta på nån meningslös film. Men det blir nog kul när jag väl ryckt upp mig och är där. Blir käk på Papas Tapas. Får se hur vädret är när jag ska bege mig... Regnar det blir det en nykter kväll för mig för då tar jag bilen!!

Varit i Stockholm på utbildning i två dagar nu. Onsdag - Torsdag. Flygande start på jobbet. Det var en bra utbildning med härliga människor. I onsdags kväll gick vi ut på Golden Hits på kvällen och åt och drack gott och det bjöds på bra underhållningen. Toppen!

Igår när jag kom hem med tåget cyklade jag sedan direkt till Brunnsbacken där det var den årliga Brunnsbackendagen. Mycket trevligt!! Så härligt att träffa på alla gulliga hyresgäster. Roligt att se att de blir lika glada att träffa mig som jag blir över att träffa dem.

Nej om man ska hoppa in i duschen och göra sig iordning inför kvällen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback